Uzun Saclı Kadın

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
46
- Yurtdışı
01hair64581sl4tw2.jpg

02hair50332te1zf3.jpg

03hair42931er1yb3.jpg

05hair46516fl3ln1.jpg

04hair37928pc8ej7.jpg

ben de uzun saçı severim hatta saçlarım kalçalarıma uzanır neredeyse ama sağlıklı ve güzeldir. hayır ne anlamı var bu kadar abartı ve aynı zamanda sağlıksız saçlara sahip olmanın anlamadım ki. saç dediğin salıcaksın, böle salına salına geziceksin. bunun yürürken üstüne basılır yaw naniknanik

ay ne kadar kötü duruyor kalçalarına kadar kestirse gayet güzel görünür kanımca ayrıca o saçları yıkamak içinde tonla su ve şampuan gider bea

güzel mi ? hayır
yakışmış mı ? hayır
pasaklı mı? evet

saçını yıkadığı leğene bakar mısınız, ondan pis.ben kendimi zor taşıyorum o, o kadar saçı nasıl taşıyor hayret

çoOOok abartılı yaa:dilcikar:.amacı ne bu kızın anlayamadım.kendine eziyet ediyor ,o kadar uzun saç mı olur yaa.bakımı başa bela zaten.allah akıl fikir versin ne diyelim:1no2:

:1shok::1shok::1shok:kıs ben iki sntim uzatcam diye göbeğim çatlıyo bu nasıl uzatmış bölekafamçokkarıştı

Çok kötü duruyor.. Benim de saclarım uzundur ama bakımlı ve şekilli...Bu kadarı da fazla bence

Bende bu kadar uzun saç sevmiyorum.Bele kadar olsa hadi neyse.Modern kısa hadi katlı bir kesim olsa daha yakışmazmıydı sizce?

anam o nasıl sac nasıl dasıyosa ben kısa sacı dasıyamıyom kız gendinden sacı dasıyo allah yardım etsinn

kuaföre gidip fön çektirmeye kalksan o saçlarına bütün gün kapatırlar dükkanı.:Roflol::Roflol:nasıl taşıyor o saçları anlamadımki:uhm:

Back
X