Neyi yüzüne vurdu
Bende 4 senelik ilişmi sahibi bir insan olarak sana şunu söylemeliyim ki herşey saygıya ve güvene bağlı biz kavga ederken asla ve asla geri dönüşü olmayan laflar etmeyiz mesela.. küfür hakaret kesinlikle olmaz onun siniri hemen geçer benimki uzun sürer o yüzden mesela o benim sinirim geçene kadar bekler öyle arar
Birbirini tanımak önemli huylarını bilmek önemli saygı güven önemli
Ben çok sinirliyim mesela o üstüme gelmez her kavgada tartışmada ikimizde özür dileriz hakkı haksız aramayız
Tartıştığımız konuyu çözmeden kapatmayız yoksa o konu tekrar açılır vs..
Herkesin karakteri farklı 8 sene olmuş sizinse birbirinizi tanıyıp buna göre ilişkinizi şekillendirmelisiniz
Ben uzun ilişki bitince daha kolay atlatıldığını gördüm yaşadım çünkü yaşanması gereken her şey yaşanmış gibi oluyor yarım kalan bi durum oluyor
Yani madem seviyorsun bence düzeltmeye çalışın geçmişe değil önünüze bakın Yen'i bir sayfa açın sözler verin birbirinize bu konuları bir daha açmayalım yada şöyle davranmayalım gibi..Ne yazık ki bizde oldukça tatsız şeyler yaşandı kırıcı laflar edildi. İkimizin de kalbi kırık bu kırgınlığın altındaki sevgiye tutunuyoruz. Bazen diyorum bitse içim yansa bile onu daha çok üzmem ya da beni kötü görmesine dayanamıyorum artık. Bitsin istemiyor-uz. Düzeltmek için bir yolu olmalı ne bileyim. Geri dönüşü olmayan pişmanlıklar kervanına katılmak istemiyorum
Ben 6 yillik ilidkimi bitirdim cok zor olur ssaniyordum ama rahatlamistim.Olmayinca olmuyir zorlamanin manasi yok.Eger evlenirsenizde su durumda mutlu olcaginizi sanmiyorum.Birbirinize karsi ofekeli ve inatcisiniz.
Aileler biliyor diye kendini sartlama.İnsanlar nisanlisindan,esinden ayriliyor.O zaman madem ayrilamiyorsunuz bir iki ay kafa dinleyin.Merak etme gercekten seviyorsaniz devam edersinizBir yerde bizim de rahatlqyacagimizi düşünüyorum yıprandık çünkü. Ama hani bir tarafım diyor biraz uzak kalıp toparlasak daha iyi olur çünkü telefonda yiyoruz hep birbirimizi yan yanayken güllük gülistanlık. Bir yanım diyor ya uzak.kalınca rahatlarsa benden kurtulduğuna sevinir unutursa diye. Ama bu da saçma adam yıllarca beni bekledi karşılıksız olarak onu hep reddedip terslememe karşı. Öte yandan bu defa farklı olacağına inanmıştı cok kırdım kırıldık. Ve aileler biliyor üstelik öyle ayrılınca yolları tamamen ayrılacak iki insan değiliz arada yakınlık söz konusu aileler vs
Ah bilsen ne çok ettik o sözleri... hep.hep.nirsey çıktı ya ondan ya benden. Sevdiğim için uğraşıyorum huyunu suyunu biliyorum bilmesine ama bazen o.kadar farklı. Davranıyor ki hem kalbim hem. Sinirim hem.gururum kaldırmıyor yine de pes.etmiyorum yaşamaya değer insallah başarabilirizYani madem seviyorsun bence düzeltmeye çalışın geçmişe değil önünüze bakın Yen'i bir sayfa açın sözler verin birbirinize bu konuları bir daha açmayalım yada şöyle davranmayalım gibi..
ilişkinizi düzeltmek için adımlar atmalısın hediye sürpriz gibi.. aranızdaki güveni sağlamlaştırın gibi gibi
Dediğim gibi herkesin karakteri farklı ilişki yaşama biçimi farklı biz bu şekilde çözeriz başkaları başka şekilde sizi sizden iyi kimse bilemez sevgilinin huylarını sen herkesten iyi bilirsin canım
Aileler biliyor diye kendini sartlama.İnsanlar nisanlisindan,esinden ayriliyor.O zaman madem ayrilamiyorsunuz bir iki ay kafa dinleyin.Merak etme gercekten seviyorsaniz devam edersiniz
Yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm seninki biraz daha farklı ama yine de benziyor ayrıca ben aslandım o da akrepti aynı şekilde. Aynı sorunları ben de yaşadım hatalar yaptım ama asla büyük boyutta değildi sonradan çok pişman oldum 5 senelik ilişkimin 4 senesi onu bana inandırmak için uğraşmakla geçti. çok takıntılıydı bir gün iyiyse ertesi gün yine geçmiş konuları açar canımı sıkardı ama çok seviyorduk gerçekten seviyorduk kopamıyorduk asla ayrılmayı denedik olmadı, barıştık olmadı. çok sivri dilliydi ben de dayanamayıp patlıyordum bazen ve o kadar emek verdim ki inan anlatsam roman olur ama biz devam ettiremedik. Bir tartışmada bana hakaret ve küfürler etti çok çok ağır laflar söyledi hala aklıma geldikçe içim yanıyor ben de bunun üzerine ayrıldım. Saygı olmadan asla olmuyor. Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız nasıl sağlanır güveni bunu siz bilirsiniz inşallah iyi olur sonu düzelirsiniz.
burclara inanmam ama madem sen yazdın bende yazayımAtlatip atlatamamqkta değilim açıkçası hayatta her şey bir.bir.sekilde atlatılıyor. Ben kurtarmak can vermek can bulmak.istiyorum böyle zedelenmeler yaşayan bir ilişki eğer arada kuvvetli bir sevgi varsa yeniden toparlayamaz mi? İnsandan insana değişebileceğini biliyorum elbette bazen karamsar baktığımı düşünüyorum bazen eyvah bu saatten sonra nasıl olacak diye panikliyorum çok sağlıklı. Olmayacağını bilsem de dışarıdan gözlerin yorumlarını almak istedim
Şu an o kadar iyi ifade ettin ki anlatamam. Günlük hatta anlık mutluluklar, mutluyken hep bi sonraki anı düşünmek ya yine patlarsa bana kötü laflar ederse diye... Senin durumun beni şok etti açıkçası 3 hafta sonra başkasıyla nişanlandı demek... Bilmiyorum böyle bir durumda o nasıl olurdu ama imkan veremiyorum gerçi bazen korkmuyor değilim ama 8 yıl boyunca deli gibi sevdiği bana bunu hissettirdiği için bu konuda bir şey diyemiyorum. Öte yandan tamamen belirsizligin içindeyim. Ona güveniyorum ama bazen... Bazen içim çok kotu oluyor taşıyamıyorum. Belki bitse benden daha iyi olur kim bilir hep onun önünde engel olduğumu söylüyor öte yandan ayrılalım dediğimde bırakmıyor. Senin ayrılık sürecin nasıl oldu? Diretti mi ayrılmamak için yoksa hemen kabul mu etti?Peki onun sinirleri yıpranırken senin psikolojin ne oldu? Ben hep kendimden ödün verdim o inansın, o güvensin yeter her şeyi çekerim sineye dedim düzelttim tüm hatalarımı ama yok olmadı bir gün bile ağlamadan uyuyamadım yıllarca ayrılırsak çok kötü olur dedim direttim başlarda ama düzelmedi. Kötü olur diye endişe ettiğim adam ayrıldıktan 3 hafta sonra nişanlandı ailesinin bulduğu biriyle ben kaldım öylece. Seviyorsun ve emek veriyorsun bu süreçte ama kendini de dinle lütfen ben de o zamanlar mantıklı düşünemiyordum ama sen böyle bir hata yapma. Tamamen düzelse rahatlarsın, bitse üzülürsün ama yine de rahatlarsın ancak belirsiz bir ilişkinin içinde kaybolmak en acısı ne ilerliyorsun ne geriliyorsun günlük hatta anlık mutluluklarla idare ediyorsun ama ilişkinin geneline bakınca büyük bir boşluk görüyorsun. Seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun bu süreçte ama kendini de düşün lütfen karşımızdakine endeksli yaşamak sadece bize zarar veriyor.
burclara inanmam ama madem sen yazdın bende yazayım
ben aslan - eşim akrep.
farkımız ben hiç yalan söylemedim eşime. flort ederkende şimdi de .
sen önce ne yalan söyledim onu yaz.
çünkü bunu yorumlamak için buna ihtiyacımız var. tarafsız gözüz biz.
şunu da yazayım : bu yalanı yazdıgında önce kendine itiraf edeceksin ve kurtulacaksın bu yukten sonra yorumlarımıza göre bir fikir oluşacak kafanda. ve bundan korkma.
cok agır eleştiri bile alsan sonunda ders gibi düşünüp (kuagına küpe olarak ) olumlu hale getirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?