Uzun süredir hayal ettiğiniz AMA hala gerçek olmayan dilekleriniz Var mı ?

HayatSultan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
7.724
35
358
Benim gerçekleşmesini istediğim ve çokkk uzun zamandır hayal ettiğim o kadar çok şey isteğim varki... Ama henüz gerçek olmadı hiçbiri.. Bazen sıkılıyorum kendimi çok fazla hayalperest hissediyorum ama bazende Allah mutlaka beni biliyo zamanı gelince verecek muradımı diyorum.. :))

Benim gerçekleşmesini istediğim ve çokkk uzun zamandır hayal ettiğim o kadar çok şey isteğim varki... Ama henüz gerçek olmadı hiçbiri.. Bazen sıkılıyorum kendimi çok fazla hayalperest hissediyorum ama bazende Allah mutlaka beni biliyo zamanı gelince verecek muradımı diyorum.. :))

Canım hakkında hayırlı olanı iste Allahtan.
Emin ol Senin için en iyisini O bilir ,Yeri ve zamanını tabi gelecek gösterir.
Birde hayalperest olmak kötü birşey değildir ki aksine insanı hayata bağlıyor...

Canım hakkında hayırlı olanı iste Allahtan.
Emin ol Senin için en iyisini O bilir ,Yeri ve zamanını tabi gelecek gösterir.
Birde hayalperest olmak kötü birşey değildir ki aksine insanı hayata bağlıyor...

Umarım hayallerim sadece hayal olarak kalmaz...

Sağol canım..

olmaz mı be yaa:34: hayırlı olsun ,maşallah hızına yetişilmiyor konu açmakta hayatçım:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortakkçımm umarm hiçbirimzn hayali, hayal olarak kalmaz.. Elbette her yeni her saat bişeylerin hayalini kuruyoruz gerek işle ilgili gerek özel hayat, dilerimki herkes hakettiğini yaşar... Ama sen çokk mutlu olcaksn kuzucumm ben buna inanıoormm:16::34::124:

Ortakkçımm umarm hiçbirimzn hayali, hayal olarak kalmaz.. Elbette her yeni her saat bişeylerin hayalini kuruyoruz gerek işle ilgili gerek özel hayat, dilerimki herkes hakettiğini yaşar... Ama sen çokk mutlu olcaksn kuzucumm ben buna inanıoormm:16::34::124:

ortaaaammmm canımsınnnn

evlenmeden önce 5-6 sene hayalimdeki erkeği beklemiştim...Allah şükür o gerçek oldu ....bi de kariyerimle ilgili hayallerim planlarım vardı...ama maalesef olmadı :50:

olmaz mı...
ama son zamanlar da şöyle diyorum:
''ben demiyor muydum her şeyin hayırlısı diye
e ne diye hayıflanıyorsun şimdi
demek ki hayırlısı böyleymiş''
nasipten öte köy yok
belki de züğürt tesellisi

Benimde iki sene oluyor bir hayalim var hala hayal olmadı henüz olucağınıda zannetmiyorum ama hayat sürprizlerle doludur. Olursada büyük bir şoka girerim ve eminim o şoktan uzun bir süre çıkamam:50:

Back
X