Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar uzun protokol tup bebek tedavisinde transferiniz adetinizin kacinci gunu gerceklesti?? ve toplam kac gun surdu??
Merhaba bnm tedavimde uzun protokol oldu
Belki bir cogunuzdan farkli olarak ben e2 hormonumun bir turlu dusmemesi sebebiyle 2ay boyunca gecici baskilayici menepoz ignesi kullandim
Ama gelistirici ignelere basladiktan sonra sanirim toplam 15gun sonra yumurta toplama 5.gune giden embriolarla beraber 20.gunde transferim yapildi
Bence bu olay kisiye gore degisyor
Mesela bnm doktorumun yasimdan oturu(24 yas)
Hormin degerlerimin baskilanmasinin uzun surmesinden dolayi bu kadar geciktigimizi solemisti
benimde uzun protokol ve 40 gun surecek..ben yurt disindayim burdaki uzun protokoller cidden cok uzun...mesela bana 1 aylik decapeptyl( baskilayici igne) verdiler onun disinda 12 gunlukte puregon..baya bir uzun surucek yani...
bu durumda tedavi 35-40 gun surerse hesaplarima gore adetin 21. gunu ignelere basladigima gore transferim tam adet olmam gereken gunlerde gerceklesecek..bu da baya kafami.karistirdi benim...
senin transferin adetinin kacinci gunune denk gelmisti canim?
Cnm bende yurtdisindayim :)
Hadi bide fransa de de sole enine boyuna konusalim :)
Diorum ya ben en son adetimi 31 aralik2013 te olmustum dusun ki transferim mart 1 2014 te oldu
Aradan gecen zamani sen hesapla
Ben once sprey kullandim syranel isimli burun spreyi sonrasinda tahlillerde hala e2 dusmeyince gonapepty die yuksek dozda iki unite igne yedim popodan
O igneden sonra 3hafta bekledim tam 3 hafta sonra e2 degerim istenilen boyuta dustu ve gelistirici ignelere basladim
canim peki senin tedavinin sonucu negatifmi olmustu?tekrar burqya yazdigina gore guzel bir sonuc almamissin sanirim..birde kacinci denemen senin?
Yaaaa sende fransadasin demek cok sevindim:) nedense yalniz olmadigimi hissettirdi bana cunku burda trdeki arkadaslarin izledigi yontem bizimkine uymuyor
57 (moselle)bolgesindeyim cnm ben sehir olarakta metz deim
Bnm ilk denenmem tuttu ama malesef dustu
Simdi iki tane dondurulmusum var agustos ortasi falan yeniden deniycem
Sen ozeldemi yaptiriosun amp demi?
İnfertiliteyle ilgili bir ansiklopedide şunu okumuştum;
Döllenme gerçeklesir ve 3.güne kadar embriyo sorunsuz bir sekilde devam ederse burada yumurta kalitesizliginden bahsedemeyiz ancak 3.günden sonra embriyoda bozulma baslarsa bu sperm kaynakli bir fragmantasyondur. Embriyonun dna sını 3.güne kadar yumurta 3.günden sonrs sperm devam ettirir yani döllenme olmuyorsa mikro yönteminde yads döllenip 3.güne kadar sonlaniyorsa yumurta kalitesizligi dnasının ve genetiginin sorunlu oldugu düsünülürmüs..![]()
evet canim bende kendimi cogu zaman yalniz hissediyorum bu topikte cunku gercekten Turkiyedeki arkadaslarin izledigi yontem daha farkli yada kisa... bu yuzden seni bulduguma sevindim :))
biz baya uzagiz senle aramizda 600 km var :) ben Lyondayim..siz sanirim Almanyaya yakinsiniz :)
bu arada 100% prise en charge hakkim varken ozelde yaptirmam sacma olur ,dolayisiyla amp deyimpeki sen ozelmi amp mi???
Ooooo lyon evet cok uzak ama olsun ulke ayni olunca prosedur degismio:)evet cnm almanya ve luxemburga sinirdayis
Amp deyim Bnmde %100 prise en charge hakkim var ilk basta inseminasyon dendi onun icin kuruldan gecip aldik doktorum madame oleric direkt tupe gecelim diyince fiv icinde ayri cikarttim subat 2015 e kadar devam edio sukur
evet canim prosedur ve uygulamalar ayni :)
ben 3 asilamadan sonra fiv e gececektim ama 3. asilamada hamile kalinca (dustu tabi) yeniden 3 asilama dendi ..onlarda negatif olunca baya zaman kaybetmis oldum aslinda...
canim diger topikten devam edelim demissin ,sorun degil ordanda ederiz ama ikimizde fransada oldugumuz icin sadece birbirimize sormak istediklerimizi burdan soralim derim..cunku ilerleyen gunlerde o topikte sayfalar cok cabuk ilerleyecek goremeyebiliriz birbirimize yazdiklarimizi...
tabi canim sen nasil istersenTabiii cnm burdan da yazabiliriz hic farketmez bnm icin
Demistim ya amh dusuk oldugu icin asilamaya gecmeden direkt tupe gecti bnm doktorum
Sen simdi hangi asamadasin bu arada ismim merve eger unutmazsan ole seslenebilirsin :)
Bu arada 6asilama olmussun bende trde iki asilama oldum ama ikiside negativle sonuclandi
Asilama genelde erkekte sorun olmayinca ise yario galiba
Ama bide sole bisi var bugune kadar sadece amh dusuklugunden baska bir sorunum olmadi ama buna ragmen 6senelik evliyim saglikli bir gebelik yasamadim 3 tane dusuk oldu ikisi normal yoldan oldu
Gunaydin cnmtabi canim sen nasil istersen
bu arada ben su an baskilayici ignelere basladim bugun 5. gunumdu.ayin 18 indede ekografi icin randevum var ...puregona basla yada baslama diyecekler bakalim...
senin amh kac peki canim? demin sormustum gormedin galiba...
Gunaydin cnm
Haydi bakalim hayirli olsun amh yi dier taraftan cvplamisim :)
Sen baskilayici igneyi dusuk dozda vuruluosun dimi?
Hemsire mi gelio kendin mi vuruosun ?
Bana hemsire gelmisti kalcadàn vurundum
yok canim ben usta oldum artik o islerde, elimden gelse yumurtalarimida kendim topluycamilk iki asilamada eve hemsire gelmisti ama sonra hep ben yaptim...gobekten yapiyorum canim...baskilayici igneyi 0.01 mg kullaniyorum canim ,oncekilerde yasim genc oldugu için 225 ui di puregon bu sefer 300 ui kullanicam...dusukte degil yuksekte sanirim yasa gore yaziliyor, birde yumurta rezervine gore...
:))) oyyyy sonu guzel olsunda herseye ragziyiz dimi
Ben puregonu ovitrelli kendim yaptim ama o baskilayici igneyi kalcadan yaptigi icin hemsire geldi mecburen
Ben de 225 iu baslamistim sonra 150ye dustu benden cok yumurta aldilar ya acaba bittimi yumurtlarim
Oglusundan bahsetsene kis ilk tupte mi olmustu o okula baslamistir coktan dimi
Annenler falan burdami tr lermi
aynen canim yeterki bebislerimiz gelsin
sendeki yumurtalar kolay kolay bitmez baksana masallahin var 18 tane bir koli (20 lik) nerdeyse hihihih
canim oglusumun okulda bu sene ikinci senesi tabi maternelle de daha ablasi
annemler turkiyede ben yalnizim burda 11 senedir canim![]()
:)))))) o kolinin hepsi bebis olsaydi bana keskemmmmmm ûhûûûû
Masallah kucuk pasaya en tatli yaslaridir simdi onun allahim nazarlardan saklasin
Bnmde ailem turkiyede ama esimin ailesi gorumceler kayinlar eltiler burda ama ben yinede yalnizim
Eskiden solemmeistii tedavi dusuk olaylarini falan esim yenilerde soledi
Eskiden nie yapmionus diolardi simdi ise nie dustu cok is yapion yerinde durmmuon falan filan busuru sey
Bi komsum var iste binamda turk onunla takiliom bende ama onunda 3 cocugu var 40 yasinda :)