"uzun süre" görüsmeme karari aldik... :-(

alara_88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
83
0
86
36
Almanya
Merhaba ablalarim,

önceki konumu hatirlayanlar vardir aranizda. Temmuz sonunda iliskim benim istegim disinda bitmisti, uzun süre kopamamistim ondan.
Gectigimiz 6 ay icinde cok kisiyle tanistim, ama hicbirine isinamadim. Hafif isinsam bile yaptiklari en kücük hata bile onlardan sogmam icin yeterliydi. Hicbiri kalbimin kapisinin esigine bile yaklasamadi.
Ve simdi.. tam 6 ay sonra kalbimin kapisini aralamayi basaran biri cikti karsima.
Kendiside 6-7 ay önce sevgilisinden ayrilmis, 3.5 senelik iliskisini bitirmis.
Dise deger sebeplerden dolayi kendisi bitirmis, iliskinin son 1 senesi zaten cok kötü gecmis, sonra sevgilisi kendisinin affedemeyecegi birsey yapincada... bitmis.

Kendisiyle 23. aralikta bir davette tanistik. Ilk basta kendisine soguk davransamda ilgisini yitirmedi ve sohbete basladik. Sohbetimizin muhtesem olmasida bende bi heyecan uyandirmadi basta aslinda. Sonra numarami ve msn adresimi istedi. Tek msni verdim ve o gece davetten sonra msnde sabahladik. Diger günlerde. Sohbetten hic sIkilmadik. Düsüncelerimiz, görüslerimiz, konusurken birbirimizin sanki yüregini okuyup ayni seyleri söylememiz... mükemmel yani. Ne tuhaf, daha 6 ay önce "birdaha nasil a$ik olurum, baskasini severim" diye düsünürken, baktim o gün gelmis catmis bile.

Ikimizde en basta bir iliskiye hazir olmadigimizi belirtmistik. Ama birbirimize okadar kisa sürede isinip baglandikki, su anda ikimizde aci cekiyoruz.
Kendisi eski sevgilisini hala seviyormus. Ve onu kalbinden cikartmadan, onu tamamen unutmadan yeni birseye baslayamiyormus. Ama eski sevgilisiyle tekrar birsey olmasinida kesinlikle istemiyormus,zaten kizda ayrilmayi kabul etmis hemen, cünkü bazi seyler artik kopmus ve o kiz kendisinin asla affedemeyecegi birsey yapmis, vs vs, yani tekrar bir birlesme istegi yok kendisinde.

Bende dedim ok ozaman, uzun bi süre cok sIk görüsmeyelim, haftada 1-2 sefer iyidir, bazen hicte olmayabilir, maillesebiliriz arkadas gibi felan dedim, kendiside kabul etti, ve bana anlayisim icin cok tsk etti felan fistik.
Bugün telefonumdan numarasini silmeden önce son defa aramak istedim kendisini, silmessem devamli ararim kendimi biliyorum ya. Telefona cikti ve cok sevindi aradigima, bende kendisine neden aradigimi söyledim... dedi silme arada sirada arayabilirsin.. bende dedim yok bosver sen ararsin birgün zamani gelince, oda tamam dedi. Sonra benden tekrar tekrar özür diledi, kendine bel baglamamami hayatimda hic yokmus gibi davranmami söyledi.. ama bunu söylerken kili kirk yardi, sanki nefesi kesilcekti az kalsin Telefonda. Bende dedim orasi benim sorunum, ama dedigin seyleri yapacagimi hic sanmiyorum. Ama beni cok özleyeceksin dedi... dedim sen hic özlemicenmi sanki beni... o an sesi iyice titremeye basladi, dedim sakin ol fln, o an iyice duygusallasti, 2-3 dk konusamadi, sonra iste canim dedi, ben seni incitmek üzmek istemiyorum ama allah beni kahretsin bunu yaptim dedi. Bende dedim takma okadar kafana sonucta sende üzülüyosun (benden daha cok üzülüyor eminim). Kapatmadan önce "gün boyunca aklimdasin, nereye gitsem hep yanimdasin. Inan bende degerin, yerin sandigindan daha büyük ve gelecegimin seninle gecmesini cok isterim ama bu nezaman olur bilemem lütfen üzülme canim dedi. Sonra hoscakal dedik, öpüyorum dedik kapattik.

Onu simdiden deli gibi özledim. Ama son 6 ayda sizlerinde ögütleri sayesinde (diger konum) sabretmeyi ögrendim, ve özlemek sonucta güzel birsey özlüyorsa özlenen, ve eminimki benden daha cok özlüyor...

Sizler sormadan ben söyleyim bazi seyleri: Kendisi yakinda 26 yasina gircek ve Balik burcu. Ben 21. Ikimizde Üni ögrencisiyiz. Bazi arkadaslar veya ablalarim konu arasinda soruyorlar yas konusunu, ben hemen buraya yazayim dedim.

Simdi kizlar ve ablalarim... siz ne düsünüyorsunuz bu konu hakkinda. Ben ona baglandim, o bana. Ikimizde birbirimizi cok istiyoruz, ama onun kalbinde hala ex sevgilisi varken bunun olmayacagini söylüyor, iyide düsünüyor yani.

Yorumlarinizi bekliyorum canlarim. a.s.

canim zaman ver ona.. bir iliskiye baslasaniz ve aylar sonra hala onu unutamadigini soylemesi canini cok acitir emin ol.
zaman ver eger seni seviyorsa gercekten sevdigi icin donecektir sana. o zaman eski ile bir derdi kalmamis olacaktir.
ama su an bi oyun oynuyorsa seni baglmak icin kendisine o zaman bu ayrilik yine ise yarar bisey cunku oyununa gelmezsin.
eger donmek isterse hemen guvenme canim zaman iste sen de.. eski sevgilini yeniden ozlemiceni onu unuttuguna nasil emin olabilecegini didikle.
adimlarini dikkatli at derim.. ama bu cocuk seviyorsa cok surmez doner sana emin ol.

Oynadigini düsünmüyorum gercekten, cünkü gözleri okadar dogru bakiyorki, egri büyrü birisi degil dümdüz, dosdogru bir kisiligi var. yoksa bunu zaten fark ederdim (usta olduk son zamanda ) ve onunla konusmazdim...

Haklisin canim.. cok zamana ihtiyaci var. O bana benim ona baglandigimdan daha cok baglanmis zaten. Fena asigiz.. insallah soyunu hayirli ve güzel olur

o kadar guvenme canim kac yillik oyuncu oluyo bazi erkekler bu isler belli olmaz.
asiksa fazla surmez donmesi sana.. bekle bakalim bu isleri agirdan almak her zaman iyidir.

Gidenin ardından yas tutmak helede bi erkek için cok enteresan acıkcası...
Hele gönderilen hatalıysa ne zaman nede unutma gibi bi caba sarf ederim...
Gidilmeyi gönderilmeyi hak eden kişi o gün o an unutulur.
6 ay gecmiş hala unutmadıgını söylüyor ama sana karşıda birşeyler oldugunuda söyleye biliyor... Aradaki celişkiye bakarmısın... Seni seviyorum ama eski sevgilimi daha cok...
Var mı? böyle acayiplik...

Bence hiç umuda kapılma yeni bi hayal kırıklıgına ugratma kendini...
Boşver bak hayatına. bekleme... Ne hali varsa görsün...
Seven adam ne eskiyi dinler nede zaman ister... Takar seni koluna paşa paşa yaşar aşkını sevgisini...

Bunlar bahane...

Canim, cocuk bana daha seni seviyorum demediki, yani o lafi o söylese ben daha seviyorum diyemem.. yani ask var ok, birbirimize karsi cok sey hissediyoruz, ama sevgi icin daha bir cok sey gerekli..
Zaten daha eski sevgilisini unutamadi diye, ve eger bir beraberlik olacak olursa o kiz hala kalbindeyken olmaz, benimde canimi yakar diye bi süre görüsmeme karari aldik

Ona bakarsan yani bende sacma buluyorum üstünden 6-7 ay gecmis biseyi hala düsünmesi tuhaf acikcasi ama demekki cok sevmis, demekki kendisi zor atlatan bir tip...
bu arada gaziantep yaziyor profilinde, antepliysen hemsomsun haberin olsun sengözlerimebaksanab

seviyorum dedi demedim... Sadece arada çelişkiyi tartma ölcme adına öyle yazdım canım olumunekankayizsmile
Evet antepliyim antepde yaşıyorum olumunekankayizsmile

hmmmm... canım erkeklerin zamanları daha farklı oluyor, mesela erkek arkadaşım da ayrılırken 3-4 sene kimseyi göremem artık ben fln demişti. kızlar daha kolay atlatıyor (isterlerse eğer) bundan olabilir..
ama şöyle bişi de var ki, şuan o senin hiçbişeyin.. beni bekle demesi(yani ima etmesi en azından) bencillik gibi geliyor.. hani uzağa gider ya da başka bişey olur anlarım. ama bu eski sevgili olayı ne zaman geçcek nası bilebilirsin ki? hem de daha ilişkinin başında böyle bişey çok yaralar seni emin ol. daha başında olduğun için aklına takılmıyor ama hepimiz eski sevgililere gıcık olmuyor muyuz? bi de bu kadar çok sevdiğini bile bile döndükten sonra ister istemez kafanda o eski sevgiliyle kıyaslıcaksın kendini ve işin kötüsü gidişat şunu gösteriyor ki o da öyle..
bence kendi hayatına bak derim. evet içinden umut edip dönmesini bekliyorsun ama bu adamı daha hiç tanımıyorsun hayatından vakit kaybetmeye değmez onu beklemeye değmez. sen yine başkalarını düşün hayatında derim. ha döndü diyelim hayatında biri de yok süper devam edersiniz ama beklemek mi asla yapma derim...

Öncelikle bence de biraz zaman ver ama şuda var.
Bu adam madem kaşısındaki kız,affedemeyeceği kadar büyük hata yapmış,madem son 1 yıldır herşey kötü gidiyormuş,madem artıkk olmaması gerekiyor,bitirmesi gerekirdi kafasında..

Hadii çok duygusal saplantıya dönüşmüştür ondaki diyeliimm..O zaman akışına bırakın herşeyi ''beni nasılsa bekleyen var'' diyen erkeklerden değildir inşallah.!!!:Saruboceq:

valla su an beklemeye cekildim. Aslinda bekleme bile denmez bilemiyorum... acikcasi beklemeden cok merak ediyorum, ne olacak diye
hic birsey yapmiyorum, ders calisiyorum tek
hayirlisi olsun... CADIARZU

canım 3.5 sene birliktelik yaşamış unutması zaman alabilir bu normaldir hele bide ciddi çıkmışsa kızla dahada zor..sen seviyyosan çok bağlanmadan bekle onun kalbi aklı tertemiz olunca başlayabilirsiniz gelişmleride yazarsın burayaolumunekankayizsmile

cok güzel yazmissin canim! cok sagol. Aynen öyle yapicam... insallah hayirlisi olur a.s.

canım benim çok üzüldüm kıyamam sana:teselli:
bi ablan olarak(25 yaşındayım)çok açık ve net konuşacağım erkeklere güvenilmez hele de ex aşkını unutamamış bi adama asla ve asla bel bağlanmazlmaz:
o seni ilk zamanlar çivi çiviyi söker mantığıyla elde etmeye çalışmış,çabalamış ama olmamış acı ama gerçek canım:1no2:sen çabucak bağlanmışsın çünkü biz kızlar böyleyiz maalesef hemen inanır güveniriz
yerinde olsam asla arayıp sormam bir daha dünyada adam mı kalmadı da eski sevgilisini unutamayan bi adamı bekleyeceksin?ne zamana kadar bekleyeceğini bile bilmeden yazık etme kendine canım.
daha genceciksin ve inan büyüdükçe hayatın bilinmeyeni bekleyecek kadar değersiz olmadığını anlayacaksın...

bence zaman vermek iyi olmus ozlersiniz birbirinizi
oda seni seviyo bence oyle seyler soyledigine gore
insallah unutur eski kız arkadasini ve cok mutlu olursunuz canım

Kizlar bi karar aldim, eger 2 hafta kendisinden hic ses cikmazsa bende daha hic arayip sormicam... en dogrusu bu bence...

Icin icin bildigim ama inanmak istemedigim sona ulastim kizlar, onunla irtibati tamamen kopardim artik,

3 hafta görüstügüm adamla aksam görstügüm ayni degildi sanki.
Aramizda bisiler olamayacagini söyledi... bende ok dedim, hic üstelemedim ok git dedim.
sonra özür diledi dedim gerek yok özür dilenecek bisi yapmasan daha makbule gecerdi.

arkadas fln kalabiliriz dedi, dedim sanmiyorum adetim degildir duygusal paylasimlardan sonra o kisiye arkadas, kanka gibi bakmak, olmaz sen cik hayatimdan fln dedim.. durmadan özür diledi, beni affet, hakkini helal et diye basimin etini bir yedi, iki yedi, ücüncüsünde hoscakal dedim direkt sildim MSNden, face ten, telefonumdan.

kac ay sonra tekrar ileride sevebilecegim birisi girdi hayatima, oda fos cikti. benim gercekten artik pek biseye inancim kalmadi....

buda digeri gibi önce pesimden kostu sonra kacti. anlamiyorum neden böyle dengesiz psikopatlar beni bulur... :sinifsinif:

sorunun cevabı bu link te. okursan bulacaksın cevabını bence http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...sevmek-var-elde-etmek-icinmutlaka-okuyun.html

her seviyorum, ölüyorum... diyene inanmamak lazım. onlara bu fırsatı bayanlar veriyor alarafisfisfis

bana seviyorum ölüyorum demedigi icin sorun yok sanirsam )
gitmesi okadarda koymadi acik konusmak gerekirse, sadece tekrar güzel birseyin olmamasi baya üzdü beni.
yaziyi okuyunca sanki kendimi gördüm bazi satirlarda.. ama sevmek icin sevende degil, elde etmek icin sevende. benim kendimi biraz daha bazi seylerden arindirmam lazim.

Tsk ederim yazdiklariniz icin :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…