Sıkıcı bana göre bu ilişki, ben olsam bitirirdim çoktan.
Gercekten seviyorumusun yoksa sadece aliskanlik mi?Düsundum defalarca ama beceremedim cesaret edemedim gercekten cok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama bu cocuk ve sevgilimin bu tavirlari beni cok uzuyor
Ben bunların farkındayım defalarca denedimdediginiz gibi davranmayi ama ben her iyi davranisimda karsimda hep ayni seyler oldu pes ettim artikanne ve babası boşanmış bir çocuğun şımartılıyor olması da, dayısının onunla bir baba gibi ilgileniyor olması da çok normal
normal olmayan tek şey ; sizin bu durumdan rahatsızlık duymanız
çocuğun size olan davranışlarına gelince ; çocuklar kendilerini seven insanı da sevmeyen insanı da çok çabuk hissederler, çocuk gitmenizi istiyorsa bu sizden kaynaklanan bir harekettir.. bunun yanı sıra dayısını çok sevdiği için de sizi istemeyebilir, siz nasıl ki "çocuk varken rahat rahat konuşamıyoruz" diyorsanız o çocuk da siz gelince dayısıyla rahat rahat vakit geçiremediğini düşünür
sevgilinize gelince ; 8 yaşında, özel durumu olan, kendi çocuğu gibi gördüğü yeğeninden rahatsız olmanızı tabi ki de anlayamaz, ve kafasında soru işaretleri yaratır
sizin ailesine karşı isteksiz yaklaşımınız onu sizin yanınızda ailesi ile daha yakın olmaya iter ; bu davranış " benim ailem benim için önemli, bunu anla" davranışıdır
kısacası ; bu ilişkinize karşı cepheden bakmanızı ve ona göre davranmanızı tavsiye ederim
Gercekten seviyorum. InaniyroumGercekten seviyorumusun yoksa sadece aliskanlik mi?
(Sevgini sorguya cekmiyorum ama 6 sene az bir süre degil ve aliskanligi bazen ask olarak görebiliyoruz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?