- 20 Ekim 2017
- 16
- 2
- 1
- Konu Sahibi tavamvarhavamvar
Ben de deniycem bakalım bu ay bende de olumlu sonuç vericekmi☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım hamileliğin hayılı olsun öncelikle..Sana sorum soğan kürüne adetinden ne kadar süre sonra başladın?3ay denedim olmadi 4.ay sogan kurune basladim ayin sonunda hamile oldugumu ogrendim sogandandir midir bilemem ama :)
merhaba canım hamileliğin hayılı olsun öncelikle..Sana sorum soğan kürüne adetinden ne kadar süre sonra başladın?
Peki nu kürden ne kadar süre sonra hamile kaldın? ne kadar zamandır hamile kalamıyordun? Kusura bakma üst üste soruyorum.. Halimden anlarsın ..böyle oluyor her detayı bilmek istiyor insan :)Adet bitimi İki gun sonra basladim.on gun sabah aksam.ictim.
Peki nu kürden ne kadar süre sonra hamile kaldın? ne kadar zamandır hamile kalamıyordun? Kusura bakma üst üste soruyorum.. Halimden anlarsın ..böyle oluyor her detayı bilmek istiyor insan :)
Bebişini sağlıkla kucağına al inşallah:)Teşekkürler yanıtın için3ay olmadi 4 ay in basinda kurlere basladim ayin sonunda hamile kaldm :)
Hemen öyle umutlanma derim evet çok güzel sonuçlar alınmış bende uyguladım bugün 15.günüm bitti bakalım.. Hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ..Kizlar bnmde 1 bucuk yildir olmuyor cocugum bu ay sogan kurume basladim 12. Gunum imsallah bnde bu ay hamile kalirim dua edin lutfen
Amin insallahHemen öyle umutlanma derim evet çok güzel sonuçlar alınmış bende uyguladım bugün 15.günüm bitti bakalım.. Hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ..
Hemen öyle umutlanma derim evet çok güzel sonuçlar alınmış bende uyguladım bugün 15.günüm bitti bakalım.. Hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin ..
yok canım benim adet,me daha 5 gün var bu ay öyle bir umudum yok evet soğan kürü uyguladım bu arada yımurtlama günlerimede dikkat ettim ama bilmyorum belkide artık umutlanmak istemiyorum boşuna ..şimdide incire başliycam bakalım nasip..Senin adet gunun geldi mi cnm bn hala adet olmadim
insallah cnm Allah kimsenin kucagini bos birakmasinbu arada forumda birisinin gecikmesi vardı hamileymiş inşallah seninde öyledir ya![]()
Bu ayda kur kullandinmi cnm hani ilk 15 gun sonraki ayda adetten once 5 gun diyorlar ya oyle mi yaptin yoksa sadece 15 gun mu kullandinGeçen ay kullandım bu ay çok şükür hamileyim mutlaka kullanın kızlar soğan suyunu
Adetin yedinci günü başladım 15 gün hiç aksatmadan yaptım canım ayrıca baş çörek otu tarçın yaptım şifa olsun inşallahBu ayda kur kullandinmi cnm hani ilk 15 gun sonraki ayda adetten once 5 gun diyorlar ya oyle mi yaptin yoksa sadece 15 gun mu kullandin
InsallahAdetin yedinci günü başladım 15 gün hiç aksatmadan yaptım canım ayrıca baş çörek otu tarçın yaptım şifa olsun inşallah
Oranları nette var canım şimdi tam hatırlamadımBaş corek otu tarçın kuru nasıl bilgi verirmisiniz bu arada melekleriniz hayırlı ugurlu olsun Allah sağ saglim kucaginiza almayi nasip etsin ins