Uzun protokollerin buluşma alanı ;)

Bilmiyorum walla agriyo yarın sorucam onuda doktora hayirlisiyla bitse su günler çok sevinicem yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah sabır versin hepimize bilemedim az kaldı hele bu haftacok yogunun zaten kolay gecer diye bekliyorum bak Çarşamba oldu bile ;) senindecabuk gecicek sakın korkma öyle bı katlaniyosun allah öyle bı sabır veriyoki ben hala kendime inanamıyorum

Kızlar bügün doktora gittim şimdilik 4 tane yumurtam varmış ama az dedi biz en az 5 taneye ok diyoruz dedi sen 5 olursun ama dedi.
yarın tekrar gidicem 10 mm miş büyümesi iyi onların dedi her gün 1mm büyür ortalama dedi 6-7 gün sonra toplayacaklar galiba 17 mm olunca herhalde yanılıyo olabilirim.
Sizin kaç yumurtanız var acele yarın bugün yumurta geliştirici iğnemi olmadan gittim yani 3 iğnede 4 yumurta

Kızlar dün kendi doktorum yoktu yerine nöbetçi doktor bakmıştı. o 4 yumurta demişti bugün kendi doktoruma gittim kongredeydi yeni geldi 10 dan fazla yumurtan var rahat ol dedi :)
dün 4 ü duyunca üzülmüştüm açıkçası :(
çok sevindim hepinize bol bol kaliteli kaliteli yumurtalar diliyorum
bir de dün 10 mm olan yumurtalar bugün 12 mm ye çıkmışlardı bilen var mı kaç mm de çatlatma iğnesi vurulduğunu.
yarın 6. merionalimi vurulucam yarın yine doktorum çağırdı hepinize şiddetle tavsiye ederim doktorumu mükemmel bir insan yani tutmasa da sonuna kadar onunla devam ederim gibi geliyo beni o kadar iyi anlayıp dinliyo ki tahmin edemezsiniz.
hepinizden güzel haberler almayı ve vermeyi bekliyorum

Kızlar dün kendi doktorum yoktu yerine nöbetçi doktor bakmıştı. o 4 yumurta demişti bugün kendi doktoruma gittim kongredeydi yeni geldi 10 dan fazla yumurtan var rahat ol dedi :)
bir de dün 10 mm olan yumurtalar bugün 12 mm ye çıkmışlardı bilen var mı kaç mm de çatlatma iğnesi vurulduğunu.
yarın 6. merionalimi vurulucam yarın yine doktorum çağırdı hepinize şiddetle tavsiye ederim doktorumu mükemmel bir insan yani tutmasa da sonuna kadar onunla devam ederim gibi geliyo beni o kadar iyi anlayıp dinliyo ki tahmin edemezsiniz.

n eguselllllllllllllllllllllllllllllll

Arkadaşlar Merhabalar....Ben de 10 gün sonra lucrin e başlayacağım.İlk kez kullanacağım ama bana şişe sanki eksik gibi geldi.İlaç tam dolu olmuyor mu?

careful merhaba lucrin ilacının şişesi yarın dolu oluyo merak etme o sana yeticek zaten ben 16 gündür kullanıyorum lucrini hala bitmedi sana tavsiyem eczaneden insülin iğneleri alıcaksın ya direk onlarla başla vurulmaya çünkü lucrinin kendi kutusundan çıkan iğneler daha çok acıtıyor.
şimdiden tedavin hayırlı olsun zor ve meşakatli bir yola girdin inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
benim muhtemelen 1 inde ya da 2 sinde yumurta toplama yapacaklar bakalım yüzdük yüzdk kuyruğuna geldik

Merhaba kizlar.
Daha önce yazmistim 3 eylül ignelerime baslicam hayirlisiyla.
Ilk gün igneye baslayinca ne kadar sürüyor transfere kadar ortalama kaç gün ilk igneden sonra.
Merak ediyorum ilk denemem.
Cevaplarinizi bekliyorum simdiden tsk.

careful merhaba lucrin ilacının şişesi yarın dolu oluyo merak etme o sana yeticek zaten ben 16 gündür kullanıyorum lucrini hala bitmedi sana tavsiyem eczaneden insülin iğneleri alıcaksın ya direk onlarla başla vurulmaya çünkü lucrinin kendi kutusundan çıkan iğneler daha çok acıtıyor.
şimdiden tedavin hayırlı olsun zor ve meşakatli bir yola girdin inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
benim muhtemelen 1 inde ya da 2 sinde yumurta toplama yapacaklar bakalım yüzdük yüzdk kuyruğuna geldik

Çok teşekkür ederim.Senin çok az kalmış.İnşallah herşey yolunda gider.Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmaz inşallah

öncelıkle ınsallh bu yolları hayırlısıyla gecerız dıorm bnde tedavıye baslamayı dusunn bırıyım we doktorun kım ogrenebılır mıyım bıde malıyet olarak bısey soyleme ımknn wr mı ıaclar tedavı??

kızlar bende uzun protoköle başladım ama lucrini kesmek zorunda kaldım adet olmadığım için şimdi adet olmayı bekliyorum..bakalım ne zman olur..

merhaba kizlar ben 3 eylül basladim uzun protokol halen tedavim devam ediyor çarsamba aksami puregon'a basladim.
Yavas yavas sona yaklasiyorum.
Sonumuz hayirli olsun;

Back
X