• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süre küs kaldıktan sonra barışmak?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Bir arkadaşımla yaklaşık 1 yıldır küsüz. Birbirimizi zamanında çok üzdük. O beni üzdü, ben onu. Ama yaşadığım bazı şeylerden sonra kıymetini anladım diyebilirim. Birbirimize güvenimiz sarsıldı ama bazen hala gözgöze geldiğimiz oluyor. Onun çok sevdiği bir abisi var. Onu araya sokup barışma teklifi edicem. Araya birini sokmamım nedeni beni terslemesinden korkmam. Ama o abisini kıramaz. Bir de eskisi gibi olamasak bile yine de aramız iyi olur mu? Ne dersiniz kızlar?

Bir arkadaşımla yaklaşık 1 yıldır küsüz. Birbirimizi zamanında çok üzdük. O beni üzdü, ben onu. Ama yaşadığım bazı şeylerden sonra kıymetini anladım diyebilirim. Birbirimize güvenimiz sarsıldı ama bazen hala gözgöze geldiğimiz oluyor. Onun çok sevdiği bir abisi var. Onu araya sokup barışma teklifi edicem. Araya birini sokmamım nedeni beni terslemesinden korkmam. Ama o abisini kıramaz. Bir de eskisi gibi olamasak bile yine de aramız iyi olur mu? Ne dersiniz kızlar?
Olmaz canım ayrıca abisine olan zaafını ( kıramamasını) kullanmanı tavsiye etmem. Boşver bazı insanlar yokken de güzel hem aranız bir daha eskisi gibi olmaz

Ben barismazdim. Bir kere denedim. Eskisi gibi olmuyor zaten. Bide kiz ayni hatayi tekrar yapti bana karsi bende tamamen sildim. Bir kere bayramda yakaladi affettim.. ikincisinde bana mektup yazdi cevap dahi vermedim. Birbirinizi ne icin kirdiniz bilmiyorum ama abisini araya sokmaniz ve böylece baski kurmaniz dogru degil. Istememesini kaldirabilecek yastasiniz

Barışma ben üni deyken co ksamimi bi arkadaşım vardı küstük sizinkinden daha kisa süreli bir kusmeydi barıştık hiç bişey eskisi gibi olmadı geri küstük ve aradan çok zaman geçti unutuldu o kişi üstüne bir sürü yeni insanlar tanındı barışmani tavsiye etmem bu barışma istediği arkadaşsız kalmaktan oluyo emin ol.

5 yıl küs kaldım en yakın dediğim arkadaşlarımdan biri ile.
Yani küslük derken görünce selam veriyorduk(ama çok görmedik birbirimizi),telefon numaralarımız hâlâ vardı.
Ama görüşmüyorduk.

1 ay önce filan barıştık.
Birbirimizi özlediğimizi farkettik.
Yapılan hatalar adına özür diledik.
Çok ağır şeyler yaşamıştık.
Eskisi gibi olmak için yeniden yola çıktık.
Olur muyuz?
Olabilir..çünkü sanki her gün görüşürmüş gibi yaklaştık birbirimize.
Değişen şeyler var elbette.
Artık ikimiz de iki çocuklu 30 yaşında kadınız.
Daha da olgunuz haliyle.
Vesile olan bir diğer dostumuzdu.
Bizi o buluşturdu.
Ama habersiz değil,ikmizden de onay aldı,buluştuk.
Öyle gelişti.

O abiyi araya katacaksanız bile,habersizce ağız aramasın.direkt söylesin sizin isteğinizi.
Valla ben hiç gurur yapmadım.
Onun hatalarını sildim.
Kendi yanlışımı da o sildi sağolsun.
Siz de başaracaksanız atın adımınızı.

En yakın arkadaşımla uzunca bi süre küs kaldıktan sonra barıştık, fakat hiç bişey eskisi gibi olmadı. O samimiyetimiz yok artık.

Arada dost kazığı veyahut hazmedilmesi zor bi husumet tarzı bişi varsa eskisi gibi olmak zor

Olmaz.

WhatsApptan yazın ona hadi bir akşam yemek yiyelim biraz konuşuruz dersin
Kabul ederse orda halledersiniz problemi

Arkadasi birak Ben abimle 2 sene kus kaldim. Baristik ama asla eskisi gibi ona guvenip , satip sarmalayamadim. Bu Ina daha agir geldi. Evet barisin ama eskisi gibi olmayacagini da bilin

10 senelik arkadaşım bana bir kaç yıl önce suçsuz olduğum bir sebepten dolayı küstü.
1 sene boyunca iletişime geçmedik.
1 sene sonra bir mesaj geldi.
Vicdanının çok rahatsız olduğundan, beni kaybettiği günden beri hayatında büyük bi oluştuğundan, pişman olduğundan vs bahsediyordu.
Kinci bi insan hiç olmadım hayatım boyunca.
Haketmediğim onca lafını sözünü bir kenara bırakıp affettim.
Görüştüğümüzde gözleri doldu sürekli ağlayıp durdu.
Ailesine de küstüğümüz zamanlar beni çok kötülemiş ailesi benimle görüşmesini istemiyormuş.
Ben ayda yılda bir arayıp sorarım, o da yazar arar arada konusuruz.
Ama eski bağ, eski samimiyet var mı derseniz hayır kesinlikle yok.
Eskiden yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi, can ciğer kardeştik ama şuan hayatımın bir yerinde bir köşesinde varlığı olan biri artık sadece.

Back
X