- 26 Mayıs 2015
- 194
- 80
- 13
- 38
- Konu Sahibi AtesinAlevi
o zaman belkide dönüşü olmayan yolda gelemedidenemeye çıktıysa demek ki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman belkide dönüşü olmayan yolda gelemedidenemeye çıktıysa demek ki![]()
Ayyy sakın kardeş hamilesin birde.Akşam eşime uzun ilişkinin sırrını anlatsam mı?![]()
İlişki uzun olabilir ama evlilik kısa sürer diyorsun yaniAyyy sakın kardeş bide hamilesin birde.
İstersen anlat ama kapıyada ambulans çağır adam bu anlattıklarını duydugunda cinnet geçirmesin![]()
3.kişiyi bulmakla meşgul heral kolay değil zira kimse kabul etmez cinsellik tabu hala bizde aşmamıkonu sahibi yaşıyormusun![]()
Sanırım öyle ama, sen merak ettin diye ben deniyim istersen daha kolay kaçarım en azından elindenİlişki uzun olabilir ama evlilik kısa sürer diyorsun yani![]()
Benim yüzümden bir yuva yıkılmasın dayanamamSanırım öyle ama, sen merak ettin diye ben deniyim istersen daha kolay kaçarım en azından elinden![]()
Mesaj attım sordum. nasıl yani,ne diyosun diyo idrak yolları dıkandı adamındaBenim yüzümden bir yuva yıkılmasın dayanamam![]()
denemeye çıktıysa demek ki![]()
ben o muhabbeti bilmiyom canım damacana yı maalesef
meselaKonu fake zaten belli o ama...
Grup seks bana saçma geliyor. Ona gelene kadar daha başka güzel fanteziler de var.![]()
Tombala oynayacak arkadaşlar arıyorum. Ooo yaratıcı oldu bu![]()
KK kadınları uyandı artık, malzeme vermedikleri için epeydir KK başlığı yok ekşide.Hoşgeldin sevgili ekşici, bakalım kaç yorumdan sonra ekşisözlükte başlık açacaksın? Bari bu kadar belli etmeyin yahu..