Hanımlar merhaba öncelikle. Sonuna kadar okuduysanız hepinizden teşekkür ederim. Kadın kadını anlar diyerekten tek çare buraya yazayım dedim gecenin bu saattinde hesap açtım yazıyorum nolur yardımcı olun bana.. şu işi çözelim fikirleriniz çok önemli benim için. Benim 4 yıllık bi ilişkim var ve bu sene yaklaşık 4 aydır ayrıyız sevgilim üniversiteye gitti istanbula ben izmirdeyim haliyle çok zorlanıyorum ve çok özlüyorum. Sorun da şu ki, bunları bir tek benim yaşıyor olmam.. kızlar sevgilim üniversiteye gidince çok değişti hayret ediyorum. Maç fanatiği bi insan ve hayali de hep istanbula gidip fenerbahçeye daha yakın olmaktı ama ben bu kadar sapıtcağını düşünmemiştim. Her maça gidiyor, deplasmana, her haftaiçi ankara antalya heryeri geziyor tamam hadi maça gidiyor diyelim bunu mu kıskanıyosun diyenleriniz olacaktır, hayır bunu kıskanmıyorum elbette. Hergün ama hergün dışarda eve sabaha karşı 6-7de giriyor sabaha kadar uyumayıp onu bekliyorum bir şey mi oldu iyi mi diye düşünmekten. Bu bana çok zarar veriyor bu kadar geç girme dedim defalarca söyledim eve giriş saatime karışma ben ortamlarda değilim erkek erkeğe pankart yapıyoruz filan diyor. Canını ver deseler verecek ya bu olamaz olsun fb için. Bana ayırdığı vakit 15 dakika bile değil ben aramasam 3 gün aramaz. Hal böyle olunca bende çok hırçınlaşıyorum sürekli kavga ediyoruz bıktım artık filan diyor. Sevgilime güveniyorum zaten tüm hesaplarımızın şifresi var heryerde benimle fotoğrafı var, konumlarımızı istediğimizde atıyoruz barlarda, meyhanelerde değil biliyorum ama kızlar ben haksız mıyım ya bu konuda? Erkek arkadaşlarıyla olunca resmen unutuyor beni kaldı ki 4 ayda tanıştığı insanlar. Ayrılmak istedim dayanamadım biliyorum çünkü üzülen ben olucam. Ben hiç böyle hayal etmemiştim ilişkimiz belki daha düzene girer, özler beni değerimi anlar sanmıştım ama şu an sevdiğini bile hissedemiyorum. Başka bi kız yok buna eminim öyle bi insan değil çünkü ama ben anlayamıyorum neden böyle olduğunu bende mi sıkıntı var? Çok mu abartıyorum? Hiç mi özlemez beni ya. Allah aşkına bana akıl fikir verin ya. 4 yıl verdim o benim için ölen, sesimi duymadan yapamayan çocuk nasıl bu hale geldi ben anlayamıyorum... deliricem ben napmalıyım?