uzun ilişkiden sıkılan erkek kendini devam ettirmek zorunda hisseder mi ?

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
kızlar tartışalım bu konuyu burada ne dersiniz ?
sizce uzun süren ilişkiden ümidini kesip erkek sırf ayrılan taraf olmamak için hergün edilen kavgalara rağmen sessiz mi kalır ? yoksa terk etmeyii mi seçer?

yani erkeğin karakterine, yapısına göre değişir. seven erkek kolay kolay sıkılmaz, sıkılsa bile belli bir monotonluktan sıkılıp bunu sevgilisiyle konuşup ilişkisine hareket katmaya çalışır. bence karşısındakine heyecanını tamamen kaybetmiş erkek ayrılmak ister.
uzun ilişkiler belli süre sonra hepsi monotonluğa dönüşüyor neredeyse, hayat zaten monoton, ama iki kişi birbirini seviyorsa bence birlikteyken mutlulardır ve bu monotonluk onlara "düzen ve rahatlama" hissi verip, kendilerini güvende hissettirir.

Bence sıkılan ayrılmak isteyen erkek beklemez dayanmaz direk ayrılır...

benim cevremde gordugum su; uzun iliskisi olan erkekler, eger bi sebepten iliskisi cikmaza girmisse, ya da monotonlasmislarsa uzun iliski hatrina, veya bagliliktan aliskanliktan dayaniyo. ama bu dayanma cogunlukla yeni birini bulana kadar devam ediyo. yeni birinden hoslandiklari an uzun iliskisini birakmaya cesaret edebiliyolar ancak. tabi benim gozlemlerim, mutlaka kisiden kisiye gore degisir.

Bende sevmeyen bir erkek neden gününü huzursuz geçirmek istesinki ayrılır diye düşünenlerdenim.
seviyorsa devam ettiriir. iyi yada kötü,hatalı yada hatasız belirli saygı çerçevesi içerisinde.
arkadaşımız örnek vermiş. su anki sevgilisnden iyi olanını bulduğu anda pes edip diğerine yöneliyormuş kimiside.. erkekler çeşit çeşit :)

Erkek zorunluluktan ilişkiyi sürdürüyorsa kadın bunu hissetmez mi?:44:
Erkeğin ayrılmasına gerek kalmaz,kadın zaten istenmediği yerde durmaz ki...

Biz 4 senedir beraberiz ben lise birdeyken tanışıodum ve aramızda 7 yaş var.Benim bile sıkıldığım anlar oluyordu illaki ama bu onu sevmediğim anlamına gelmez.
İnsan bazen sadece kafasını dinlemek istiyor.Oda benim gibi.Yoksa çoktan biterdi.

Son düzenleme:
Hissedemediğimiz anlarda vardır ya :44:
evet ilişkide kadında erkekte bazı anlarda gerçekten yalnız kalmaya ihtiyaç duyabiliyor. ancak kadınlar sanki yapıcı davranak ilişkiyi düzeltme gereksiinimi duyuyor. bu nedenle erkekleri tanıma adına bir konu açtım. acaba sıkılan erkeklerde bu yola başvuurabilir mi ? yoksa çok duyuyorum sırf ayrılan taraf olmamak için sessiz kalmayı mı tercih eder ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…