- Konu Sahibi turuncukelebek
kızlar uzun süreli ilişkilerden sonra evlenildiğinde isteksizlik oluyor mu onu merak ediyorum,bıkkınlık sıkılmışlık,arzu etmeme her dediğinin batması gibi şeyler paylaşırsanız sevinirim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay süpermiş:)sözünü aldım ama bak kaçamazsın![]()
5,5 yıllık bi ilişkinin sonunda evlendim ben de. ama son diil başlangıçmış :)kişiye göre değişir tabi ki ama eğer ilişki süresince saygı sınırı aşılmadıysa (yüz göz olunmadıysa) evliliğin temelleri de sağlam oluyo sanırım. 1 yıllık evliyim, hiç bi bıkkınlık, sıkılma vs. yaşamadığımı söyliyebilirim-ki ilk bie yıl evliliğin zor geçtiği dönemlerden biridir derler.
![]()
sizdeki durum nedir acaba evli misiniz sevgili misiniz ben bizzat yaşayanlardan dinlemek istiyorum:)
saygılı olmak başka bir şey tabiki ve çok önemli ama yüz göz olunmadıysa derken neyi kastettiniz acaba tam olarak bu arada mutluluklar dilerim:)
inşallah:)biz çok şükür ki birbirimize gayet saygılıyız hatta böyle bazen birbirimizi uyarıyoruz hani şunu şunu dedin ama istersen bir daha deme çünkü hoş değil şeklinde özür dilemeyide affetmeyide ikimizde biliyoruz ama benim hep korkularım var yani evlenince büyü bozulucak gibi geliyoama burda çok okuyorumilk günkü ilk günden daha da mutlu olanları içim o zaman çiçek açıyor:))