Gelismeler var kizlar... bazi seylerin yerine oturmasini bekledim buraya hemen yazmadan önce.
"Ben hala Eximi cok seviyorum" deyip benimle irtibati koparan adam bana Mart ayinin baslarinda Mail yazdi. Halimi hatirimi sordu, konusmamizin mümkün olup olmadigini bilmek istedi. Bende maile 3 gün sonra cvp yazarak 1 hafta sonra müsait oldugumu yazdim, yani beklettim baya :)))
Görüstügümüzde beni cok özledigini söyledi, yine asik asik bakmaya basladi. Bu sefer ben kendimi hep geri cektim. Haftada 1-2 sefer MSN üzeri görüstük sadece. Sonradan telefonlasmalar basladi ve günden güne sıklasti.
"Her ne anlamda olursa olsun hep hayatimda ol" dedi bana.
Uzuuuuuuun gel gitlerden sonra, kalp kirmalardan ve kendisinin bana zit gitmesi sonucunda... BERABERIZ! zemuszemus
3 haftadir beraberiz, ve su anda gayet iyi gidiyor tabi zaten "cicim aylari". Eski defterler kapandi ve kendisini taniyamaz oldum. Bambaska biri oldu sanki iliski olunca. Aramalar sormalar üstüme düsmeler, tabi belki bunlarda cicim ayiyla ilgili ama en azindan beni sevdigini gösteriyor, özellikle davranislariyla.
Gelismelerden haberdar olun istedim. Cok mutluyuuuuuum :teytey: