- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün kendi doktorum yoktu yerine nöbetçi doktor bakmıştı. o 4 yumurta demişti bugün kendi doktoruma gittim kongredeydi yeni geldi 10 dan fazla yumurtan var rahat ol dedi :)
dün 4 ü duyunca üzülmüştüm açıkçası
çok sevindim hepinize bol bol kaliteli kaliteli yumurtalar diliyorum
bir de dün 10 mm olan yumurtalar bugün 12 mm ye çıkmışlardı bilen var mı kaç mm de çatlatma iğnesi vurulduğunu.
yarın 6. merionalimi vurulucam yarın yine doktorum çağırdı hepinize şiddetle tavsiye ederim doktorumu mükemmel bir insan yani tutmasa da sonuna kadar onunla devam ederim gibi geliyo beni o kadar iyi anlayıp dinliyo ki tahmin edemezsiniz.
hepinizden güzel haberler almayı ve vermeyi bekliyorum
careful merhaba lucrin ilacının şişesi yarın dolu oluyo merak etme o sana yeticek zaten ben 16 gündür kullanıyorum lucrini hala bitmedi sana tavsiyem eczaneden insülin iğneleri alıcaksın ya direk onlarla başla vurulmaya çünkü lucrinin kendi kutusundan çıkan iğneler daha çok acıtıyor.
şimdiden tedavin hayırlı olsun zor ve meşakatli bir yola girdin inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
benim muhtemelen 1 inde ya da 2 sinde yumurta toplama yapacaklar bakalım yüzdük yüzdk kuyruğuna geldik
Kızlar dün kendi doktorum yoktu yerine nöbetçi doktor bakmıştı. o 4 yumurta demişti bugün kendi doktoruma gittim kongredeydi yeni geldi 10 dan fazla yumurtan var rahat ol dedi :)
dün 4 ü duyunca üzülmüştüm açıkçası
çok sevindim hepinize bol bol kaliteli kaliteli yumurtalar diliyorum
bir de dün 10 mm olan yumurtalar bugün 12 mm ye çıkmışlardı bilen var mı kaç mm de çatlatma iğnesi vurulduğunu.
yarın 6. merionalimi vurulucam yarın yine doktorum çağırdı hepinize şiddetle tavsiye ederim doktorumu mükemmel bir insan yani tutmasa da sonuna kadar onunla devam ederim gibi geliyo beni o kadar iyi anlayıp dinliyo ki tahmin edemezsiniz.
hepinizden güzel haberler almayı ve vermeyi bekliyorum