uzun protokol tedavi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım nıye acıdı ya..aslınd abızım kulladıkalrımızın ucu bıle yok ama.hergun yapılıyor ya ben göbekten vuruluyordum hiç acısı olmamasına ragmen kola gectım.çünkü ister şstemez rahatsız oluyoruz sneın iğnelerın daha buyukse daha fazla olur tabii.gecmıs olsun canım.kaydirigubbakcemile5

sagol canim tsk ederim idare ediyoruz iste aciya aciya

haalamı acıyor... sende bölge degsıtırsen bacaktanda vuruluyormuş

kızlar benim de cumartesi toplanacak yumurtalar..
bugün vurulcam çatlatma iğnesini gece 11.30 da
oluruna bırakayım diyorum ama heyecanlanmamak elde değil

heyecanlanma canim sakin ol
insallah hersey yolunda gider:Saruboceq:

ah ah hayırlıs canım saglılı güzel yumurtaların olsun ınsaaalah

inşallah kolaycacık olur biter .hiç heycanlanma..nefes al ver sakinleş..dua oku..yarın burda seni bekliyor olacağız canımm..

inşallah kolaycacık olur biter .hiç heycanlanma..nefes al ver sakinleş..dua oku..yarın burda seni bekliyor olacağız canımm..

canim buraya yazmadin ama galiba bugun adet olmusun cok guzel ilerliyorsun insallah bu ay tedavin devam edecek canim
darisi basimiza

kizlar bugun dr a gittim adet olmadim dedim bakti ultrasonla ve kan testi yapti azonce aradilar adet olmana gerek yok puregona gec dediler
bu durumu yasayan varmi

kizlar bugun dr a gittim adet olmadim dedim bakti ultrasonla ve kan testi yapti azonce aradilar adet olmana gerek yok puregona gec dediler
bu durumu yasayan varmi
Lucrin'inkaçıncı günü bende lucrin kullanıyorum

sonudna regl oldum cok mutluyum....
asi bazen bus ekıld euygulanabılıyormus.hereksın bünyesı farklıymıs sana özelden mesaj attım ama gelmıyor

Lucrin'inkaçıncı günü bende lucrin kullanıyorum

canim 11 gunluk lucrinden sonra adetim gelmedi bugun eko cektiler ve adet beklemiyoruz ignelere gec dediler adet olmadan atladik bakalim
allahim hayirlisini versin insallah
sen kacinci gunundesin

sonudna regl oldum cok mutluyum....
asi bazen bus ekıld euygulanabılıyormus.hereksın bünyesı farklıymıs sana özelden mesaj attım ama gelmıyor

gozun aydin canim hadi hayirlsi bakalim insallah hersey yolunda gider

asicim doktorlar öyle uygun gördüyse doğrudur.hadi hayırlı olsun yeni ilaçların:)yola dewam arkadaşım..süper hepimiz hemen hemen aynı dönemde başlıcaz diğer ilaçlara herhalde.öptüm canım.

asicim doktorlar öyle uygun gördüyse doğrudur.hadi hayırlı olsun yeni ilaçların:)yola dewam arkadaşım..süper hepimiz hemen hemen aynı dönemde başlıcaz diğer ilaçlara herhalde.öptüm canım.

evet canim insallah hepimizde guzel sonuc aliriz ayni gunde
ben dun ilk ignemi oldum bakalim kac gun yapicam simdilik 12 gunluk igne aldirdilar sende yaz canim gelismeleri merak ediyorum

bende bu sabah gittm doktora canım.aslında doktor dediğim hemşirelere.çünkü doktorumu taa tedawinin başında görmüştüm bidahada yüzünü gören cennetlik..anatolia böle galiba.neyse ben moralimi bozmuorum çünkü acaip bi sirkülasyon var.çok kişi geliyor.hiç ilgi yok ama sistem çok iyi oturmuş görünüyor,..bakalım.herneyse çok şükür 2.ilaca geçtm(gonal f)bende.içim umut dolu..hepimiz için:)daha önümüzde 2 hafta falan var galiba..haberleşiriz gene canım .çoook öptüm.

bende bu sabah gittm doktora canım.aslında doktor dediğim hemşirelere.çünkü doktorumu taa tedawinin başında görmüştüm bidahada yüzünü gören cennetlik..anatolia böle galiba.neyse ben moralimi bozmuorum çünkü acaip bi sirkülasyon var.çok kişi geliyor.hiç ilgi yok ama sistem çok iyi oturmuş görünüyor,..bakalım.herneyse çok şükür 2.ilaca geçtm(gonal f)bende.içim umut dolu..hepimiz için:)daha önümüzde 2 hafta falan var galiba..haberleşiriz gene canım .çoook öptüm.

olabilir canim ama sende demisin moralini bozmana gerek yok o hemsireler dr kadar bilgili oluyorlar pratik cok oldugu icin
evet canim insallah 1 ay sonra guzel haberler vericez birbirimizeeeee:CüvCüv:

Bende bugğn lucrin'in 6.günü adet oldum. YARIN RANDEVUM VAR

canim erken yumurtladiysan eger adet olunuyor
ama ben gec yumurtladigim icin daha yumurtlamadan lucrin oldugum icinde adet olmadim
insallah hersey yolunda gider canim

bugun progenun 5.gunu ekodaydim
10mm en buyugu yumrtam cok olmus
oyuzden dr yariya dusurdu dozu
agrilarim var karin bolgesinde ozellikle sol tarafta
allahtan hayirlisi bakalim neler olacak

hayırlı olsun.asicim çok sewindim çok iyi gidiyorsun.bende yarın gidicem ultrasona gene bakalım ne dicekler.kaç tane yumurtan var söledilermi?benim ağrım karında değilde azıcık kasıkta.haberleşiriz gene .öptüm.

Back
X