Uzun ilişkilerde heyecanı yitirmek

susu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
198
76
98
35
Merhaba hanımlar. Özellikle uzun süreli iliski olan kisilerden yorum istiyorum. 1.5 yıllık bir iliskim var, ve ilk zamanlardaki sevgiyi coşkuyu kaybettiğimizi hissediyorum. Eskisinden daha az konusur gorusur olduk bile. Bu, iliskinin dogasinda olan bir sey mi? Yoksa biz mi yanlışız? Eger uzun suredir iliski yürüten arkadaslar varsa heyecanı yitirmeden devam etmek icin neler onerebilirsiniz?

Buluşma şansınız varsa ihmal etmeyin zaten konuşmak içten gelen bişey kendiliğinden ilerliyor

Merhaba; öncelikle inişli çıkışlı süreçlerle 6 yılı geride bırakan ve defalarca tükenen biri olarak söyliyeyim siz artık sevgi-alışkanlık dönemindesiniz. İlşiki monotonlaştı, hepimizde oldu. Bunu iyileştirmenin tek yolu önce bunu kabul etmek. Sonra da Birlikte yapmaktan en çok keyif aldığınız şeyleri hatırlayıp tekrarlamak. Sizi çok iyi anlıyorum inanın. Ondan beklentilerinizi onu onere ederek, kırmadan söyleyin, isteyin. Onu dinleyin. Kızmak, kırılmak hiç çözmüyor denemeyin bile. Ortak arkadaşlarınızla programlar yapın. İlişkinin sorunlu olduğunu düşünmeyin. Sadece yorgun olduğunuzu bilin. Onunla görüşmediğiniz zamanlarda yaptıklarınızı anlatın, ona da sorun. Onunla ilgilenin. Sevgi emektir. Herşeyin de üstesinden gelir. Bırakmayın sarılın. İnanın hiç kimse mükemmel değil. Attığımız her adıma karşılık beklediğimizde yine üzülen biz oluyoruz. Her yolu deneyin. Ümit kalacağına emek kalsın. Umarım yoluna girecektir. Ben hiçbir özel sebep yokken küçük hediyeler alırım mesela. Sadece sesini duymak için ararım, bunu söylemek için. Ya da özel hobileri için küçük planlar yaparım.Belki bi fikir verebilir, isterseniz deneyin.

Merhaba hanımlar. Özellikle uzun süreli iliski olan kisilerden yorum istiyorum. 1.5 yıllık bir iliskim var, ve ilk zamanlardaki sevgiyi coşkuyu kaybettiğimizi hissediyorum. Eskisinden daha az konusur gorusur olduk bile. Bu, iliskinin dogasinda olan bir sey mi? Yoksa biz mi yanlışız? Eger uzun suredir iliski yürüten arkadaslar varsa heyecanı yitirmeden devam etmek icin neler onerebilirsiniz?

Bu biraz da kişiye bağlı sanırım.4 yıllık bir ilişkim var, daha paylaşacak birşey bulmakta güçlük çektiğimizi hatırlamıyorum

Ortak arkadaşlarınızla çift arkadaşlarınızla plan yapın. Geziye falan gidin.

Evli değilsiniz sanırım ama belki el emeği farklı değişik bi hediye olabilir .

Ayni sorun bende de var. 5. Yilin icindeyiz 2 aydir da resmi nikahliyiz yaza dugunumuz olacak. Ama bende heycani kaybettigimizi dusunuyorum. Bunu erkek fark etmiyor etse de cok fazla sorun etmiyor ama biz kadinlar malesef ki bunu memleket meselesi haline getirebiliyoruz. Cok sikayet ettim serzenişlerde bulundum ama bu erkeğin daha fazla uzaklaşmasına neden oluyor. Sabırla ve güzellikle ilerlemek lazım diye dusunuyorum, guzel bi dille özledigimizi belirtmek birlikte zevk alacagimiz aktiviteleri artirmak cozum olur diye dusunuyorum. Ha bi de artik herseyin ilk zamanlar gibi olmadigini kabullenip beklentileri azaltmak, buyuklerimiz ne demiş 'umma ki küsmeyesin'.

Iliskinin heyecan kaybetmesi bence o kisilerle alakali, iliskiyi yipratmalariyla alakali.
Hersey vaktinde güzel. Bir iliskinin basnda herseyi yasayanlar oluyor sonra heyecan kayboldu diyor.
SIzde de öyleyse sasirmayin.

Her iliskide bir sonraki adim arasinda uzun süre olmasi gerekiyor bence.
O adimlar ne kadar erken olursa o kadar vakitsiz ve degersiz olur.

Back
X