Uzun suredir mutluyduk fazla geldi galiba

Ne oldu bilmiyorum nasıl oldu beynim almıyor mutluyduk ya biz 4 gün önce mutluyduk neyse...ah benim tükenmek bilmeyen aşkım.. ah benin kör gözlerim..onu yuceltislerim... o saf hallerim..kısaca bazı şeylerden bahsedeyim
1)çok aşık olarak evlendim
2)bebeğim oldu ben bakımlı cilveli güzel yüze ve vücuda sahip olduğum halde sürekli ayıp videolar izledi
3)bana çok hakaret etti
4)şiddet uyguladı ama benimde dilim durmadı

En son olayda ağzımı açmadım ben ya ne oldugunuda hatırlamıyorum allahım ne komik bana neler dedi adi..sere.siz..d.muz..karı musvettesi..benmiyim dürüst keske evlenmeseydim dedi bana hic ağzımı açmadım birde bebeğim yaninda yavrum çok korktu adam geldi suratima tukurdu çok iğrenç koktu tukurugü hemen duş aldım ... birde habire boşanalım dedi ..ben sonunda sustum sustum konuştum sakince dedim bu söylediğin hakaretleri affedecek değilim ama su an bebek 1 yaşında seni birakamam lakin sana karilikta yapmicam su asama seni sadace kullanacagim bebek sütten kesilsin is bulayım para biriktireyim iste o zaman seni boşayacağım fakat sen istersen önce davran söyleyeceklerim bu kadar dedim beni darp etti ama dimdik durdum karsisinda... sütüm kesildi üzüntüden ama artik üzülmüyorum allah boyle bir imtihan vermiş başım gözüm üstüne diyorum ...sütüm artmaya başladı...bu adam aileme anlatmış annem aradı beni eşşek gibi barisacaksin dedi olmaz dedim siz karışmayın dedim...ben güçlü bi kadinim isimi bilirim dedim demesine de ben güçlü degilim :110:
Bütün bunlara karşın bu adamın bana yaşattığı mutlu günleri ask dolu anlar aklıma gelince içim burkuluyor ama yüzde yüz hatali olmasına rağmen hic uğraşmıyor affedeyim diye onu birakmayacagimdan eminmi acaba o yuzdenmi yoksa beni hicmi sevmemiş veya artık sevmiyormu birde utanmaz dediki 1 hafta sana sure veriyorum eve gelmicem ya benim istediğim gibi olursun yada dedi bende 1 haftaya gerek yok ben seni istemiyorum artık karın değilim dedim seni kullanmak için simdilik burdayım dedim...nasıl olur da beni kazanmaya çalışmaz bana güller almaz romantik sofra hazırlamaz anlamıyorum sevgiliyken hep yapicam fazlasını yapicam derdi bi kere bile yapmadi hep ben yaptım sorduğumda ise sana yapmak icimden gelmiyor dedi birde çok süslü tatlı dilli bi kadınım çokta aşık olduğunu söyler belkide değil :110:
Ne kadar aptalım degilmi onca yasadiklarima rağmen hala romantiklik pesindeyim :KK42:çokmu zor iki güzel söz iki güzel kelam ahh o diziler o aşklar sizmi kandırdınız beni bilseydim evlilikler böyle en azından hazırlıkli olurdum:KK42: simdi herkes barışmam için baskı yapıyor ama sevgili esim başkalarını örgütlemiş kendisi cool takılıyor amacı beni iyice ezip köle yapmak kendisine heralde kızlar bana yardim edin o adama kanmayim onun kölesi olmayım ya ben daha küçüğüm çok küçüğüm ben sevgi istiyorum ben anne oldum kadın oldum ama inanın çok küçüğüm :KK42: artık mutluluk değil bana ağlamak düşer artik hırslanmak değil bana uslanmak düşer ....su kısa dünya hayatında sabrederim ölene kadar asksizliktan olunmaz galiba hayallerde yasarim ama ben rüyamda hep eşimi görüyorum onunla ask yaşıyoruz ...ama benim sevdiğim adam değil artık karşım da canavar var ona aldanmamam lazim köle olmamam lazim... kızlar bana gaz verin ... eğer o benim bir kolem olsaydı ve saygılı olsaydı ben onun 100 komedide olurdum ama iste boş her şey saygı bitince hic bir şeyin önemi yok ...bazen pişman oluyorum nice red ettiğim bir sürü yakışıklı adamlar vardı acaba mükemmel adam varmıdır arkadaşlar yoksa evlenene kadarmi herşey

Romantik yemek sizin yaşadıklarınızı affettirecek seyler değil. Öncelikle kendi değerinizi belirleyin. Üstünüze tüküren, küfür eden, size siddet uygulayan bir Adam var Karsınızda, romantik yemek önceliğinizi gözden geçirin isterseniz.

Azıcık citlattim anneme olayları ama anlamak istemiyor.. kv ve kp söyledim birde ama şahit olmazlar tabi aman bugünü kurtarayım bakalım
Senin ve bebeğin için en iyisi neyse o olsun.Evlilikte olan küçük sorunları anlatmak tabi ki doğru değil ama sizin yaşadıklarınız oldukça büyük sıkıntılar.Biraz toparlayın kendinizi ve ayrılmaya bakın.Size psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamış ve kuvvetle muhtemel uygulamaya devam edecek olan adamla,aynı evi paylaşmaya devam etmek sizin de çocuğunuzun da psikolojisini bozar.

Yanlıs düsünüyorsun o adamın yaptığı söyledigi seylerden sonra düsündüğün sey aşkmı... Salla gitsin

Back
X