• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ilişkiden sora yeni ilişki

iki dakikalik mesafe var ikimizin evinin arasi. ve sehir kucucuk. karsilasmama olasiligi imkansiz. iki uc gunde bi kez goruyorum. bazi gunler oluyoki disarda isim cok oldugunda bes alti kez goruyorum gun icinde :KK43: :KK43:

Çok zormuş sizinki :( o kişi yeni bi ilişkiye basladimi ? Yani barışma ihtimali yoksa kafanızdan silmeye çalışmalısınız mecburen

2 yıl yalnız gezdim bir ara deneyeyim dedim baktım olmuyor. Ben 2-3 yılda etkileniyor çıkar gibi oldum

Çok zormuş sizinki :KK43: o kişi yeni bi ilişkiye basladimi ? Yani barışma ihtimali yoksa kafanızdan silmeye çalışmalısınız mecburen
bildigim kadariyla o da yeni bi iliskiye baslamadi. zaten biz nisanlandik. nisanlandiktan 8 ay sonra ayrildik. ve bu beni dahada yikti. cunku evlilik hazirligina baslamistik hayaller hazirliklar hevesler hersey bitti, hersey bitti ama o hâlâ gozumun onunde :(

bildigim kadariyla o da yeni bi iliskiye baslamadi. zaten biz nisanlandik. nisanlandiktan 8 ay sonra ayrildik. ve bu beni dahada yikti. cunku evlilik hazirligina baslamistik hayaller hazirliklar hevesler hersey bitti, hersey bitti ama o hâlâ gozumun onunde :KK43:

Çok üzüldüm ya tahmin edebiliyorum o heves hayalleri .. E tekrardan olma ihtimali yok mu hiç ama 1 sene geçmiş hiç mi konuşmadı

Kızlar merhaba 7 yıl kadar olan ilişkim yaklaşık 2 ay önce bitti ben ayrılma kararı aldım. Tabi ilişki sürecinde de ayrıl barış durumlarımız oldugu icin su an yine acaba tekrar barışır miyiz olur mu diye düşüncelerim kafamın bi ucunda oluyor ister istemez.
Benim merak ettigim uzun ilişkiden sora yeni bi insana alışmak zor mu ? Etrafımdaki çoğu kişi uzun ilişkiden sora yeni birisine alışmanin çok zor olduğunu söylüyor siz ne düşünüyorsunuz? Bazen yanlış mı yapıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum 26 yaşındayım. Yeni bi ilişki için sizce ne kadar süre geçmesi gerek . Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
4 yillik iliskimden sonra 3 ay sonra esimle tanistik ve evlendik bence kendini hazir hissettigin zaman bunun belli bi suresi yok

Çok üzüldüm ya tahmin edebiliyorum o heves hayalleri .. E tekrardan olma ihtimali yok mu hiç ama 1 sene geçmiş hiç mi konuşmadı
ayrildiktan iki ay sonra geldi konustu ! ama pek ic açici konusmadi. ozur dile dedi bende dilemedim. cunku o ve ailesi suçluydu sonrada ailelerle falan bi suru tartisma oldu. yani iyice sogudu benden. ama benim kalbim soz dinlemiyor ve hâlâ onu gordugumde kalbim ciddi anlamda yerinden çikacak gibi atiyor :(

ayrildiktan iki ay sonra geldi konustu ! ama pek ic açici konusmadi. ozur dile dedi bende dilemedim. cunku o ve ailesi suçluydu sonrada ailelerle falan bi suru tartisma oldu. yani iyice sogudu benden. ama benim kalbim soz dinlemiyor ve hâlâ onu gordugumde kalbim ciddi anlamda yerinden çikacak gibi atiyor :KK43:

Hmm hala seviyorsun ama ben biraz daha mantık çerçevesinde bakmaya çalışıyorum artık. Sende öyle yapmaya çalış. Bi şekilde ailesini tercih etmiş gerekli çabayı göstermemiş birisi için daha fazla üzülme bence

Hmm hala seviyorsun ama ben biraz daha mantık çerçevesinde bakmaya çalışıyorum artık. Sende öyle yapmaya çalış. Bi şekilde ailesini tercih etmiş gerekli çabayı göstermemiş birisi için daha fazla üzülme bence
haklisin. belki karsima birisi ciksa onu bu kadar dusunmem
ama su an kimse yok hayatimda, galiba ondan bu kadar uzuldugum

Kızlar merhaba 7 yıl kadar olan ilişkim yaklaşık 2 ay önce bitti ben ayrılma kararı aldım. Tabi ilişki sürecinde de ayrıl barış durumlarımız oldugu icin su an yine acaba tekrar barışır miyiz olur mu diye düşüncelerim kafamın bi ucunda oluyor ister istemez.
Benim merak ettigim uzun ilişkiden sora yeni bi insana alışmak zor mu ? Etrafımdaki çoğu kişi uzun ilişkiden sora yeni birisine alışmanin çok zor olduğunu söylüyor siz ne düşünüyorsunuz? Bazen yanlış mı yapıyorum acaba diye kendimi sorguluyorum 26 yaşındayım. Yeni bi ilişki için sizce ne kadar süre geçmesi gerek . Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
ayrıldıktan kac ay sonra basladı bu ılıskı
o kısıye ınat mı yaptın
o kısıyı unutmak ıstıyor musun , gelirse barısırım dıyor musun ..

Eğer hala seviyorsan 1 yıl kısa bir süre yok içimde bazı şeyler bitti 7 yıl ittire kaktıra gidiyordu diyorsan 5 6 ay yeter burda kriter senin hisleri beklentilerin. ...

Ama yerinde olsam 7 yıl ayrık barış bi ilişkiden sonra kafamı dinlemeye çeklirdim acele etmezdim

Eğer hala seviyorsan 1 yıl kısa bir süre yok içimde bazı şeyler bitti 7 yıl ittire kaktıra gidiyordu diyorsan 5 6 ay yeter burda kriter senin hisleri beklentilerin. ...

Ama yerinde olsam 7 yıl ayrık barış bi ilişkiden sonra kafamı dinlemeye çeklirdim acele etmezdim

Şu an öyle yapıyorum zaten bekleme süreci hemde . Yok 7 yıl böyle degildi de son 1 yıl skntlydi ..

hazır olduğunu hissettiğin an hazır olduğun andır. sürelere takılma. şunu da unutma ki hayat geçiyor ve kimse arkasından uzun zaman bekleyenecek kadar değerli değil.

geçmesi gereken süre eski sevgiliye olan bağlılığa veayrılma nedenine göre değişir. ben 2 ay biriyle birlikte oldum 9 ay geçmesine rağmen hala her gün onu hatırlıyorum.Bir başka birini düşündüğüm saniyede bile o aklıma geliyor.Sanki onunla yakaladığım elekttiriği başka kimseyle yakalayacakmışım gibi.

1 yıl çok uzun değil mi :KK43: artık ben hayatımı ertelemek istemiyorum olan hep benim zamanıma oldu ona üzülüyorum. Ama aklımda soru işareti kalmamalı tabi ki haklısınız.
hayatını ertelemek anlamına mı geliyor bir sene biri ile ilişki yaşamamak???????
biz kadınlar neden bu kadar erkek endeksli yaşıyoruz yaaa :kızgın:

hayatını ertelemek anlamına mı geliyor bir sene biri ile ilişki yaşamamak???????
biz kadınlar neden bu kadar erkek endeksli yaşıyoruz yaaa :kızgın:

Hayır erkek endeksli yaşamıyorum tabiki öyle olsa şu an birisiyle görüşüo olurdum.. son 1 sene zaten sorunlu ayrıl barış şeklinde geçti ve 2 aydır da ayrıym . Hani bazı şeyleri bitirdigm için 1 sene çok değil mi dedm :)

geçmesi gereken süre eski sevgiliye olan bağlılığa veayrılma nedenine göre değişir. ben 2 ay biriyle birlikte oldum 9 ay geçmesine rağmen hala her gün onu hatırlıyorum.Bir başka birini düşündüğüm saniyede bile o aklıma geliyor.Sanki onunla yakaladığım elekttiriği başka kimseyle yakalayacakmışım gibi.

Ne kadar zor işler bunlar ya :( ben şu an görsem de çok bse hissedemiyorum sosyal medyadan ama hergün. De bakıyorum bi şekilde alışkanlık benimkisi de galiba

hazır olduğunu hissettiğin an hazır olduğun andır. sürelere takılma. şunu da unutma ki hayat geçiyor ve kimse arkasından uzun zaman bekleyenecek kadar değerli değil.

Kesinlikle acaba o benim kadar detay düşünüo mudur sanmıyorum .

Benmde 2 yillik iliskim bter bter ardindan hemn yeni iliskiye bslamistim suan nisanliyim inan bana biten sey btmstr tekrar tkrar ayril baris bnde oyleydm cvki ckiyo artk hayr gelmiyo o ilskiden sana onmli olan kafanda btrmek dha yasncok genc kendine brz zmn tani kafani dnle krsina birisi illaki cikacaktr tkrardan sevebilecegn buna inan

Benmde 2 yillik iliskim bter bter ardindan hemn yeni iliskiye bslamistim suan nisanliyim inan bana biten sey btmstr tekrar tkrar ayril baris bnde oyleydm cvki ckiyo artk hayr gelmiyo o ilskiden sana onmli olan kafanda btrmek dha yasncok genc kendine brz zmn tani kafani dnle krsina birisi illaki cikacaktr tkrardan sevebilecegn buna inan

Teşekkür ederim evet onceden olsa ilk erkek arkadaşm bu kadar yıl. Geçti ayrılmak zor olur diye düşünürdüm ama artık öyle düşünmüyorum. Uzun ilişkide daha da cılkı çıkıo ypraniyor ilişki:(

Back
X