Uzun protokol ilac dozu

crosword

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.118
328
648
Uzun protokolde tüp bebek iğne dozunuz nasıldı yumurtalar kaliteli oldu mu.
gonal f 300 merional 150 lucrin 4 unite kullanıyorum ama doz yuksek diye huzursuzum

Uzun protokolde tüp bebek iğne dozunuz nasıldı yumurtalar kaliteli oldu mu.
gonal f 300 merional 150 lucrin 4 unite kullanıyorum ama doz yuksek diye huzursuzum
Canım net hatirlamamakla beraber gonal f 225 merional 75 lucrinde 10 du ilkten 15 di diger iki igneye baslayinca ona düşürmüştü. Yuksek doz olma sebebi yumurtalarimizin gec cevap vermesi. Benim dusuk dozla basladigim bi tedavimde daha dogrusu kisa protokol ve dusuk dozla tedavinin ortasinda yumurtalar büyümeyi bırakmıştı. Aşılamaya donmustuk

Amh düsük olunca yuksek doz mu mantikli kızlar
Benim amh düşük değil çikolata kistim var yumurtalar cevap vermiyor düşük dozda. Doktorlar tam olarak dozu neye göre belirliyor bilmiyorum benimki deneme yanılma oldu düşük dozda yumurtalar buyumeyince dozu yükselttik

Benim amh düşük değil çikolata kistim var yumurtalar cevap vermiyor düşük dozda. Doktorlar tam olarak dozu neye göre belirliyor bilmiyorum benimki deneme yanılma oldu düşük dozda yumurtalar buyumeyince dozu yükselttik
Benimde cikolata kistlerim var gonal f 225 ve merional 150 kullandim ama iki yumurta olustu, acaba az mi geldi

Benimde cikolata kistlerim var gonal f 225 ve merional 150 kullandim ama iki yumurta olustu, acaba az mi geldi
Gonalf 225 merional 75 ve lucrin kullandim 3 igne yapiyodum gunde delik desik olmustum. Sanirim 8 yumurta toplanmisti 5 tanesi 5.gune gidebilmisti. Bir transfer yapildi onunda kalbi durdu bakalim ikinci tedavi ne getirecek

Back
X