Akrep kolay güvenmez, kolay sevmez, kolay baglanmaz ama bir konuda bir kaniya vardiginda da asla degismez bu 1
Ben tam 10 yillik iliskimi bitirdim. Ha gayret, ha gayret ite kaka sürdürdüm. Yapamam diyordum. En sonunda bicak gibi kesip attim. Meger ne yük tasimisim, bi hafifledim ki...
İlişki tükenmiş canımcım. Olabilir her şey tükeniyor, sonsuzluk döngüsü olmuyor yani. Sizde de erken tükenmiş, evliliğe kalmamış yani. Bazen ilişki tükendiği zaman ne yaparsan yap o tutkuyu geri getiremiyorsun, başa sarıyorsun tekrar. O yüzden artık bence geriye bakma, ben de 3 senelik ilişkimi yeni bitirdim. Evet arada özlem gibi bir duygu hissediyorsun ama aslında o hissettiğin alışkanlıktan kaynaklı. Zamanla geçecek, önüne bak.
Oy oy bilmiyorum içim çok kötü o da inanmıyor tükendiğinde ben de. Birbirimizle aşırı uğraşıyoruz sürekli ama sürekli telefondayız zırt birt. Sizce biraz zaman girse araya ne bileyim yüreğimizdeki o sevgiyle tamir olmaz mı birşeyler hani derler ya özlem iyidir çok muhabbet tez ayrılık getirir diye. Biz bir dönem mecburen ayrı kaldık ondan sonra biraz toparlamistik kendimizi özlem aşk iliklerimize hissetmiştik olmaz mı ki öyle
Rumuz çaresiz yazayım tam olsun.
İlişki tükenmiş canımcım. Olabilir her şey tükeniyor, sonsuzluk döngüsü olmuyor yani. Sizde de erken tükenmiş, evliliğe kalmamış yani. Bazen ilişki tükendiği zaman ne yaparsan yap o tutkuyu geri getiremiyorsun, başa sarıyorsun tekrar. O yüzden artık bence geriye bakma, ben de 3 senelik ilişkimi yeni bitirdim. Evet arada özlem gibi bir duygu hissediyorsun ama aslında o hissettiğin alışkanlıktan kaynaklı. Zamanla geçecek, önüne bak.
Sen öyle söyleyince bile içim yandı. Düzeni mi diyorsun birşeyler? Onca hayal onca ümit onca... 10 yıl vay be. Dile kolay zor olmuş olmalı ne demeliyim bilemiyorum
İyi de gelebilir ama tükendiyse yapacak bir şey yok. 3 senelik ilişkimin son dönemlerinde ayrıl-barış sürdürmeye çalıştık hep ama bugün barışsak yarın başka bir konudan kavga ediyorduk. Kimsenin kimseye tahammülü kalmamıştı. Bitirmek zor oluyor ama sonradan rahatladığını hissediyorsun, böyle ayrıl-barış olmak, kavgalar falan çok yıpratıcı şeyler. O yüzden bence sen en kötüsünü düşünerek kendini hazırla, ilişkiniz tükendi, böyle düşün. Eğer barışır ve toparlarsanız daha fazla sevinirsin ama bittiyse de kendini hazırlamış olursun. "Kesin barışacağız" diye beklersen, atıyorum adam başka bir ilişkiye başladı, yıkılırsın mahvolursun.
Bir şeyler tükeniyorsa göz göze geldiğimizde hissettiğim o heyecan o huzur o sevgi o aşkı nasıl adlandirmalım? İlişkinin yıpranmis olması sevgiyi aşkı da bitirdik mi demek oluyor? Ben onunla yapacaklarımızi geleceğimızı yan yana olduğumuzda sadece yanımda otuşunu bile kalbimde sıcacık bir hisle taşıyorum sadece gerçekten anlayabilmek için soruyorum
Hmm anlıyorum. Aslinda bir nevi tevekkül, oluruna bırakma. Düşününce içime huzur geliyor o sükunet ikimizin de sakın olduğu ve onuruna bıraktığımız hali. Ya biz bir an bile ayrılamıyoruz ki ayrıldık barıştık diyeyim birkaç saat bilemedin bir gün. Onun başkasına gideceğini aklım almıyor olur da yillar sonra böyle bir şey olursa Allah korusun gerçekten yıkılırim çünkü ben adam gibi sevmeyi onda gördüm hayatımda bu kadar güzel seven yürekten seven kimseyi tüm çevrem ve ailem de dahil görmemiştim...
Canım ben de öyle diyordum erkek arkadaşım için, gerçekten. Üstte de yazdım hayatta arkasından kötü konuşmam, ilişkiyi de öyle kavgalı gürültülü bitirmedik. Ama kendini kötüsüne hazırlarsan daha güçlü olursun bak şimdiden söylüyorsun yıkılırım diye, önüne bak, sağlam dur. Dünyanın sonu değil, belki şu an öyle düşünüyorsun ama sonradan doğru insan olmadığını göreceksin. Belli olmaz.
Tahammülünüz kalmamış. Ben erkek arkadaşımı inan çok severek ayrıldım, asla arkasından kötü konuşmadım, öyle nefretlik, uzak olsun benden diyecek düzeyde değildik ikimiz de. Ama tahammülümüz kalmamıştı birbirimize, en ufak mesele ikimizi de geriyordu, alıngan olmuştuk, eskiden daha kolay alttan alabilirken şimdi alamıyorduk gibi gibi. Bir süre sonra aşkın yeterli gelmeyecek, saygı göstermek, tahammül gösterebilmek bunlar önemli. Olanlar, birbirlerini idare edenler ilişkilerini yürütebiliyor ama ilişkisi tükenenler de sürdüremiyor. Bunu da doğal bir süreç olarak görmek lazım, herkes sonuna vardıracak diye bir şey yok, kimisinin evliyken tükeniyor. Sen en azından boşanma gibi yıpratıcı bir süreç daha yaşamayacaksın, öyle düşün.
Anlıyorum aslında tahammül sınırlarımızın daraldığı bir gerçek. Şu an burada bunları konuşurken ona ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum kendimi öyle kötu ki ya. Sevgi aşk yetmiyor birşeyler için haklısın biz de bunu defalarca konuştuk aramızda. İkimiz de aşırı stresliyiz bu aralar hele o aile okul biz derken hayat nereye gidiyor şaşırdık. Söylediklerin içimi acıttı yalan yok kabul etmek istemiyorum çünkü içimde umut var ama iyi geldiğini de inkar edemem çok teşekkürler canım. Peki sence bir erkek bir defa sevdiyse ve yüreğindeki sevgiye sonuna kadar güveniyorsa sen de bunu hissettiysen bu erkek başka birini sevebilir.mi ki öyle? Anlıyorsun beni değil mi bilmiyorum Rabbim karşımiza ne çıkarır ama belki ailelerin ister istemez iç içe oluşundan ben birbirimizden kopabilecehimize ihtimal vermiyorum içimden bir his öyle diyor hep alışkanlık diyemem buna tam olarak
Sence bu durumda ayrılık dışında iki insan nasıl davranmalı birbirine? Saygısını kazanmak için saygımızı kazanmak ve biraz kafamızı toparlamak için zaman versek ya da ne bileyim nasıl davransan bir çıkar yol olabilir? Sen ilişkini zaten bitirmişsin çıkar yol görsen kendin uygularfin muhakkak ama belki şimdiki ilişkiden yola çıkarak biraz fikir verebilirsin
Önerin için teşekkür ederim biz ayrı değiliz ancak arada bi soğukluk var sanki kırgınlık mi gerginlik mi değişik. O yüzden yazıp biraz rahatlamak istedim. Sabah uyanıyorum aşkla özlemle böyle geçse keşke geri kalanı da. Önerinde haklısın şimdiki durum neyse ona bakmak lazım geçmişe geleceğe değil bakacağız artık..Sevebilir, neden sevemesin ki? Daha önceden ilişki yaşadın mı bilmiyorum, bu ilk ilişkin miydi ama her ilişkimizde biz zaten sevildiğimizi hissederiz. Yani sevmediğin ve seni sevmeyen, sana değer vermeyen bir adamla beraber olmazsın (sağlıksız bir bağlanma stilin yoksa buradaki konularda bazen okuduğumuz gibi). Mutlaka sevecek ve sevildiğini hissedeceksin. Biz ne zaman kıyaslama yapıyoruz, sonradan ayrılıp başka bir ilişkiye başladığımızda. Yani bak ben ilk ilişkimde aldatıldım. Yıkıldım, çok seviyorum dedim onsuz yapamam dedim dedim de dedim. Sonuç, en son ayrıldığım sevgilimle ilişkiye başladım ve dedim ki "Vay anasını lan, ben daha önce hiç böyle bir sevgi, saygı görmedim." Yani bu ilişkimde de tükendiğimiz başka noktalar oldu ama aldatıldığım için zırlamadan önce ben bu adamla tanışacağımı biliyor muydum, hayır. E demek ki sevebiliyorsun başkasını. Seveceksin de, sen de sevebilirsin, çok normal, çok doğal.
Tekrar barışabilirsiniz, belki barışıp tekrar ayrılabilirsiniz, belki hiç barışmayabilirsiniz. Bunu zaman gösterecek. Kafana takmayı bırak, bu sadece seni yıpratır, karşı tarafın ne durumda olduğunu bilmiyorsun çünkü. Bana da o dediğin his oluyor ayrılalı bizim de yeni sayılır 1-2 ay anca oldu ve sosyal medyada hala birbirimizde ekliyiz, paylaşımlarımızı görüyoruz falan filan. Ama birbirimizle hiç iletişime geçmedik, ben de kafama takmamaya çalışıyorum. Şu anki durumumuz ayrıldığımız, ben de hayal kurmuyorum yani barışsak, etsek diye, olacağına bırak, şu anki durum üzerinden değerlendir. Ayrılmanın dünyanın sonu olmadığını kabullen, algılarını bir tek onunla sınırlama ve akışına bırak. Benim şu an yaptığım ve sana da önereceğim yöntem bu. :)
Şimdi okuduğumdan anladığım bitmiş okeye dönüyorsunuz. Ben de böyle bir ilişkiyi evliliğe taşıdım ayrılırsak canım çıkar zannediyordum resmen. sonuç fiyasko. Boşandık ve rahatladım bir gram bile üzüntü duymadan pişmanlık hissetmeden. Cidden geçmişte olanlar unutulmuyor ya da telafi edilmiyor yoruyor kasıyor bir saatten sonra Şimdi olmaz yapamam felan diyorsun ama ilerleyen zamanlar derdim neydi bu kadar kavga gürültü yalan dolanın girdiği iliskiyi yürüttüm diyorsun. Mutsuz uyanıyorsun pişman oluyorsun. Ve hayatın kaçıp gitmiş oluyor. Tabi her ilişki aynı olacak diye birşey yok ama uzayan ilişkiler genelde yıpranıyor yaşanacak birsey kalmayacak hale geliyor. Bu noktada son vermek gerek sanırım.
Şu an o kadar iyi ifade ettin ki anlatamam. Günlük hatta anlık mutluluklar, mutluyken hep bi sonraki anı düşünmek ya yine patlarsa bana kötü laflar ederse diye... Senin durumun beni şok etti açıkçası 3 hafta sonra başkasıyla nişanlandı demek... Bilmiyorum böyle bir durumda o nasıl olurdu ama imkan veremiyorum gerçi bazen korkmuyor değilim ama 8 yıl boyunca deli gibi sevdiği bana bunu hissettirdiği için bu konuda bir şey diyemiyorum. Öte yandan tamamen belirsizligin içindeyim. Ona güveniyorum ama bazen... Bazen içim çok kotu oluyor taşıyamıyorum. Belki bitse benden daha iyi olur kim bilir hep onun önünde engel olduğumu söylüyor öte yandan ayrılalım dediğimde bırakmıyor. Senin ayrılık sürecin nasıl oldu? Diretti mi ayrılmamak için yoksa hemen kabul mu etti?
Hayatımı ona endeksli yaşıyorum gibi birşey aslında. Ama sanki onu bu kadar uzduktwn sonra hak etmişim gibi her şeyi kendime müstahak görmeye başladım. O çok duygusaldır normalde, çok incittim duygularını beni defalarca uyardı ama aptal kafa kendim gibi bildim kendi bildiğim gibi yaptım birşeyleri sonuç hüsran. Ben sadece şu durumdan çıkmayı istiyorum şu an. O kendi hedeflerine bakabilsin mutlu olsun ben de huzurlu olayım. Böyle hayatında neyi yapamazsa sorumlusu kendim hissediyorum. Yine de ayrılık ne bileyim... Dedim ya ondan defalarca ayrıldım tabi küçüktük o zaman ama gerçekten seviyormuş ki incinmiş yüreği yeniden başladığımızda bana güvenmesi çok zor oldu. Şimdi tekrar ayrılık benim tarafımdan hem de... Biz aynı memleketliyiz hep adını duyacağım belki göreceğim ve belki yine yollarımız kesisecek onunla yuva kurmayı öyle istiyorum ki kafamda bir dünya şey var.
Yazdıkların bana çok iyi geldi kendimi suçlu hissediyordum hala da biraz öyle bana yatmadan önce ilgisiz olduğumu bu yüzde soğuduğunu söyledi ama bence saçmalıyor soğuma falan yok yüreğimi oynatıyor. Dedim kör müsün sana yakın olmaya çalışıyorum vs görmek istemedigini söyledi
Sonra kapatalım dedim bu defa kapatmak istemedi. Sanki sevgime ilgime yakınlığıyla hasret ama öfkesi sınırı buna engel gibi. Öyle işte ya beni anladığına o kadar sevindim ki -durumunuza üzüldüm tabi o ayrı da
Dile kolay neredeyse 8 sene oldu birbirimizi tanıyalı. O bana aşıktı benimse sevgi vardı çok da emin olmadigim. Sorunlu bir geçmişimiz vardı ama 3,5 yıl önce canım gibi sevdim aşık oldum bağlandım ona. Sonra yalanlarim oldu. Masumu olurdu sözde yalanların ama benimkilerin masumiyetine inandiramadim. Şimdi hergunumiz kavga ama ayrılamıyoruz. Konuşup anlaşmaya çalışıyoruz muhtacız birbirimizin şefkatine yan yanayken dünyalar bizim ama durgunluk çöküyor içime. Yaşattığım tatsız şeyleri kendime yönelen suçlamaları unutamıyorum bazen ansızın yüzümü düşürüyor. Oysa beni hiçbir şeyden memnun olmaz geçinilmez biri görüyor şu sıra. Ne söylesem fiyasko düşüncesizlik. Coook yoruldum. Yorulduk. Ama gönül vazgeçmiyor. Bana yakın olmak istediğini söylüyor ama istemeden ikimiz de tedirginiz birbirimize karşı. Bu ilişkiyi düzeltmesi gereken benim biliyorum. Ama tek.başıma gücüm yetmiyor. Tek olumsuz lafı kalbimi parçalara bölüyor. Hani gerçekten geçimsiz anlayışsız güvenilmez gözü dışarda biri olsam ne gam! Çeker giderdim. En kötüsü insanın olmadığı biri gibi sanılması bunu düzeltmeye çalışırken herşey sarpa sarıyor. Ooofff offf. Uzun ilişki yaşayan arkadaşlar hiç böyle şeyler yaşadınız mı? Düzeldi mi daha sonra? İkimiz de bunalimdayiz o 2 yi 4 yıla tamamlayacakti sıkıntılar yüzünden uzadı şimdi sınavı kazanamama durumu var beni suçluyor. Ben hep.mutsuz olacağım bitti hayatım diyor. Ben deseniz ne yapsam şaşmış haldeyim okulum bitiyor ama içimde heyecan bile yok. Onunla çok mutluyum şu günlero bir atlatsak. Kazanamazsa askere gidecek çok korkuyorum ya ona bir şey olursa diye. Hep kaybedeceğim endişesi var içimde. Keşke onu hiç uzmeseydim bana olan güveni ve saygısını zedelemeseydim. Çoğu kişi diyecektir saygı yoksa hiçbir şey olmaz haklısınız olmuyor da zaten. Ama biz.bu değildik ki hiç olmadık. Hayallerimiz hedeflerimiz kalplerimiz bir yüreğimiz aynı şeylere hasret. Zor bir ikiliyiz biliyorum. Burç yorumları vs inanmam ama karakter özelliklerini taşıdıklarına inanıyorum. Size fikir vermesi açısından belirteyim akrep erkeği ve aslan kadını. İyiyken süperiz kötüyken savaşta gibi. Bana bitir falan demeyin kurban olam. Takıntı değil yaşadığım sağlıklı düşünemiyorum benzer şeyleri yaşayıp üstesinden gelen, bana bir akıl verip destek çıkacak yok mudur? Sevecegime ihtimal vermeyen biriydim Hayatımda ilk kez sevdim diyebiliyorum aşığım ve iyi.günde kötü. Günde onun gözlerine bakmak.onun ellerini tutmak.istiyorum. Hiç şüphem yok ki o da oyle. Ben ne yapmalıyım fikirlerinizi deneyimlerinizi bekliyorum.
Not: eleştirip kizaxaksaniz da usturuplu yapın nolur kalbim çok kırık pişmanlıklarımin yüzüme vurulması görevini her gün itinayla yerine getiren bir ben var içimde
kızım sen cılgın mısın ?Muhtemelen eleştirilecegim ama yine de yazmak istiyorum. O çok kıskanç biri üniversitenin ilk yılında yeniden başladı ilişkimiz. Ben biraz dikbaşlı bir kızdım erkeklerle arkadaş olarak dahi gorusemeyeceğimi kendisinin de kızlarla gorusemeyecegini söyledi. Başta biraz Hik mık ettim tamam kimseyle takılmam etmem ama sınıfa girdiğinde bir selam vermemek absürt olur diye düşündüm. Ufak sürtustuk ama kabul ettim arkadaş olarak dahi herkesle ilişiği kestim. Okulda ilk dönemim olduğu için bölümde pek arkadaşım yoktu hazırlıkta vardı sadece erkeklerle muhabbetim. Neyse bölümde 2 kız arkadaşım vardı bunların yanında hep bir erkek vardı x olsun. Hep kızlarla takılan kızsı bir tip diyemem ama erkek olarak da görmedigim biri-zaten gözüm adamdan başkasını görmüyordu ki- kızlarla oturup kalktığım için ister istemez bununla da okul sınırları içinde muhabbet etmiş olduk ama ders konusunda vs samimi asla değil. Ders calismislihimiz var beraber. Ve sevgilimin olduğu yüzük taktığımız herşey ayan beyan ben mutluluktan uçuyorum. Bir gün bu x bana feysten arkadaşlık isteği gönderdi ben reddettim başka bir kız arkadaşıma da dalgasını yaptım dedim x istek göndermiş benimki görse alnından vurur ayıp da oldu şimdi çocuğa gibi saçma bir cümle kurdum. Aylar sonra bir gün benimki bir şey için benim hesaba girdi bunu görmüş ve ilk sarsıntı orda oldu. Herşeyimi sorgular oldu etmediği laf hakaret kalmadı o dönem çok üstüme geldi bende kaygı bozukluğu panik atak vs gelişti tedavi oldum. Ama bu esnada benden herşeyi bir erkek bana birşey dedi mi soylememi istiyordu ben de arada saçma sapan şeyleri atliyordum onemsemedihimden üsteleyince söylüyordum daha beter oluyorduk. Bu birinci tur. İyi kötü giderken benim geçmişte arkadaşıyla konuştuğumu öğrendi. Ama ben yakın arkadaş olduklarını asla bilmiyordum o derece. Ve çocukla can sıkıntısından kesinlikle aşk. Meşk muhabbeti dışında konuşuyorduk. Ben rahat bir insandım o zamanlar aklım.çok havadaydi kahretsin ki. Lise dönemimdeydî bu arada konuşma. O çocuk bir gün doğum günümde hediyeye kapıma geldi adresi şakayla karışık istemişti ben de ciddiye almadım tam anlamıyla mal gibi söyledim ve çıktı geldi. Ben de ayıp olmasın diye kapıdan aldım ve gönderdim. Sonra bana açıldı. Açıldığı gibi reddettim ve asla olmaz dedim. Israrlar etti ben kararından dönmedim sonra da konuşmadık zaten geçti gitti bir salaklığım olarak kaldı. İki sene önce bunun bahsi açılınca sen şu kişiyi tanıyor musun diye dedim evet konuşmuştuk ben ona flört dönemimizde bahsetmiştim başlarda zaten. Detayını sordu ne kadar konuştunuz diye söyledim. Dedi ben bilmiyordum o kadar konuştuğunuzu seninle konuşmasını ben söyledim bana geri dönmen için diye. O şerefsiz sana mı yazdı diye. Evet dedim ama ben yüz vermedim diye anlattım durumu. Dedi o mu sana yazdı sen mi dedim ben feysten yazmıştım açıkça dedim hani niye çekiniyim geçti gitti. Bana öyle tepkiler verdi ki anlatamam delirdi sinirinden bana hakaretler etti sabaha kadar ertesi gün finalim vardı sıfır uykuyla gittim. Dönüşte bana ayrılmak istediğini söyledi telde. Benim gibi biriyle olamazmış memlekette konuşmadığım çocuk kalmamış. Evet bir iki kişiyle konuştum hoşlandım ama ötesi olmadı çıkmayi geçtim telefon bile 15 16 17 yaşındaydık daha! Neyse ben şoka girdim ilk kez ayrılık lafı ediyordu birbirimizi tanıdığımız 6 senede. Yalvardım dedim.yapma ben öyle biri değilim. Buluşmaya ikna oldu yuzyuze anlattım durumu ama korkumdan kapıya kadar geldiğini diyemedim o.ilk tepkisinı gördükten sonra. Gözlerime baktı bana doğru söyle başka birşey var mı diye o an çok. Çaresizdi ama ben de bir o kadar korkmuş ve üzgündum zaten daha evvelden güvenmiyordu bana diye. Dedim ikimizin arasını bozabilecek hiçbir şey olmadı. Olmadı da bu iki insanın arasını açabilecek birşey mi allah aşkına geçmişten zaten pişmandim üst üste açınca korktum cekindim bunaldım... yalan söylemiş oldum kısaca. 1 hafta sonra telde konuşurken meğer ağzımı yollamak için demiş o acaba evini biliyor müdür vs. Dedim ne bilsin ama ecel terleri döküyorum. Zaten içim 1 hafta huzursuzdu belliydi böyle olacağı. Sonra itıraf ettim gerisini tahmin edersiniz. Hakaret küfür gırla. Hak ettim mi? Sanırım ettim. 1,5 yıl oldu telafi etmek iÇin çok uğraştım yine hatalarım oldu ama yalan söylenedim asla. Herşeyim rapor haline geldi. O konuları bir daha detmedik ama bana da guvenmedi o zamandan beri hiç. Bir gün güvendiyse öteki gün hüsrandı. Bu süreçte hatam kendi irademle değil kaybetme korkumla hareket etmem ve kendime saygımı yitirmem oldu. Dışarıdan nasıl bilmiyorum ama benim sevgilim dürüstlüğe çok önem veren biri defalarca beni uyardı bana herşeyi şöyle yalan söyleme diye. Geç anladım bedelini. Herkesin yalan bahaneleri vardır benim durumum buydu biraz fazla uzun oldu hakkınızı helal edin ama madem tarafsızca yorumlayqxaksiniz detaylı yazmak istedim
kızım sen cılgın mısın ?
senin yaptıgın bir gram hemde 1 gramcııkk bile hata yok. psikopat sevgilinden bir an önce kurtul.
aileler biliyor nasıl oalcak filan deme. isteyen istedigi şeyi bilsin, söylesin. ailene bu cocuk bana psikolojik şiddet ve aşırı hakaretler ediyor beni kurtarın bundan desen anında duruma el koyarlar. üzerine ailen birde hem benim için hemde kendilerini için birde seni dövsünler. kızını dövmeyen dizini dövermiş.
15 yaşından bu yaşına kadar neyin kini bu ? cocuksunuz len. hala da cocuksıunuz. seversim normal. cocukluk aşkı bunlar. tum dunyada olur.
okulda ünide iş yerinde erkek ark. olur muhabbet edersin, bir toplantı olur yana yana oturursun güler oynarsın. bunlar dunyanın en eneneneneneenenenen dogal şieyleri.
senin sevgilim dedigin adam sapık. paronayaklık yaptıgı...
sana da yazık değil mi ???? .. sindirilmiş bir kişilik olup cıkmışsın ve ayrılın yazmayın diyorsun. yada sen bu mazoşist ilişikiyi seviyorsun... bu acılar hoşuna gidiyor...
derhal ama derhal ayrıl...ailene de söyle.
yarın biriyle görüşsen yada yanlışlıkla onun tanımadıg ama anneni babanı tanıyan birinin evladı selam verse yolsa bu adam seni öldürür. bunu kendine nasıl yaparsın.
kazanacagın birşey yok ki. hatan yok. 15-20 yaş arasında sana yanaşan cıma teklif edenler elbet olacak. biri ile birlikteysen hayır dersin. olur biter. bunu sevigiline anlatmak zorundada degilsin.çErkek kız muhabbetinde hak veriyorum arada doğal şeyler hayatın gerektirdiği iletişimler illa ki oluyor bunun dışında samimiyeti gerektiren şeyler bence de olmamalı. Benim hatam dürüst olmamaktı dürüst olsam basit şeyler bu kadar buyumeyecekti ancak ben değiştim onda izi kaldı. Tek taraflı bakmak doğru değil ben burada kendi hislerimi açtım ama onunkileri tam olarak yansıtamam. O lisede sınıfta kaldı ayrıldığımızda. Ünide bir sene okulu uzadı şimdi 4 yillik içim sınava girecek ama kazanamam diyor çünkü 1 senemiz kavgayla geçti ve beni suçluyor sen olmasan yapardım ederdim diye. Ne bileyim psk şiddetse kırgınlıksa ikimiz de birbirimizi kırdık. Ve olayların çok büyüdüğünin farkındayım. Onun kalbini kisiligini bildiğim dediğiniz gibi biri olmadığını bildiğim için ben ayrılmak değil bu saçma durumdan kurtulmak istiyorum.
Ben normalde istediğini bilen güçlü kendini savunmayı bilen bir kızdım ancak yoruldum. Sizce o saygıyı geri nasıl kazanabilirim? Güçlü bir kişiliğim vardır onun da öyle. Ve emin olun ben de sizin gibi cevap verirdim okuduklarım üstüne, dikkate almadığımı düşünmeyin yazdıklarınız çok önemli benim için. Diyorum ya herşey içim ki taraflı ve ben bir de bu yandan ikimizin bu artılarini dikkate alarak hareket etmeliyim diye hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?