uzun ilişki yaşamak adına cinsellikte tabu yıkmak

3.kız mı olacak erkek mi, ya da bir gece kız bir gece erkek mi, 4 iyidir, 3lü ev arkadaşlığı bile tutmuyor, iki kişi bir olup 3.yü dışlıyo çift sayılardan gitmeli

Bu ne yaaaa :KK57: BDV konulari son zamanda ibretlik boyuta geldi :KK57: sahiplenmemk icin grup yoluni bulmuslar ne kadar yaraticisiniz:-) bizimde 10 yillik bi iliskimiz var biz ne yapsak felsefik kardes ne onerirsiniz :-) insan sevdigini baskasiyla paylasirmi? Seviyorsa deer veriyorsa oyle bi duruma sokarmi? Allahim yaaa size akil fikir diliyorum.. Bazen BDV konularini okuyunca yonetim bize saka yapiyor saniyorum :-)

Cinsellikte tarafların rızası önceliklidir benim için.
İki tarafında gönüllülüğü varsa ötesi kimseyi ilgilendirmez, laf etmek, etiketlemek kimsenin haddine değildir.
Bu noktaya kadar sorun yoksa insanların ne düşündüğünden size ne?
Neden ilgileniyorsunuz?

Konu sahibi cevap vereydi, konu eğlenceli olurdu aslında.

İliskimizi guclendirmek icin uzun sursun renk katsin diye baska bir kadin gelecek benim esime dokunacak:KK57: aslinda dusununce mantikli geldi iliskimize renk katar :KK57: kirmizi olur her yer kan kirmizisi :-) dograrim valla cinnet geciririm :-) ne iciyosunuz siz yaa cok merak ediyorum valla :-)

Bir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.
şimdi bu konuya felsefi açıdan yaklaşırsak iki kelimeyle cevap verebiliriz ki Türkçede çok kullanılan bir deyimdir amma velakin şu sayfada kalabilmek adına içimden söylüyorum size

Back
X