canim zaman ver ona.. bir iliskiye baslasaniz ve aylar sonra hala onu unutamadigini soylemesi canini cok acitir emin ol.
zaman ver eger seni seviyorsa gercekten sevdigi icin donecektir sana. o zaman eski ile bir derdi kalmamis olacaktir.
ama su an bi oyun oynuyorsa seni baglmak icin kendisine o zaman bu ayrilik yine ise yarar bisey cunku oyununa gelmezsin.
eger donmek isterse hemen guvenme canim zaman iste sen de.. eski sevgilini yeniden ozlemiceni onu unuttuguna nasil emin olabilecegini didikle.
adimlarini dikkatli at derim.. ama bu cocuk seviyorsa cok surmez doner sana emin ol.
o kadar guvenme canim kac yillik oyuncu oluyo bazi erkekler bu isler belli olmaz.
asiksa fazla surmez donmesi sana.. bekle bakalim bu isleri agirdan almak her zaman iyidir.
Gidenin ardından yas tutmak helede bi erkek için cok enteresan acıkcası...
Hele gönderilen hatalıysa ne zaman nede unutma gibi bi caba sarf ederim...
Gidilmeyi gönderilmeyi hak eden kişi o gün o an unutulur.
6 ay gecmiş hala unutmadıgını söylüyor ama sana karşıda birşeyler oldugunuda söyleye biliyor... Aradaki celişkiye bakarmısın... Seni seviyorum ama eski sevgilimi daha cok...
Var mı? böyle acayiplik...
Bence hiç umuda kapılma yeni bi hayal kırıklıgına ugratma kendini...
Boşver bak hayatına. bekleme... Ne hali varsa görsün...
Seven adam ne eskiyi dinler nede zaman ister... Takar seni koluna paşa paşa yaşar aşkını sevgisini...
Bunlar bahane...
Canim, cocuk bana daha seni seviyorum demediki, yani o lafi o söylese ben daha seviyorum diyemem.. yani ask var ok, birbirimize karsi cok sey hissediyoruz, ama sevgi icin daha bir cok sey gerekli..
Zaten daha eski sevgilisini unutamadi diye, ve eger bir beraberlik olacak olursa o kiz hala kalbindeyken olmaz, benimde canimi yakar diye bi süre görüsmeme karari aldik
Ona bakarsan yani bende sacma buluyorum üstünden 6-7 ay gecmis biseyi hala düsünmesi tuhaf acikcasi ama demekki cok sevmis, demekki kendisi zor atlatan bir tip...
bu arada gaziantep yaziyor profilinde, antepliysen hemsomsun haberin olsun sengözlerimebaksanab
hmmmm... canım erkeklerin zamanları daha farklı oluyor, mesela erkek arkadaşım da ayrılırken 3-4 sene kimseyi göremem artık ben fln demişti. kızlar daha kolay atlatıyor (isterlerse eğer) bundan olabilir..
ama şöyle bişi de var ki, şuan o senin hiçbişeyin.. beni bekle demesi(yani ima etmesi en azından) bencillik gibi geliyor.. hani uzağa gider ya da başka bişey olur anlarım. ama bu eski sevgili olayı ne zaman geçcek nası bilebilirsin ki? hem de daha ilişkinin başında böyle bişey çok yaralar seni emin ol. daha başında olduğun için aklına takılmıyor ama hepimiz eski sevgililere gıcık olmuyor muyuz? bi de bu kadar çok sevdiğini bile bile döndükten sonra ister istemez kafanda o eski sevgiliyle kıyaslıcaksın kendini ve işin kötüsü gidişat şunu gösteriyor ki o da öyle..
bence kendi hayatına bak derim. evet içinden umut edip dönmesini bekliyorsun ama bu adamı daha hiç tanımıyorsun hayatından vakit kaybetmeye değmez onu beklemeye değmez. sen yine başkalarını düşün hayatında derim. ha döndü diyelim hayatında biri de yok süper devam edersiniz ama beklemek mi asla yapma derim...
canım 3.5 sene birliktelik yaşamış unutması zaman alabilir bu normaldir hele bide ciddi çıkmışsa kızla dahada zor..sen seviyyosan çok bağlanmadan bekle onun kalbi aklı tertemiz olunca başlayabilirsiniz gelişmleride yazarsın burayaolumunekankayizsmile
Icin icin bildigim ama inanmak istemedigim sona ulastim kizlar, onunla irtibati tamamen kopardim artik,
3 hafta görüstügüm adamla aksam görstügüm ayni degildi sanki.
Aramizda bisiler olamayacagini söyledi... bende ok dedim, hic üstelemedim ok git dedim.
sonra özür diledi dedim gerek yok özür dilenecek bisi yapmasan daha makbule gecerdi.
arkadas fln kalabiliriz dedi, dedim sanmiyorum adetim degildir duygusal paylasimlardan sonra o kisiye arkadas, kanka gibi bakmak, olmaz sen cik hayatimdan fln dedim.. durmadan özür diledi, beni affet, hakkini helal et diye basimin etini bir yedi, iki yedi, ücüncüsünde hoscakal dedim direkt sildim MSNden, face ten, telefonumdan.
kac ay sonra tekrar ileride sevebilecegim birisi girdi hayatima, oda fos cikti. benim gercekten artik pek biseye inancim kalmadi....
buda digeri gibi önce pesimden kostu sonra kacti. anlamiyorum neden böyle dengesiz psikopatlar beni bulur... :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?