uzun süre hamile kalamayıp soğan suyu uygulayıp hamile kalan var mı

Kızlar hamile kalmak için soğan suyunu adetten kaç gün sonra ne kadar yapmak gerekiyor

arkadaşlar siz veya çevrenizde,soğan suyu kullanıp hamile kalan var mı?bide zarar faydayla ilgili ne düşünüyorsunuz

Canım ben pcos hastasıydım. 1 yıl ilaç kullandım. Önce düşürmüştü değeri fakat sonra 10 kilo almaktan başka hiçbir işe yaramadı. Ben de ilacı bırakmaya ve soğan suyu içmeye karar verdim. Bu süreçte zayıfladım. Psikolojimi düzeltmek için uğraştım. 6 ayda bir soğan kürü yaptım. Hamilelik öncesinde de yaptım. Ve çok şükür 2. ayımda hamile kaldım. Yapmanı kesinlikle tavsiye ederim. Ben hiçbir zararını görmedim. Allaha şükür sana bunu yazarken kızım yanımda ve ben hala soğan suyu içmeyi düşünüyorum. Çünkü bana göre bütün kadınsal organları temizliyor...

Kizlar ben bu ay sogan kurune baslamak istiyorum.
Sogan kurune adetle birlikte baslanir mi ?
Yoksa adetten kac gun sonra baslanmali ?
Adetten birkac gun sonra baslanirsa eger yumurtlamaya denk gelirse bebek olusumunu engeller mi ? yada yumurtlama erken olup bebegin yerlesme zamanina denk gelirse bebegi dusurur mu ?

Bendede çikolata kisti var biri 5 cm diğeri biraz küçükmüş hamilelige engelmis araştırma hastanesine gittim aşılama dediler ve orası daha yeni başlamış aşılama işlemine. Özel hastaneye ve devlet hastanesine gittim ameliyat dediler. Bende araştırmalarım sonucunda sogan suyuna basladim bugün 14. Günüm yarın bitiyor inşallah peşinede civanpercemiyle hayit tohumunu kaynatıp icicem. Benim gibi çikolata kisti olup bunları kullanıp hamile kalan varmı? 5 aydır çocuk düşünüyoruz inşallah ameliyata gerek kalmaz

Bendede çikolata kisti var biri 5 cm diğeri biraz küçükmüş hamilelige engelmis araştırma hastanesine gittim aşılama dediler ve orası daha yeni başlamış aşılama işlemine. Özel hastaneye ve devlet hastanesine gittim ameliyat dediler. Bende araştırmalarım sonucunda sogan suyuna basladim bugün 14. Günüm yarın bitiyor inşallah peşinede civanpercemiyle hayit tohumunu kaynatıp icicem. Benim gibi çikolata kisti olup bunları kullanıp hamile kalan varmı? 5 aydır çocuk düşünüyoruz inşallah ameliyata gerek kalmaz
Bana da ameliyat demişlerdi soğan suyuyla kurtuldum daha bebeğim olmadı ama kistlerden kurtuldum inşallah sende kurtulup en kısa zamanda hamile kalırsın

Kizlar ben bu ay sogan kurune baslamak istiyorum.
Sogan kurune adetle birlikte baslanir mi ?
Yoksa adetten kac gun sonra baslanmali ?
Adetten birkac gun sonra baslanirsa eger yumurtlamaya denk gelirse bebek olusumunu engeller mi ? yada yumurtlama erken olup bebegin yerlesme zamanina denk gelirse bebegi dusurur mu ?
Adetten sonra 3 cü Gun başlaniyormus ıbrahim saracoğlu öyle soyuluyo
Bana da ameliyat demişlerdi soğan suyuyla kurtuldum daha bebeğim olmadı ama kistlerden kurtuldum inşallah sende kurtulup en kısa zamanda hamile kalırsın
Inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Peki kaç santimdi senin kist bide sogan suyu içerken belirtiler oldumu akıntı falan

Adetten sonra 3 cü Gun başlaniyormus ıbrahim saracoğlu öyle soyuluyo

Inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Peki kaç santimdi senin kist bide sogan suyu içerken belirtiler oldumu akıntı falan
4,5 cm di evet akıntı oldu ama çok değil kisti adetle attım adetimi biraz geciktirdi ama çok sancılı geçmişti o ay adet diğer ay gittim doktor hiçbirşey yok dedi

4,5 cm di evet akıntı oldu ama çok değil kisti adetle attım adetimi biraz geciktirdi ama çok sancılı geçmişti o ay adet diğer ay gittim doktor hiçbirşey yok dedi
Hadi inşallah kurtulurum bende Allahın izniyle ve hayırlısıyla bebeklerimize kavusuruz

İnşallah canım düzenli yap aksatmadan
Adetten sonra başla ben adetin son günü başlamıştım on beş gün sabah akşam içtim bir su bardağı tadı garip ama alışıyorsun ben umutsuzca yapmıştım ne kaybederim diyerek sonuçta işe yaramıştı bu ay hamile kalmazsam yine yapıcam

Çocuk isteyenler icin sogan suyundan sonra kuru incir suyunu icin diyorlar ben de kistimden kurtulursam inşallah onu icicem sende bi dene istersen yumurtalıkları çoğaltıp çatlamasını sağlıyormuş denemekten zarar gelmez

Adetten sonra başla ben adetin son günü başlamıştım on beş gün sabah akşam içtim bir su bardağı tadı garip ama alışıyorsun ben umutsuzca yapmıştım ne kaybederim diyerek sonuçta işe yaramıştı bu ay hamile kalmazsam yine yapıcam
Merhaba peki aklıma bir soru takılıyor. Oluşan bir hamilelik varsa düşüğe sebep olur mu içmeye devam edince?

Herkese merhaba bende yeni üye oldum bir şey sormak istiyorum üç aylık evliyim on sekiz yaşındayım bende idrar yolu enfeksiyon vardı doktora gitim ilaç verdi ama bir yararı olmadı soğan kürü içtim ağrılarım kesildi acaba enfeksiyon um bitmiş mıdır bu arda bir şey sormak istiyorum soğan kürünü bir hafta sadece aç karınla sabah tek içiyordum iyi geldi sonra hasta oldum bıraktım tekrar devam ettim bu başladım bende çocukları çok seviyorum anne olmak istiyorum acaba olurmuyum ne kadar süre içinde olurum sizden cevap bekliyorum

Herkese merhaba bende yeni üye oldum bir şey sormak istiyorum üç aylık evliyim on sekiz yaşındayım bende idrar yolu enfeksiyon vardı doktora gitim ilaç verdi ama bir yararı olmadı soğan kürü içtim ağrılarım kesildi acaba enfeksiyon um bitmiş mıdır bu arda bir şey sormak istiyorum soğan kürünü bir hafta sadece aç karınla sabah tek içiyordum iyi geldi sonra hasta oldum bıraktım tekrar devam ettim bu başladım bende çocukları çok seviyorum anne olmak istiyorum acaba olurmuyum ne kadar süre içinde olurum sizden cevap bekliyorum
Anne olmanızda idrar yolu enfeksiyonun bı alakası yok.
Yada ne sormak istediğiniz tam anlaşılamıyor☺️

Yada ne sormak istediğiniz tam anlaşılamıyor☺
[/QUOTE nasıl yani
Benim idrar yolu enfeksiyonum vardı. Soğanlı kuru içtim ağrısı dindi peki soğanlı kürü hamilelik için olurmu nasıl yapicam

Peki tm olarak ne ben hamile kalmak istiyorum sadece sabahları bir kere aç karınla içtim enfeksiyonum giti gibi hamilelik için nasıl icmeliyim ben adet olunca çok sancım oluyor ve bu sancimi kesmek için de soğanlı kürü içiyorum ikisi içinde etkisi nedir

Üyelikten çıkmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
neden cikmak istiyorsun canim? bak yasin cok genc.. cok guzel bilgiler alabilirsin buradan bilinclenebilirsin. cok yardimci insanlar var.. enfeksiyona illaki faydasi olmustur cunku sogan ve sarimsakta antibiyotik var. gebelik icin sabak aksam 15 gun ic. adet bitiminden 2 gun sonra basla. birak bir sonraki donem tekrar yap gebe kalana kadar.. yasin da genc acele etme esinin is durumu vs iyi mi? anlasiyor musunuz hemen cocuk yapma..

Back
X