uzun iliski

kardeloz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
17
4
88
Nerden baslasam bilmiyorum 6 yillik bir iliskim var. Birbirimizi cok seviyoruz ama benim bazi sorunlarim var ona guveniyorum ama guvenmek icimden gelmiyor surekli bir beni aldatiyo hissi beni sevmiyor hissi var bunu onunla paylasiyorum konusunca bu susunduklerimin yanlis oldugu kanaatine variyorum. Bu hisselrrimde ysadiklarimiz. Sanairim on planda hayattaki ilk onceligi ben degilim yegeni ailesi bilgisaya oyunlari ama ona sorsam benim senden baska onceligim yok . ablasi esinden bosanmis ayni evde yasiyorlar o istnbul ben konyadayim bir yegeni var onu cok seviyor bunda sikintimiz yok ama bu co uk daha 8 yasinda. Ben istnbula gidince bana yapmadigi eziyet kalmiyor bildiginiz kucuk bir seytan :)ben bundan sikayet ettigimde de sen benim yigenimi ailemi sevmiyosun diyor. Annesine gelince hepsini seviyorum onlarda beni oyle ama surekli beni annesiyle kiyaslama cabalari icinde annem varken sen kimsin havasinda beni hic onlardan onde tutmuyo cok anneci ben bundan cok sikiliyorum (babasiyla annesi ayni evin tek oglu ) surekli kendimi onun ic degersiz hissediyorum hep ikinci plandayim. Evlilik konusu acikdiginda annemlsiyle oturmal istedi ben istemedim cunku simdi boyle uzuluyorum burun omur ne olur diye dusundum sonra kararimi degistirdim o mutlu olcaksa kendi evimde bir omur yabanci gibi yasarim dedim .bu seferde ablasi ve yigeninide araya sokuyor istemedigimi belli ettikce ustume geliyor yine ayni laflar sen ben ailemi istemiyosun gibi.biz yalniz basimizayken cok mutluyuz huzurluyuz ama yigeni yuzunden 5 dk yalniz bile kalamiyoruz yanyanayi gectim telfonda bile konusurken araya girip duruyo simarik buyutulmus artik kafayi yemek uzereyim

Düsundum defalarca ama beceremedim cesaret edemedim gercekten cok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama bu cocuk ve sevgilimin bu tavirlari beni cok uzuyor

küçücük çocuğu bukadar kıskanıp üzerine küçük şeytanmı diyorsunuz?
Hiçbirzaman ailesiyle kendinizi kıyaslamayın,aile sevgisi başka size olan sevgi başka.

Bencede hemen bitirin mutluluk yok size

Hayir yanlis anlamissiniz kiskanan ben degilim cocuk. Her oraya gittigimde markete bile gittigimde kapaiyi kilitliyor surekli gitmemi istiyor benim sorunum oda degil bu cocuk yuzunden biz iliskimizdeki sorunlari cozemiyoruz 2 dk bile yalniz basimiza kalip konustugumuzu gormedim 6 yildir araya yalandan yer ebir konu bularak giriyor

"o mutlu olcaksa kendi evimde bir omur yabanci gibi yasarim dedim"

niye kendi hayatınızı kocanıza adıyorsunuz, hatta kocanıza değil onun ailesine ??

size söyleyeyim,
siz kendi evinizde bir ömür yabancı olmayacaksınız...
onların evinde bir ömür hizmetçi olacaksınız..

hatta siz o evde oğullarının yatak odasını süsleyen bir obje falan da olabilirsiniz..

ev ev üstüne olmaz kardeşim...
hele ki evde eşinden ayrılıp gelmiş bir görümce ve çocuğu varsa hiç olmaz..

sana bunu teklif eden adamla zaten olmaz..
bu adamda sevgi de olmaz...

Ya adı üstünde ÇOCUK. Ne diye kendinizi onunla bir tutarsınız. Onlar sizin düşündüğünüz şeyleri tahmin bile edemezler, akılları etmez bile. 8 yaşındaki çocuktan kıskanıyorsunuz sevgilinizi. Bir de o kıskanıyor diyorsunuz. Ne anlar 8 yaşındaki çocuk kıskanmaktan? Sadece çok seviyordur onu, siz kendinizi sevdirememişsiniz bence. Üstelik bu çocuk hiç mi okula gitmiyor bir şey yapmıyor da 2 dakika bile yalnız kalamıyorsunuz, abartmayın. Çocukları seven adamlardan zarar gelmez.

Ayrıl gitsin madem annesiyle oturmak istiyomuş evlenince otursun koyun koyuna annesiyle..başın ağrır ilerde benden söylemesi..

anne ve babası boşanmış bir çocuğun şımartılıyor olması da, dayısının onunla bir baba gibi ilgileniyor olması da çok normal

normal olmayan tek şey ; sizin bu durumdan rahatsızlık duymanız

çocuğun size olan davranışlarına gelince ; çocuklar kendilerini seven insanı da sevmeyen insanı da çok çabuk hissederler, çocuk gitmenizi istiyorsa bu sizden kaynaklanan bir harekettir.. bunun yanı sıra dayısını çok sevdiği için de sizi istemeyebilir, siz nasıl ki "çocuk varken rahat rahat konuşamıyoruz" diyorsanız o çocuk da siz gelince dayısıyla rahat rahat vakit geçiremediğini düşünür

sevgilinize gelince ; 8 yaşında, özel durumu olan, kendi çocuğu gibi gördüğü yeğeninden rahatsız olmanızı tabi ki de anlayamaz, ve kafasında soru işaretleri yaratır

sizin ailesine karşı isteksiz yaklaşımınız onu sizin yanınızda ailesi ile daha yakın olmaya iter ; bu davranış " benim ailem benim için önemli, bunu anla" davranışıdır

kısacası ; bu ilişkinize karşı cepheden bakmanızı ve ona göre davranmanızı tavsiye ederim

Düsundum defalarca ama beceremedim cesaret edemedim gercekten cok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama bu cocuk ve sevgilimin bu tavirlari beni cok uzuyor
Gercekten seviyorumusun yoksa sadece aliskanlik mi?

(Sevgini sorguya cekmiyorum ama 6 sene az bir süre degil ve aliskanligi bazen ask olarak görebiliyoruz)

Ben bunların farkındayım defalarca denedimdediginiz gibi davranmayi ama ben her iyi davranisimda karsimda hep ayni seyler oldu pes ettim artik

Yanlis anlamadiysam annesi babasiyla ayni evde yasayacakmissiniz oda yetmezmis gibi ustune ablasi ve yegenide varmis yok devenin nali ! Kafanizi carpmadiginiza eminmisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…