- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.105
- 158
- Konu Sahibi jansetdoga
Gerçek olduğunu sende bildiğin için demeyin diyorsun.demeyin öyle nolur ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçek olduğunu sende bildiğin için demeyin diyorsun.demeyin öyle nolur ya![]()
ne kadar çıkmıştınız?Üniversiteye farklı şehire giden böyle sapıtıyor. Benim de eski sevgilim böyle olmuştu. Sonra aldattı beni. Özgür kalınca zıvanadan çıkan adam karaktersizdir salla gitsin
inanın denedim surekli aktivite kesfediyorum yeni yerlere gidiyorum kurslara gidiyorum ama aklımdan gitmiyor lanet olsun ki kendimden bile nefret ettim onu sevdigim icin.. napicagimi bilmiyorum cok kotuyum ya canım cok yanıyor canımdan cok sevdigim insanın boyle degismesini kabullenemiyorum...Bak canım sen şimdi napiyosun biliyor musun? Kendini hemen toparlıyorsun. Adama baskı yapmayı karışmayı bırak. Ne yaparsa yapsın. Sen üstüne gittikçe boğuluyor belli ki. O nasıl sosyallesmis yeni arkadaşlar edinmiş, sen de oyle yapmalısın. Git sevdiğin bi kursa yazıl, kulüplere katıl, spora yazıl biseyler yap. Hem de cok acil. Hayatina yeni bisey kat. Yeni arkadaslar edin. Bak o zaman nasıl tutuşuyor bu kiza noldu benden uzaklaşıyor mu diye. Bu sekilde sürekli onu bekleyen sıkıcı ev kizi modundasin. Sen onun annesi degilsin basina bisey gelecek diye ensilenip uyuyamayasin. Su anne imajından çık. Senin de kendine ait bi hayatın olsun. O su an kendine hayat kurmuş ona bakıyor.
Apaçık belli üzgünüm ama eskisi gibi sevmiyo önemsemiyor sizi.3 gün aramasam aramaz dediniz ya bitmiş bu ilişki malesef acı ama söylemek zorundayım canmHanımlar merhaba öncelikle. Sonuna kadar okuduysanız hepinizden teşekkür ederim. Kadın kadını anlar diyerekten tek çare buraya yazayım dedim gecenin bu saattinde hesap açtım yazıyorum nolur yardımcı olun bana.. şu işi çözelim fikirleriniz çok önemli benim için. Benim 4 yıllık bi ilişkim var ve bu sene yaklaşık 4 aydır ayrıyız sevgilim üniversiteye gitti istanbula ben izmirdeyim haliyle çok zorlanıyorum ve çok özlüyorum. Sorun da şu ki, bunları bir tek benim yaşıyor olmam.. kızlar sevgilim üniversiteye gidince çok değişti hayret ediyorum. Maç fanatiği bi insan ve hayali de hep istanbula gidip fenerbahçeye daha yakın olmaktı ama ben bu kadar sapıtcağını düşünmemiştim. Her maça gidiyor, deplasmana, her haftaiçi ankara antalya heryeri geziyor tamam hadi maça gidiyor diyelim bunu mu kıskanıyosun diyenleriniz olacaktır, hayır bunu kıskanmıyorum elbette. Hergün ama hergün dışarda eve sabaha karşı 6-7de giriyor sabaha kadar uyumayıp onu bekliyorum bir şey mi oldu iyi mi diye düşünmekten. Bu bana çok zarar veriyor bu kadar geç girme dedim defalarca söyledim eve giriş saatime karışma ben ortamlarda değilim erkek erkeğe pankart yapıyoruz filan diyor. Canını ver deseler verecek ya bu olamaz olsun fb için. Bana ayırdığı vakit 15 dakika bile değil ben aramasam 3 gün aramaz. Hal böyle olunca bende çok hırçınlaşıyorum sürekli kavga ediyoruz bıktım artık filan diyor. Sevgilime güveniyorum zaten tüm hesaplarımızın şifresi var heryerde benimle fotoğrafı var, konumlarımızı istediğimizde atıyoruz barlarda, meyhanelerde değil biliyorum ama kızlar ben haksız mıyım ya bu konuda? Erkek arkadaşlarıyla olunca resmen unutuyor beni kaldı ki 4 ayda tanıştığı insanlar. Ayrılmak istedim dayanamadım biliyorum çünkü üzülen ben olucam. Ben hiç böyle hayal etmemiştim ilişkimiz belki daha düzene girer, özler beni değerimi anlar sanmıştım ama şu an sevdiğini bile hissedemiyorum. Başka bi kız yok buna eminim öyle bi insan değil çünkü ama ben anlayamıyorum neden böyle olduğunu bende mi sıkıntı var? Çok mu abartıyorum? Hiç mi özlemez beni ya. Allah aşkına bana akıl fikir verin ya. 4 yıl verdim o benim için ölen, sesimi duymadan yapamayan çocuk nasıl bu hale geldi ben anlayamıyorum... deliricem ben napmalıyım?
Hanımlar merhaba öncelikle. Sonuna kadar okuduysanız hepinizden teşekkür ederim. Kadın kadını anlar diyerekten tek çare buraya yazayım dedim gecenin bu saattinde hesap açtım yazıyorum nolur yardımcı olun bana.. şu işi çözelim fikirleriniz çok önemli benim için. Benim 4 yıllık bi ilişkim var ve bu sene yaklaşık 4 aydır ayrıyız sevgilim üniversiteye gitti istanbula ben izmirdeyim haliyle çok zorlanıyorum ve çok özlüyorum. Sorun da şu ki, bunları bir tek benim yaşıyor olmam.. kızlar sevgilim üniversiteye gidince çok değişti hayret ediyorum. Maç fanatiği bi insan ve hayali de hep istanbula gidip fenerbahçeye daha yakın olmaktı ama ben bu kadar sapıtcağını düşünmemiştim. Her maça gidiyor, deplasmana, her haftaiçi ankara antalya heryeri geziyor tamam hadi maça gidiyor diyelim bunu mu kıskanıyosun diyenleriniz olacaktır, hayır bunu kıskanmıyorum elbette. Hergün ama hergün dışarda eve sabaha karşı 6-7de giriyor sabaha kadar uyumayıp onu bekliyorum bir şey mi oldu iyi mi diye düşünmekten. Bu bana çok zarar veriyor bu kadar geç girme dedim defalarca söyledim eve giriş saatime karışma ben ortamlarda değilim erkek erkeğe pankart yapıyoruz filan diyor. Canını ver deseler verecek ya bu olamaz olsun fb için. Bana ayırdığı vakit 15 dakika bile değil ben aramasam 3 gün aramaz. Hal böyle olunca bende çok hırçınlaşıyorum sürekli kavga ediyoruz bıktım artık filan diyor. Sevgilime güveniyorum zaten tüm hesaplarımızın şifresi var heryerde benimle fotoğrafı var, konumlarımızı istediğimizde atıyoruz barlarda, meyhanelerde değil biliyorum ama kızlar ben haksız mıyım ya bu konuda? Erkek arkadaşlarıyla olunca resmen unutuyor beni kaldı ki 4 ayda tanıştığı insanlar. Ayrılmak istedim dayanamadım biliyorum çünkü üzülen ben olucam. Ben hiç böyle hayal etmemiştim ilişkimiz belki daha düzene girer, özler beni değerimi anlar sanmıştım ama şu an sevdiğini bile hissedemiyorum. Başka bi kız yok buna eminim öyle bi insan değil çünkü ama ben anlayamıyorum neden böyle olduğunu bende mi sıkıntı var? Çok mu abartıyorum? Hiç mi özlemez beni ya. Allah aşkına bana akıl fikir verin ya. 4 yıl verdim o benim için ölen, sesimi duymadan yapamayan çocuk nasıl bu hale geldi ben anlayamıyorum... deliricem ben napmalıyım?
bunu bir tek kabullenemeyen benimApaçık belli üzgünüm ama eskisi gibi sevmiyo önemsemiyor sizi.3 gün aramasam aramaz dediniz ya bitmiş bu ilişki malesef acı ama söylemek zorundayım canm
2 yılne kadar çıkmıştınız?
farkındayım gerçekten anlayamıyorum sadece nasıl bu hale geldi bunu merak ediyorum beni çok kıskanır normalde asla başıboş bırakmazdı şimdi ölüyorum desem gelmez fb için sadece benimde değil ailesini de aramıyormuş doğru düzgün.. deliricem bi insan soyut olmayan bi takıma, erkek topluluğuna nasıl bu kadar düşkün olabilir asla böyle değildi gerçekten kötü bi durumdayım çıkmazdayım ne hayaller kurmuştumNasıl dayanıyorsunuz ki bu duruma?Adam sizinle değil o takımla sevgili gibi.Kusura bakmayın ama sizi önemsediğini düşünmüyorum.Seven önemseyen insan 3 gün arkadaşlık yapar mi çok saçma bir ilişki olmuş bitirin derim.Çünkü kendinize çok zarar verirsiniz böyle.Ve sonu da ayrılık olacak gibi.
niye böyöe diyorsunuz siz olsabız napardınız mesafe var aranızda merak etmez miydiniz madem öyle hayatını yaşasın benimle oynamasın boşuna.. ama beni de bırakmıyor lanet olsun ki..Daha yeni universiteye baslamiş gencecik cocuktan evli adam hareketleri bekliyorsunuz ve sıkıyorsunuz. Futbol fanatikliginden nefret ederim ama bu yaşta gezmeyecek, eve sabah gelmeyecekse ne zaman yapacak. Kucucuk yaşta bilmem kac senelik ilişkilere girip milletin gençliğini yiyorsunuz, kendi gençliginizi de yiyorsunuz sabahlara kadar beklemek ne ya annesi bile sabaha kadar oturup beklemiyordur eve gelsin diye suyunu cikartmişsiniz siz de iyice işin.
yok ben kafayı yicem ya dayanamıyorum gerçekten 4 yıldır böyle olmayan insan nasol bu hale geldi kabullenemiyorum bu kadar kolay olmamalı beni bile gözden çıkarmakArkadaşları ve ona yararı olmayan bir futbol takımına değer veren adamdan bir cacık olmuyor.
Defalarca test edildi onaylandı.
30 yılda geçse bu böyledir 2*2=4 mantığı.
Maç takıntısı olan insanlar en özel günlerinde bile maçla ilgileniyorlar. Şuan hayalini yaşadığı şeyle meşgul sıkılırsa size döner. Şahsen kimsenin keyfini bekleyemem
4 yil olmus bu kadar basit değil malesef bende beklemek istemezdim.. inanınMaç takıntısı olan insanlar en özel günlerinde bile maçla ilgileniyorlar. Şuan hayalini yaşadığı şeyle meşgul sıkılırsa size döner. Şahsen kimsenin keyfini bekleyemem
niye böyöe diyorsunuz siz olsabız napardınız mesafe var aranızda merak etmez miydiniz madem öyle hayatını yaşasın benimle oynamasın boşuna.. ama beni de bırakmıyor lanet olsun ki..
tabiki istemem 4 sene olmuş kolay mı abla ya ablam yaşındasınız bu kadar çıkışmanıza gerek yok sizden tavsiye alıyorum ve emin olun bunları yaşamış birilerinden duymak iyi geliyor.. mesafeliydiniz sonra evlendiniz mi? ne kadar güzel. benim tüm hayallerim onunlaydı hala öyle ilk aşkım unutmak öyle kolay olmayacak ben bu denli beni gözden çıkarmasını konduramıyorum kendime gittiğinde daha da düzene gireriz sanmıştım. olay zaten geç gitmesi ya da hergün dışarda olması değil bunları yaparken bana hiç vakit ayırmaması hergün konuştuğu arkadaşlarıyla akşam wpde yine konuşuyor ama bana ayırdığı 5 dakika bile yok çok meşgulmuş fb için adam toplayıp pankart yapılcakmış maça gidilcekmiş hep bu tarz şeyler saygı mı duymalıyım hobisine bilmiyorum ama ilgisizlikte bi yere kadar değil mi abla? özlemez mi hiç insan? ailesini bile aramıyormuş.. nasıl bu kadar gözü dönebilir sadece fb uğruna.. çok uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın çok doldum.. sizin gibi olmasını çok isterdim ilişkimizin sonunu. ne yapıcağımı bilmiyorum çok mu üstüne düşüyorum napıyorum.. bana lütfen akıl verin yalvarıyorum ya dayancak halim kalmadıBiz eşimle tanistigimizda farkli sehirlerdeydik zaten, esim istanbuldaydi. :) Ama eşim 20 degil 29 yaşindaydi biz tanistigimizda.
Yeni universiteye başlamiş biri tabi ki gezecek, yeni seyler deneyimleyecek, etkinlik yapacak futbol olmasa başka sey olurdu normali bu yani, kendin universiteyi hicbisey yapmadan otup gece boyu sevgili bekleyerek yaşiyorsun çok mu normal bisey? Ben eşimden 8 yaş kucugum gayette gezdim tozdum zaman zaman eve sabah geldim kimse beni yemedi, sevgilini de yemezler kendini bilirse merak etme.
Ayrilmak istiyorsan kendin ayrilabilirsin gitmek isteyeni kimse zorla tutamaz, birakmiyor filan diye ayak yapma simdi oyle birsey yok basina silah mi dayiyor? Sen de ayrilmak istemiyorsun. Bir nefes aldirsan zaten zamanla hevesi geçer, insan devamli gece cikmaktan da sıkılıyor biyerde.
tabiki istemem 4 sene olmuş kolay mı abla ya ablam yaşındasınız bu kadar çıkışmanıza gerek yok sizden tavsiye alıyorum ve emin olun bunları yaşamış birilerinden duymak iyi geliyor.. mesafeliydiniz sonra evlendiniz mi? ne kadar güzel. benim tüm hayallerim onunlaydı hala öyle ilk aşkım unutmak öyle kolay olmayacak ben bu denli beni gözden çıkarmasını konduramıyorum kendime gittiğinde daha da düzene gireriz sanmıştım. olay zaten geç gitmesi ya da hergün dışarda olması değil bunları yaparken bana hiç vakit ayırmaması hergün konuştuğu arkadaşlarıyla akşam wpde yine konuşuyor ama bana ayırdığı 5 dakika bile yok çok meşgulmuş fb için adam toplayıp pankart yapılcakmış maça gidilcekmiş hep bu tarz şeyler saygı mı duymalıyım hobisine bilmiyorum ama ilgisizlikte bi yere kadar değil mi abla? özlemez mi hiç insan? ailesini bile aramıyormuş.. nasıl bu kadar gözü dönebilir sadece fb uğruna.. çok uzun yazdım kusura bakmayın ama inanın çok doldum.. sizin gibi olmasını çok isterdim ilişkimizin sonunu. ne yapıcağımı bilmiyorum çok mu üstüne düşüyorum napıyorum.. bana lütfen akıl verin yalvarıyorum ya dayancak halim kalmadı![]()
umarim durulur ya ne diyim artikEvet evlendik. Yeni ortama girdi yeni, arkadaslari var, hoş olmasa da sizi aksatmasi gecici bir surec olabilir. Biraz bekleyin o da alisacak durulacak zamanla sizi seviyorsa sorun olmayacaktir. Bu surecte biseyler bitecekse de sizin yapacaginiz birsey yok kavgayla duzeltemezsiniz cunku.