Uzun Mesafe İlişkisi, Sevgilinin Vakit Ayırmaması...

Kac yasindasiniz siz,yeni ortam yeni arkadaslar ,yeni kizlar malesef universite yaslari yeni yeni kendini tanima zamani ,yani 30 yasinda birinin uzaga gitmesiyle 20 yas ayni degil,
Sorun fb vs degil kopus baslamis gecmis olsun

Mesafe ilişkisi değildi ama hem iş hem benim yüksek lisans derken çok az görüşebiliyorduk. Yüzde seksen telefonla sınırlı kaldı bir dönem iletişimimiz. Dediğim gibi eve sabaha karşı beşte gelirdi, o saate kadar içim içimi yerdi. Acaba şimdi nerede, başına bir şey mi geldi, ne zaman gelir ki diye diye gözlerimden uyku akmasına rağmen o saate kadar saf gibi beklerdim her gün. Ve tartışırdık.. bana ilgi göster, yeter artık gezdiğin, insan gibi bir vakitte eve gel, bırak şu saftirik arkadaşlarını, seni beklerken uykusuz kaldım yine yaa demediğim gün yoktu. O da hı hı tabi tabi modundaydı:KK53: İnan hiç olgun davranmamışım.. Benim gibi bir insan bile düzelip farkına vardıysa emin ol herkes bu durumu aşar. Tuttum kendimi vallahi, oh mis gibi de yapmışım.. Sal gitsin.. bir güzel uyu, bekleme.. bak nasıl şaşırıyor sonra.. alışmış senin bu hareketlerine işlemiyor ki.. nasıl olsa her şeye kabulsün, en fazla ne olabilir ki yine dırdır eder susar diye düşünüyor. Güven bana, o kadar eminim ki.. Bi kendi huzuruna bak, boş ver lütfen.. inan boşa kürek çekiyorsun, aynılarını yaşadım...
çok güzel yazmışsınız ya gerçekten haklısınız aslında ben hergün bunları yaptığım üstüne düştüğüm için korkmuyor zaten beni kaybetmekten bunu anladım.. hergün ağlıyorum hergün kavga ve hep aynı şeyler tek yorulan benim.. dediğinizi yapıcam salıcam artık eğer zaten sevmiyorsa umursamadığım zaman bunu daha çok anlarım değil mi? demekki her iki türlü de yapsam işlemiyor demektir.. deneyeceğim umarım benimki de düzelir hiç sanmıyorum o öküze ama, umarım tek isteğim...

Kac yasindasiniz siz,yeni ortam yeni arkadaslar ,yeni kizlar malesef universite yaslari yeni yeni kendini tanima zamani ,yani 30 yasinda birinin uzaga gitmesiyle 20 yas ayni degil,
Sorun fb vs degil kopus baslamis gecmis olsun
farkındayım sevmiyor belki de artık kendimi kandırıyorumdur..

Sabaha kadar uyumadan basına bisey mı geldi diye beklemek nedir, annesi uyuyor. Siz annesi degılsınız.

Sen gencecık bir kız cocugusun,bır adamı evladın gıbı sevmek akıl ısı degıl yapma ziyan olacaksın.

Ayrılınca mutsuz olmayı, birlikteyken mutsuz olmaya tercih edersen olası cırkın bir olayda gururunu kurtardığın ıcın kendinden tıksınmeyeceksın.

Ilıskınız yok olmaya mahkum bunlarda sinyaller, ustune terk edilirsen gururunu hıc ettıgın ıcın acının ustune kendinden tiksinme durumuda eklenecek haberin olsun.
cok haklısınız ama insan kendine söz geciremiyor iste her seyin farkında olup yapamamak cok kötü. sadece tek isteğim değerimi anlaması ya bu kadar değişmesine tahammül edemedim, kabullenemedim.. umarım onun kadar umursamaz birine dönüşebilirim en kısa zamanda. yoksa erken ölücem bu stresle 😔

Merhaba aslında sevginiz bir sınavdan geçiyor diyebilirim seven insan için uzak yakın farketmez bu nedenle biraz akışa bırakıp sizde onun gibi davranıp bekleyin bakın o napacak insan sabırsız olabiliyor bazen özlemek apayrı ama bazen tek taraflı olmaz karşılıklı çabayla yürür ilişki
öyle tabiki ama anlayamıyorum çok koyuyor böyle olması bu kadar değişmesi bende üniversiteye geçtim ama değişmedim.. çok güvendiğim dağlara karlar yağdı malesef.

Fanatiklikle ugrasmak zordur degermi degmez. O simdi hayatinda ilk kez tamamen ozgur aile yok sevgili yok kafasina gore yasiyor bir erkek icin en guzel zamanlar tek basina universite okudugu zamanlardir karisan eden yok istedigi gibi yasiyor sizdende uzak duruyor cunku dir dir yapiyosunuz:) sabaha kadar izmirde uyumayip bekleyince elinize ne geciyor allah askina? Ayrica her indan universiteye baslayinca degisir ozellikle erkekler daha farkli oluyor bence sizde gordunuz adam bu sekilde cokta umut beklemeyin duzelmiycek mesele baska kiz meselesi degil adam ozgurlugun tadini cikariyor hayalini yasiyor birakin sizde birakamiyorsaniz ayrilin.
cok haklısınız ama kabullenemiyorum daha gideli 4 ay oldu ben 4 yıldır hayatındayım nasıl bu kadar çabuk değişebilir beni gözden çıkarabilir.. bu kadar basit olmamalıydı olmamalı ya. gerçekten aklıma kalbime konduramıyorum yaşadıklarımı 4 yılım, 4 ayda bambaşka bi hale geldi.. geçici bi heves olamaz mı?

seviyor ya da sevmiyor diyemem ama bence o aramiyorsa sizde aramayin.bazı seyleri zorlamaya lüzum yok.o da aynisini hissetse sizin yaptiginizi yapar(endiselenir,merak eder,özler)
belki de dediğiniz gibi bende önemsemeyi bırakınca aklına gelicektir.. denemeye çalışıyorum umarım başarırım😔

İlgilenmeyin.Kendinize başka uğraşlar bulun. Fark ederde düzeltirse kendini düzeltir ama baktınız umursamıyor siz de daha fazla peşinde koşmayın.

Biz buna gözden ırak gönülden ırak diyoruz. Sal ipini gitsin. Hayatını onun peşinden koşarak harcama güzelim. Zaman çok değerli. Geri dönüp baktığında keşke zamanımı ona harcamasaydım dersin 😉

Üniversiteye farklı şehire giden böyle sapıtıyor. Benim de eski sevgilim böyle olmuştu. Sonra aldattı beni. Özgür kalınca zıvanadan çıkan adam karaktersizdir salla gitsin

öyle tabiki ama anlayamıyorum çok koyuyor böyle olması bu kadar değişmesi bende üniversiteye geçtim ama değişmedim.. çok güvendiğim dağlara karlar yağdı malesef.
Sizi o kadar iyi anlıyorumki anlatamam benimkide şehir dışında hiç aramaz sormazdı ama ben yüzsüzlük yapıp arardım sürekli habersiz yanına bile gittim iyi karşılandım döndüğümde yine aynı ilgisizlik meğersem çoktan aldatıyormuş beni sizi üzmek için demiyorum belki sizinki yapmıyodur şu an o kızla evli atlatmak için psikologlara gittim ilaç kullandım ilaçların yan etkileri yüzünden sadece nefes alıp veriyordum bu nedenle bıraktım ilacı zamanla düzeldim tamamen takıntıymış şu an aklıma bile gelmiyor hatta resmini görünce nefret ediyorum anladımki herkes çıkarcı bi kere bile aramadı o kadar kötü olduğumu bile bile insanlık dışı bir durum.o nedenle sizde atlatmaya bakın değmiyor.

Konuyu başlıktan ilham alarak yorumluyorum. Uzak ilişki diye birsey yoktur. İlişkiler yakındır, dokunamadığın biriyle ilişki kurulmaz, yani yürümez o iş. Hiç vaktini ve sabrını boşa harcama :)

Hanımlar merhaba öncelikle. Sonuna kadar okuduysanız hepinizden teşekkür ederim. Kadın kadını anlar diyerekten tek çare buraya yazayım dedim gecenin bu saattinde hesap açtım yazıyorum nolur yardımcı olun bana.. şu işi çözelim fikirleriniz çok önemli benim için. Benim 4 yıllık bi ilişkim var ve bu sene yaklaşık 4 aydır ayrıyız sevgilim üniversiteye gitti istanbula ben izmirdeyim haliyle çok zorlanıyorum ve çok özlüyorum. Sorun da şu ki, bunları bir tek benim yaşıyor olmam.. kızlar sevgilim üniversiteye gidince çok değişti hayret ediyorum. Maç fanatiği bi insan ve hayali de hep istanbula gidip fenerbahçeye daha yakın olmaktı ama ben bu kadar sapıtcağını düşünmemiştim. Her maça gidiyor, deplasmana, her haftaiçi ankara antalya heryeri geziyor tamam hadi maça gidiyor diyelim bunu mu kıskanıyosun diyenleriniz olacaktır, hayır bunu kıskanmıyorum elbette. Hergün ama hergün dışarda eve sabaha karşı 6-7de giriyor sabaha kadar uyumayıp onu bekliyorum bir şey mi oldu iyi mi diye düşünmekten. Bu bana çok zarar veriyor bu kadar geç girme dedim defalarca söyledim eve giriş saatime karışma ben ortamlarda değilim erkek erkeğe pankart yapıyoruz filan diyor. Canını ver deseler verecek ya bu olamaz olsun fb için. Bana ayırdığı vakit 15 dakika bile değil ben aramasam 3 gün aramaz. Hal böyle olunca bende çok hırçınlaşıyorum sürekli kavga ediyoruz bıktım artık filan diyor. Sevgilime güveniyorum zaten tüm hesaplarımızın şifresi var heryerde benimle fotoğrafı var, konumlarımızı istediğimizde atıyoruz barlarda, meyhanelerde değil biliyorum ama kızlar ben haksız mıyım ya bu konuda? Erkek arkadaşlarıyla olunca resmen unutuyor beni kaldı ki 4 ayda tanıştığı insanlar. Ayrılmak istedim dayanamadım biliyorum çünkü üzülen ben olucam. Ben hiç böyle hayal etmemiştim ilişkimiz belki daha düzene girer, özler beni değerimi anlar sanmıştım ama şu an sevdiğini bile hissedemiyorum. Başka bi kız yok buna eminim öyle bi insan değil çünkü ama ben anlayamıyorum neden böyle olduğunu bende mi sıkıntı var? Çok mu abartıyorum? Hiç mi özlemez beni ya. Allah aşkına bana akıl fikir verin ya. 4 yıl verdim o benim için ölen, sesimi duymadan yapamayan çocuk nasıl bu hale geldi ben anlayamıyorum... deliricem ben napmalıyım?

İki çocuğumun babası 9 yıllık kocam,eve geç geleceğini söyleyerek dışarı çıkmışsa totomu devirip uyurum,tee derdiniz mi yok sizin elin ergeninin kıçını bu kadar kaldırmışsınız,dışarda başına bişe gelmesin Allah korusun da çıkıyorsa ihtimalleri de göze almıştır ona kaygılan buna kaygılan ,ayy valla bana fenalık geldi baskınızdan.

cok haklısınız ama kabullenemiyorum daha gideli 4 ay oldu ben 4 yıldır hayatındayım nasıl bu kadar çabuk değişebilir beni gözden çıkarabilir.. bu kadar basit olmamalıydı olmamalı ya. gerçekten aklıma kalbime konduramıyorum yaşadıklarımı 4 yılım, 4 ayda bambaşka bi hale geldi.. geçici bi heves olamaz mı?
Degisip degismeyecegini anlamanin tek yolu onu kendi haline birakicaksin onemsemiyceksin ilgilenme yuz verme trip yapma ama uzaklas yani. O seni seviyorsa kendine ceki duzen verir vermezse sende yoluna bakarsin daha karsina kimler cikicak 4 yilimi verdim diye dusunme 4 yilim guzel gecti sevdim sevildim ama buraya kadarmis diyebilmelisin bunu kayip zaman olarak neden goruyorsun? Evliyim 5 yildir ayrilsak yillarim bosa gitti demem cok guzel yillar gecirdim ama biti diyebilmeliyim sende oyle dusun hayatta daha guzel insanlar cikar karsina merak etme ama su anda sen bu sekilde dusunemiyorsun anliyorum tabi

Sizi o kadar iyi anlıyorumki anlatamam benimkide şehir dışında hiç aramaz sormazdı ama ben yüzsüzlük yapıp arardım sürekli habersiz yanına bile gittim iyi karşılandım döndüğümde yine aynı ilgisizlik meğersem çoktan aldatıyormuş beni sizi üzmek için demiyorum belki sizinki yapmıyodur şu an o kızla evli atlatmak için psikologlara gittim ilaç kullandım ilaçların yan etkileri yüzünden sadece nefes alıp veriyordum bu nedenle bıraktım ilacı zamanla düzeldim tamamen takıntıymış şu an aklıma bile gelmiyor hatta resmini görünce nefret ediyorum anladımki herkes çıkarcı bi kere bile aramadı o kadar kötü olduğumu bile bile insanlık dışı bir durum.o nedenle sizde atlatmaya bakın değmiyor.
demeyin öyle ya aldatmak filan allah korusun nasıl kaldırırım öyle olsa.. kendimi yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum ama yokluğuna başka çarem yok çünkü artık

Degisip degismeyecegini anlamanin tek yolu onu kendi haline birakicaksin onemsemiyceksin ilgilenme yuz verme trip yapma ama uzaklas yani. O seni seviyorsa kendine ceki duzen verir vermezse sende yoluna bakarsin daha karsina kimler cikicak 4 yilimi verdim diye dusunme 4 yilim guzel gecti sevdim sevildim ama buraya kadarmis diyebilmelisin bunu kayip zaman olarak neden goruyorsun? Evliyim 5 yildir ayrilsak yillarim bosa gitti demem cok guzel yillar gecirdim ama biti diyebilmeliyim sende oyle dusun hayatta daha guzel insanlar cikar karsina merak etme ama su anda sen bu sekilde dusunemiyorsun anliyorum tabi
umarım her sey güzel olur dayancak gücüm kalmadı cünkü her sey ust uste geldi.. üzgünüm ve elimden bir sey gelmiyor umarım her sey yoluna girer cok tesekkur ederim ilginiz icin

İki çocuğumun babası 9 yıllık kocam,eve geç geleceğini söyleyerek dışarı çıkmışsa totomu devirip uyurum,tee derdiniz mi yok sizin elin ergeninin kıçını bu kadar kaldırmışsınız,dışarda başına bişe gelmesin Allah korusun da çıkıyorsa ihtimalleri de göze almıştır ona kaygılan buna kaygılan ,ayy valla bana fenalık geldi baskınızdan.
siz evlisiniz ama bir de öyle düşünün evli olsak bende bu kadar baskı yapmam elbette

Hanımlar merhaba öncelikle. Sonuna kadar okuduysanız hepinizden teşekkür ederim. Kadın kadını anlar diyerekten tek çare buraya yazayım dedim gecenin bu saattinde hesap açtım yazıyorum nolur yardımcı olun bana.. şu işi çözelim fikirleriniz çok önemli benim için. Benim 4 yıllık bi ilişkim var ve bu sene yaklaşık 4 aydır ayrıyız sevgilim üniversiteye gitti istanbula ben izmirdeyim haliyle çok zorlanıyorum ve çok özlüyorum. Sorun da şu ki, bunları bir tek benim yaşıyor olmam.. kızlar sevgilim üniversiteye gidince çok değişti hayret ediyorum. Maç fanatiği bi insan ve hayali de hep istanbula gidip fenerbahçeye daha yakın olmaktı ama ben bu kadar sapıtcağını düşünmemiştim. Her maça gidiyor, deplasmana, her haftaiçi ankara antalya heryeri geziyor tamam hadi maça gidiyor diyelim bunu mu kıskanıyosun diyenleriniz olacaktır, hayır bunu kıskanmıyorum elbette. Hergün ama hergün dışarda eve sabaha karşı 6-7de giriyor sabaha kadar uyumayıp onu bekliyorum bir şey mi oldu iyi mi diye düşünmekten. Bu bana çok zarar veriyor bu kadar geç girme dedim defalarca söyledim eve giriş saatime karışma ben ortamlarda değilim erkek erkeğe pankart yapıyoruz filan diyor. Canını ver deseler verecek ya bu olamaz olsun fb için. Bana ayırdığı vakit 15 dakika bile değil ben aramasam 3 gün aramaz. Hal böyle olunca bende çok hırçınlaşıyorum sürekli kavga ediyoruz bıktım artık filan diyor. Sevgilime güveniyorum zaten tüm hesaplarımızın şifresi var heryerde benimle fotoğrafı var, konumlarımızı istediğimizde atıyoruz barlarda, meyhanelerde değil biliyorum ama kızlar ben haksız mıyım ya bu konuda? Erkek arkadaşlarıyla olunca resmen unutuyor beni kaldı ki 4 ayda tanıştığı insanlar. Ayrılmak istedim dayanamadım biliyorum çünkü üzülen ben olucam. Ben hiç böyle hayal etmemiştim ilişkimiz belki daha düzene girer, özler beni değerimi anlar sanmıştım ama şu an sevdiğini bile hissedemiyorum. Başka bi kız yok buna eminim öyle bi insan değil çünkü ama ben anlayamıyorum neden böyle olduğunu bende mi sıkıntı var? Çok mu abartıyorum? Hiç mi özlemez beni ya. Allah aşkına bana akıl fikir verin ya. 4 yıl verdim o benim için ölen, sesimi duymadan yapamayan çocuk nasıl bu hale geldi ben anlayamıyorum... deliricem ben napmalıyım?
Üniversite dediğine göre yaşlar 20lerin başlarında. Ayrıca olacağı buydu. Gerçekten üni ye gidince akşam evde olacak, herseyi haber verecek, uzakta beni özler daha çok sever diye mi düşündün? Ayrıca ciddi ilişki için de erken biraz. O şimdi hayatının tadını çıkarıyor.,geziyor tozuyor. Sende yapmalısın

Evet siz haksızsın adam sizi sevmiyor. Bazen söylenmez hal dili denen bir şey var. Yolunuza bakın derim

Back
X