uzun ilişki yaşamak adına cinsellikte tabu yıkmak

Iıh yok ya, threesome da tartışasım yok hiç. Swingten sonra çekilmiyor.

BDSM falan yapmaya karar verirseniz başlık açın, o zaman geleyim. Artık threesomelar foursomelar baydı.

Iıh yok ya, threesome da tartışasım yok hiç. Swingten sonra çekilmiyor.

BDSM falan yapmaya karar verirseniz başlık açın, o zaman geleyim. Artık threesomelar foursomelar baydı.

BDSM ne tam olarak ? Boyut atlyacaz madem bilelim :)

BDSM ne tam olarak ? Boyut atlyacaz madem bilelim :)
Ooleyy. BDSM’nin açılımı bondage, dominance/discipline, submission/sadism ve mazochismdir. Yani Türkçesiyle kölelik, baskınlık/disiplin, itaat/sadizm ve mazoşizm.

Forumu çok şok eden bir konu olduğu için çok eğleniyorum ben bdsm konusu açıldığında :D :D

Ooleyy. BDSM’nin açılımı bondage, dominance/discipline, submission/sadism ve mazochismdir. Yani Türkçesiyle kölelik, baskınlık/disiplin, itaat/sadizm ve mazoşizm.

Forumu çok şok eden bir konu olduğu için çok eğleniyorum ben bdsm konusu açıldığında :KK70: :KK70:

höö açılımı baya uzun da bunlar mı var içerisinde yani şiddet vs ?

Forumu çok şok eden bir konu olduğu için çok eğleniyorum ben bdsm konusu açıldığında :D :D
Bana zamanında biri dadanmıştı, benim kölem olmak istiyordu. Ben onun sahibi olacakmışım, o bana sürekli hizmet edecekmiş, ben onu aşağılayacakmış, küfürler edecekmişim, acı çektirecekmişim falan. Daha da söylemeyeceğim detaylar var cinsellikle ilgili bu kişi hakkında ama anladınız işte... :D Ben de ona diyordum ki yahu o ne öyle, ben sana neden küfür edeyim, ne yapacaksak normal bi şekilde yapalım bu nedir yani. :D Onun bu istekleri bdsm mi oluyordu? O zamanlar hiç düşünmemiştim üzerinde, şu an aklıma geldi.

Belli bir seviyeden sonra evet.
Birkaç ay önce vardı bu tip başlıklar, yeniden açılırsa ve denk gelirseniz görürsünüz zaten :KK70:

Kalsın şiddet varsa sanırım bu kırbaç olayı vs dediğiniz gerçi büyük aşklar büyük kavgalardan başlar derler oda olabilir :D

Back
X