evet her zaman aynı noktaya geliyoruz ki en önemlisi 'saygı'. Saygı konusunda bir problemimizde yok çok şükür. Bu konuda hep dikkatli olduk.
Kaybetme korkusununda gerekliliğini her zaman savunurum. Bu korkuyu vermede de üstüme yokturAma bende nedense onu kaybetme korkusu yok. O kadar hissettirdi ki bana sevgisini. Bilmiyorum bu da yanlış bir şey mi ama. :26:
senin açından zevkli oluyordur da

birde sırf uzun çıktın diye gözü kapalı atma kendini içerisinde mantıkta olsun diyorduk arkadaşa zoruna gidiyordu anlamıyordu ama bizim kastımız mantık deyince multi milyarder olması değil, çoğu insan genelde çarpıtır mantık deyince sadece para gelir aklına ama öyle değil mantık deyince ailesi , görgüsü, yaşam tarzı , kültürü, inancı hepsi giriyor içine, bunların hepsi az çok uyumluysa mutluluk zaten gelir, ama tamamen akla fikre yatmayan tezatlıklar dolu durumun içine aman sevdim diye düşünmeden atlamak kendini yakmaktır bence, sonrası hüsran oluyor genelde, bence aileler az çok biliyor bu işleri bişy diyorlarsa bi bildikleri oluyor ve dedikleri çıkıyor , rızasını almak gerek diye düşünüyorum .
allah herkese hayırlı kapılar yazsın, helal süt emmiş içinde allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın bu çok önemli , iş sadece eşle bitmiyor çünki. tavsiyem bol bol gözlemleyin, sevgilinizi ailesini ,çevresini, ha birde evlenince düzelir tesellemesi çok yanlış maalesef .

aklıma gelenler bunlar , kızlarımıza ışık olur umarım , herkes mutlu olsun inş.
Son düzenleme: