- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi AtesinAlevi
3.kız mı olacak erkek mi, ya da bir gece kız bir gece erkek mi, 4 iyidir, 3lü ev arkadaşlığı bile tutmuyor, iki kişi bir olup 3.yü dışlıyo çift sayılardan gitmeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İliskiyi mutlulugu seks olarak goruyorlar canim bunlarBiz hiç seks yapmadan 9 sene çıkıp evlendik 3 senedir de evliyiz
İliskiyi mutlulugu seks olarak goruyorlar canim bunlar
1 yillik iliski bunlar icin sadece cinsellikmis baksana o yuzden oyle dedim.. Suzme degilsin canim ahlaklisin :)Seks olarak görmesini de anlarım da 3lü 5li nedir yaa
Ben hala beyaz atlı prenslere ruh eşine kadere inanan bir süzmeyim iyiyim böyle
annesi babasi kizinin/oglunun dusuncesini bilse kahirlarindan olurler benceOzgurlugunuzu yasamak icin grup seks yaşayacaksıniz oyle mi? Anne baban da yasamis mi? Yasamissan kimin cocugusun acaba sen, merak etmiyor musun?
Havalar çok sıcak milletin beyni aktı yeminle, g.te buzlu badem öneriyorum
vooovvv bilgeceeeeeOzgurlugunuzu yasamak icin grup seks yaşayacaksıniz oyle mi? Anne baban da yasamis mi? Yasamissan kimin cocugusun acaba sen, merak etmiyor musun?
Onlar dayılardıO dedeler asansörde mi ne öpüsuyodu dimi böyle fransız öpücüğü tarzında
şimdi bu konuya felsefi açıdan yaklaşırsak iki kelimeyle cevap verebiliriz ki Türkçede çok kullanılan bir deyimdir amma velakin şu sayfada kalabilmek adına içimden söylüyorum sizeBir yılı aşkın süredir ruhsal duygusal ve fiziksel uyumda üst düzey bir ilişki yaşıyorum. Ben de sevgilim de bu mükemmel birlikteliğin diğer bütün ilişkiler gibi tükenip bitmesini istemiyoruz. Mutlu ve uzun birliktelik için ne yapmamız gerektiğini soruyoruz hayata.Sonuç olarak gördük ki ilişkilerin en büyük düşmanı sahiplenmek. Sahip olmak istedikçe aslında eşimizi kaybettiğimizi , onun özgürlüğünü elinden aldıkça kendimizin de tutsa olduğumuz kanısına vardık. Bu yok edici duyguyu ise threesome (üçlü cinsel ilişki) ve grup seks ile aşabileceğimizi düşündük. Böylece en büyük tabu olan seks konusunda ve paylaşım konusunda açılım yapabileceğimizi ve ilişkimizi uzun süre bu yıpratıcı etkiden koruyabileceğimizi düşündük.
Cinsi sapkınlık olarak düşünülen bu durumun aslında özgürlük yarattığını düşünen biz bu konuda diğer insanların fikirlerini ve yorumlarını merak ediyoruz.
Dedeler dayılar bi amcalar kaldı sapitmadikOnlar dayılardıdedeler bi banyoda çıplak tren yapmışlar ben yetişene kadar kaldırıldı her yerden neyse ki ama müziği şu an dahi kulağımda :-D