Uzun ilişki sonrasi ayrilik psikolojisi

Menekse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2019
15
13
3
30
Arkadaşlar herkes hayırlı geceler şuan içimde dokunsalar avazın çıkana kadar bağırıp ağlamak ıstiyorum. Az çok eski konulara da baktım biliyorum aynı şeyleri duyacağım yine ama bir umut belki yol gösteren yardımcı olmak isteyen olur diye içimi dökmek ıstiyorum. Şimdi den teşekkürler.. beş yıllık emekle yaptığım herşey yerle bir oldu kendimi aylardır toparlayamıyorum. Yıprandığı için ayrılmak istedi ve ayrıldı hiç ama hiç beklemezdim çok büyük sarsıldım bitkisel hayattaymişim gibi. Yok mu aranızda daha önce uzun ilişkisinde ayrılıp bir araya gelen mutlu olan? Nasıl dindiririm bu acımı..

7 8 Ay önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim. Arkasından tek 1 gün bile ağlamadım. Kendime güçlü kalacağıma dair söz verdim. Rüyalarıma girdi hergün kalbim acıdı ama asla göz yaşı dökmedim. Yeni bir hayata başladın. O geçmişinde kaldı. Benim en büyük destekçim arkadaşlarımdı. Sevgilim varken yapamadığım ne varsa yaptım gidemediğim ne kadar yer varsa gittim. Kendimi eğitimime verdim kursa gittim. Onu hayatımdan sosyal medyamdan tamamen çıkardım. Onunla alakalı ne kadar kötü düşünce varsa yaşattığı her duyguyu kağıda yazdım sen bunlara rağmen gülümsemek zorundasın güçlü kalmak zorundasın dedim asla pes etmedim. İlk başlarda çok korkuyordum bir daha sevemem güvenemem onsuz yapamam diye. Ama güzelim asla öyle olmuyo. Giden gidiyo ne yaparsan yap gidiyo. Ve gittiği yerde hayatına öyle güzel devam ediyor ki sen çektiğin acıyla kendi başına kalıyorsun. Bunu kendine yapma biliyorum zor ama o artık yok kabullen ve tekrar yaşamaya başla. Hayat mucizelerle dolu neyin ne zaman olacağı belli olmaz. Sakın kalbin dinlenmeden başkasını almaya çalışma hayatına daha çok hırpalanırsın. 7 8 Ay benim ilişkim biteli bu zamana kadar bırak biriyle görüşmeyi sosyal medyadan bile konuşmadım. Geçen ay öyle biri çıktı ki karşıma aşk buymuş dedim. Emin ol hayat devam ediyor. Sakın pes etme o hayatına devam ediyo yaşıyo sende yaşamak sevmek zorundasın

Arkadaşlar herkes hayırlı geceler şuan içimde dokunsalar avazın çıkana kadar bağırıp ağlamak ıstiyorum. Az çok eski konulara da baktım biliyorum aynı şeyleri duyacağım yine ama bir umut belki yol gösteren yardımcı olmak isteyen olur diye içimi dökmek ıstiyorum. Şimdi den teşekkürler.. beş yıllık emekle yaptığım herşey yerle bir oldu kendimi aylardır toparlayamıyorum. Yıprandığı için ayrılmak istedi ve ayrıldı hiç ama hiç beklemezdim çok büyük sarsıldım bitkisel hayattaymişim gibi. Yok mu aranızda daha önce uzun ilişkisinde ayrılıp bir araya gelen mutlu olan? Nasıl dindiririm bu acımı..
benimde 7 yıllık ilişkim yeni bitti dediklerinin aynısını yaşıyorum birebir..

10 yıllık evliliğim bitti psikiyatriste gittim ilaç kullanmaya başladı çok rahatladım kendinizi yıpratmayın doktora gidip rahat atlatın

Hayat devam ediyo nasibim değilmiş demek ki bu insanla zaten mutlu olamazmışım demen gerekir 5 yıl gerçekten emek verdiğini söyledin ama sadece sen emek vermişsin anlaşılan ki o çekip gitmiş sonunda, ilişki iki tarafında emek vermesiyle olur sen onunla mutluyum sanırsın ama şayet iki tarafta çabalasaydı ya da gerçekten dengin olsaydı zaten çok mutlu olacaktın ilgini sevgini haketmeyen birisiymiş demekki gerçekten unutuluyor sen yeter ki iste, zor olucak hayatına girenleri onunla karşılaştırıcaksın ama sonunda o ağır yükten kurtulucaksın onu aşırı derecede düşünüp kendine eziyet etme aklına gelince başka bir işle meşgul ol asla sosyal medyadan bakma vs tamamen gitmiş gibi düşün seni gerçekten hakeden birisi elbette var umarım çok mutlu olursun bir gün

Doğru kişi olsaydı zaten ayrılmazdınız. Kaderindeki kişiyi bulman için bu ayrılık şart demek ki

9 senelik ilişkim 3 ay önce bitti bide biz nişanlıydık seni çok iyi anlıyorum ben hala unutamadım hala aklıma geliyo canımı acıtıyor ama ilk günlerde ki gibi değil zamanla daha az canın yanıyo hayatına devam ediyorsun aklıma gelmediği tek bir gün bile yok ama alıştım hayatıma devam etmek zorundayım sende öyle ne kadar oldu ayrılalı bilmiyorum ama zamanla alışacaksın. Benim önümde daha 2-3 ay oldugunu düşünüyorum tamamen atlata bilmem için. Biliyorum hayallerin vardı bir çırpıda silip attı seni ama yapacak bişey yok o hayatına devam ediyorsa sende edebilirsin. Ben gececeğine inanıyorum bir süre sonra arada bir hatırlıcam ama gececek sende böyle düşün.

Back
X