hadi hayirli olsun canim ilk korkuyu atlattin :)Uyy yaktı yaa :) hadi bismillah başladık, hayırlısıyla olur inşallah bu sefer.
senin ilk ultrason randevun ne zaman? benimki 18 haziranda..o zaman soyleyecekler puregona baslayip baslamiyacagimi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayirli olsun canim ilk korkuyu atlattin :)Uyy yaktı yaa :) hadi bismillah başladık, hayırlısıyla olur inşallah bu sefer.
hadi hayirli olsun canim ilk korkuyu atlattin :)
senin ilk ultrason randevun ne zaman? benimki 18 haziranda..o zaman soyleyecekler puregona baslayip baslamiyacagimi...
Cnm bugün ayın 5 i, benim reglimin çok gecikmeyeceğini düşünüyorum. Neden sana 3 hafta sonraya randevu verdiler anlamadım, bana reglimin 3. Günü gelmemi söyledi doktor. Neredeyse seninkine denk gelebilirim :)
valla bende anlamadim canim banada cok sacma geliyor ama burda hep boyle uzun zaman sonra hatta normal yumurtlama tarihim bile gecince verilmis oluyor randevu...
Bugun senin kaçıncı günün, 21. Gününde başlamıştın dimi. 18 Haziran'a kadar reglin gelmiş ve bitmiş olmaz mı, bir yanlışlık olmasın. Reglinin 2. yada 3. gunu baslanmasi gerekli yum.gelistiri ignelere.![]()
canim ben henuz adet olamadim normalde dun olmam lazimdi..evet yani yarin bile olsam 18 haziranda benim adetimin 13. gunu oluyor sanirim 14. gun baslarim yum.gelistirici ignelere..ama kagitlari tekrar okudum bir yankislik yok canim..demekki her ulkenin prosedur ve uygulamalari ayni degil..sonucta oglumda burda yapilan tup bebekle oldu..sistem o zamanda ayni isliyordu yanlislik olsa gebelik olusmazdi zaten...
O zmn sen baskilayici iğneye daha çok kullanacaksın, kısa protokolda benim diğer ikisi onlardada adetimin 3. Günü başlamıştım iğnelere. Çünkü bana doktorum Temmuz ortası gibi sonucu alırız dedi. O zmn seninle transferimiz aynı zamana denk gelebilir.
Sen nerde hangi ülkedesin?
Çok heyecanlıyım ya . Yarın iğnelere başlıyorum
Benimkisi uzun protokole giriyormuş.
Reglin ikinci günü dogum kontrol hapına başladım 16 gün kullanıp bıraktım . Erken regle oluyorsun ve yarın pregon iğnelere başlıyorum 100ml . 11 Haziran'da ultrason var ondan sonra 13 Haziran tekrar ultrason . Duruma göre 16 Haziran ponction belirlendi hayirlisi inşallah.
Bu gece rüyamda dünyada olmayan bir meyve yedim hala etkisindeyim :)
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
hayirli olsun tedavin canim.seninki pek uzunmus gibi gelmedi bana aslinda ama neyse...ruyan guzelmis hayir olsun...senin ilk denemenmi? bu arada sendemi fransadasin? gentille nickine bakarsak :))
Daha önce konuşmuştuk unutmuşşun
Evet fransadayım
ayy canim bu ara birkac kisiyle konustumda fransada olan karistirdim valla herkesi birbirine :))
ben depapeptyl kullaniyorum daha 8. gun bugun ve daha 11 gun kullanicam 18 haziranda sabah randevum var puregona basla derlerse basliycam... galiba senin haziranin 20 sinde falan transfer olmus olur dimi??Bişey olmaz :)
Durumun nasıl
Ilk iğnemi infirmier'e vurdurcam bu akşam pregon . Sen kendin mi vurulmuştun
ben depapeptyl kullaniyorum daha 8. gun bugun ve daha 11 gun kullanicam 18 haziranda sabah randevum var puregona basla derlerse basliycam... galiba senin haziranin 20 sinde falan transfer olmus olur dimi??
ignelerimi kendim vuruyorum hep cok kolay :)
Beni neden hemen pregon a başlattılar .
Aynen 16 sı için dediler transferi daha belli degil ama
Ben ilk iğneyi infirmier'e vurdurcam emin olmak için
hadi hayirli olsun canim ilk korkuyu atlattin :)
Canımcım ikinci iğnemi oldum 40 dk oldu, göbüşüm kızarıyor ve kabarıyor.. Yeni yeni geçmeye başladı, sende de oluyor mu. Çok da yakıyor bu iğne![]()
canim ilk yaptigim anda hafif kizariklik ve kabariklik olup yarim saat icinde geciyor..yalniz seninki gecmiyorsa ,kasinti,mide bulantisi varsa alerji yapmis olabilir doktorunla gorus derim...
insallah canim yasinda gencmis olur uzulme..pko lu bir var arkadasim 5 sene cocugu olmamisti.sonra ilaclarla falan yumurtalari uygun duruma getirildi zar zor hamile kalmisti ve ondan sonra hic korunmamasina ragmen olmamisti.Tedavileriniz hayırlı olsun bende haziranın 12 sinde lucrin le uzun protokole başlıcam nasipse adet oluncada gonal-f 450 225 doz başlıcaz bu benim 3. Denemem olcak 10 - 15 ilaç kullanıyorum ama yumurta büyümüyo polikistik over var bnde cok yumurta var ama gelişmiyo hep yarıda kesildi tedavilerim bi olumsuz asılama var henüz 22 yaşındayım inşallah hakkımızda hayırlısı olur🙏🙏