Uzun süredir göz çevresine botoks yaptıranlar

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.610
968
688
Bir kaç yıldır göz çevresine botoks yaptıran arkadaşlar , göz çevreniz botoks yapılmadığında eskiye göre daha mı iyi yoksa hiç botoks yaptırmadığınız zamanki gibi mi oluyor. Yani botoks yapılmadığında kırışıklar eskisinden daha mı iyi durumda ?

Göz altı derken ? Tam olarak neresi anlamadım. Çünkü göz altına yapılmıyor. Çünkü ağız burun yamuluyor. Gülüş garip oluyor o nedenle göz altına asla yapılmaz. Nereye kadar dr unuz girebiliyor. Onu yazarsan sevinirim
Merhaba lar goz cevresi olarak tabir ediliyor. Yani doktor bir gulumsetme ve kizginlik ifadesi yaptirtiyor hastaya goz kenarina yani kaz ayaklarina daha sonra kas arasina ve alina yapiliyor. Bazi doktorlar yuzun alt tarafinada yapiyor dudak uzerine ozellikle sigara cizgileri denilen bolgeye uzgun gorunum dedigimiz dusuk dudak kenarlarina hatta bazi doktorlar gece yatarken yuz kasimizi siktigimiz bolge hani kulak yanlari oraya yapip rahatlama sagliyor. Alt yuze karsi olan doktorlar da var bunu rahatlikla uygulayan doktorlarda var. Senin soruna soyle bir ornek verebilirim bence kirisikligi daha da cogaltiyor. Zamanla benim kendim de gozlemlediklerim kaslar uani botox un bitis zamanina yakin daha da fazla istemsiz kontrolsuz calistirmak zorunda kaliniyor ve haliyle daha da efor sarfediliyor.

Back