- Konu Sahibi tavamvarhavamvar
Bana sordun heralde canm pko var bende yumurtlamam geç oluyoHım tamam canım senin neden bebegin olmuyodu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana sordun heralde canm pko var bende yumurtlamam geç oluyoHım tamam canım senin neden bebegin olmuyodu
Kizlar sogan kuru kullanip hala adet goremeyen var mi bn bu ay kullandim 35. Ci gundeyim hala adet olmadim![]()
Bugun yaptim ama negatif malesef hic bir belirtimde yok ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisiTest yapmadın mı
Allah kalbine göre versin tez zamanda sıkma canını bazen vucüt kendini gebeliğe hazırladığı içinde adet gecıkmesi yasanabiliyormuş..Bugun yaptim ama negatif malesef hic bir belirtimde yok ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi
bende de pco var. 5 ekim son adet tarihim . doktorum letu diye bir ilaç verdi 5 gün kullandım . bir hafta sonra kontrole gittiğimde yumurta oluşmadığını söyledi doktor. bende soğan suyu içtim ama çok düzenli değil. şu anda hala adet olmadım. normalde 24 günde bir olurum. idrar test negatif? sizce neden adet olamadım. hiç gecikmezdi..Kizlar sogan kuru kullanip hala adet goremeyen var mi bn bu ay kullandim 35. Ci gundeyim hala adet olmadim![]()
Cok sagol keske oyle olsa bilmiyorum ewliligimde hic yplunda gitmiyor bu ara b3lkide Allah omdan vermiyordur bilmiyorum hayrlisi olsunAllah kalbine göre versin tez zamanda sıkma canını bazen vucüt kendini gebeliğe hazırladığı içinde adet gecıkmesi yasanabiliyormuş..
Burda cok gördüm önceki ay adetim gecikti hamile sandım kendimi bi daha ki ay hamile kaldım diyen..
Kistiniz erirken adetinizde duzensizlik oldu mubende 3 ay denedim olmadi 4. ay sogan suyuyla hamile kaldım simdi kızım 26 aylık. Kist vardi bende sogan suyuyla eridi. ikinci cocugu istiyorum yine 3 aydir olmuyor sogan suyuna basladim bakalim hayırlısı
Ben evlenmeden önce de pico vardı. Soğan kurunu düzenli uyguladım adetim de düzelmişti o dönemler 4-5 cm lik kıstım de tamamen yok olmuştu. Inşallah faydasını görürsünüz ve hepimiz hamile kalırız :)Ben de soyan kürü yaptım. Myom vardı 4,5 cm den 2,5 cm ye düştü. Ama henüz gebelik yok![]()
İnşaaallahhhhBen evlenmeden önce de pico vardı. Soğan kurunu düzenli uyguladım adetim de düzelmişti o dönemler 4-5 cm lik kıstım de tamamen yok olmuştu. Inşallah faydasını görürsünüz ve hepimiz hamile kalırız :)
15 gün kullandın mı düzenli olarak ?Kizlar bnde sogan suyu kullandigimdan beri adet olmamaya basladim hala 3 aydir adet olmuyorum![]()
Ewet kullandim duzenli bi sekilde ama adetim uzadi bnde anlamadim15 gün kullandın mı düzenli olarak ?
Bende hiç öyle yapmadı ama benim de bugün olmam lazım. Hiç belirtim yok amaEwet kullandim duzenli bi sekilde ama adetim uzadi bnde anlamadim
Bende hiç öyle yapmadı ama benim de bugün olmam lazım. Hiç belirtim yok ama