Uzun süreli ilişkiler

beyazpapatyaa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
9
0
16
İstanbul
Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. Son zamanlarda sürekli tartışıyoruz eften püften sebepler için. Ve ben artık çok sıkılmaya başladım.Uzun süreli ilişkilerden sıkılan bi insandım ben. Bundan önce hiç bu kadar uzun bi ilişkim olmamıştı belki de ondan sıkılıyorum ara ara. Onu seviyorum aslında ama yaptıkları bazen uzaklaştırıyo beni kendinden. Onu bırakacağımdan çok korkuyo artık sıkıldım falan diyince düzeliyo 2-3 gün herşey normal oluyo. Ama 2 gün sonra herşey yine aynı. Ne yapacagımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

1 yil nasil dayanabildin ayni insana
insan ustu bi çaba gostermi$ olmalisin, seni ayakda alki$liyorum
6 ay dan fazla beni boguyor sene çok iyi anliyorum ..
her çiçekden pardon bocekden polen almak varken :1:

Ben de senin gibiydim :D 3. ayda ayrılmıştım ama sonra barıştık. Kendime inanamadım aylardır hayatımda. Ama beni sıktığı zamanlar eskiyi özlüyorum ne yalan söyleyeyim. Yalnız takılmak daha cazipmiş gibi geliyor bazen

:) sen ciddimisin ?
ben deilimde :)

konunun fake oldugunu du$undum ilk okudugumda
1 yilin nersi uzun
insanlar evlenip omur boyu beraber ya$iyor
yalniz kalmk tercihinse hiç bula$ma 3 5 ay için sevgili olduguna degmez :27:

Yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var. Son zamanlarda sürekli tartışıyoruz eften püften sebepler için. Ve ben artık çok sıkılmaya başladım.Uzun süreli ilişkilerden sıkılan bi insandım ben. Bundan önce hiç bu kadar uzun bi ilişkim olmamıştı belki de ondan sıkılıyorum ara ara. Onu seviyorum aslında ama yaptıkları bazen uzaklaştırıyo beni kendinden. Onu bırakacağımdan çok korkuyo artık sıkıldım falan diyince düzeliyo 2-3 gün herşey normal oluyo. Ama 2 gün sonra herşey yine aynı. Ne yapacagımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
1 sene çıktın ve sıkıldın öylemi? Forumda 4 5 6 hatta 7 8 senelık ılıskılerı olan arkadaslarda var. Mesela benım 5 senelık ılıskım. Erkek arkadasına asık degılsen sıkılman normaldır. Ask olmadanda bır ılıskı nasıl olur anlamıyorum. Erkek arkadasın asık olmasa kaybetmekten korkmaz. Sende sevsen ayrılmak ıstemezsın. Bence sevmeyen tarafsın yol yakınken don.

pes arkadasım! Erkeklerın eglenılecek kızlar var evlenılecek kızlar var sozunu dogrulayan bır yorum yapmıssın tebrıkler. Dıkkat et bocekten bocege kosarken kayaya carpma.

1 sene çıktın ve sıkıldın öylemi? Forumda 4 5 6 hatta 7 8 senelık ılıskılerı olan arkadaslarda var. Mesela benım 5 senelık ılıskım. Erkek arkadasına asık degılsen sıkılman normaldır. Ask olmadanda bır ılıskı nasıl olur anlamıyorum. Erkek arkadasın asık olmasa kaybetmekten korkmaz. Sende sevsen ayrılmak ıstemezsın. Bence sevmeyen tarafsın yol yakınken don.

Sevmeyen taraf değilim. Sadece bazen bazı hareketleri beni çileden çıkarıyor. Sürekli tartışıyoruz onu kaybetmekten korkuyodum. Ama hergün hergün tartışınca da insan bi yere kadar katlanabiliyo. Sevsen de bazen uzak durman gerekir, ayrı kalmanız gerekir ikiniz için de. Bilmem anlatabildim mi derdimi.

anlayabiliyorum seni....
aslında bunun bir çok nedeni vardır....
taa aile yapın anne baba ilişkin bile önemli bence bunda....
en kesin sonuc uzun süreli ilişkiye hazır olmadıgından, karsındakinin dogru ınsan olup olmadıgını anlayamıyorsun....bocalıyorsun....
buda bana göre normal....
ama merak etme emin olduğun biri olsa böyle düşünmez bu konuyuda yazmazdın....
doğru insanla uzun süreli ilişkiler dilerim....

pes arkadasım! Erkeklerın eglenılecek kızlar var evlenılecek kızlar var sozunu dogrulayan bır yorum yapmıssın tebrıkler. Dıkkat et bocekten bocege kosarken kayaya carpma.

dur arkada$im sakin ol:)
konu sahibinin yazisini ciddi bulmadim bende gayri ciddi cevap verdim
ben 6 yillik evli iki çocuk annesiyim :32:

Sevmeyen taraf değilim. Sadece bazen bazı hareketleri beni çileden çıkarıyor. Sürekli tartışıyoruz onu kaybetmekten korkuyodum. Ama hergün hergün tartışınca da insan bi yere kadar katlanabiliyo. Sevsen de bazen uzak durman gerekir, ayrı kalmanız gerekir ikiniz için de. Bilmem anlatabildim mi derdimi.
ama derdını boyle yazmamıssın. Sankı erkek arkadasın senın ustune dusuyo ve sen sıkılmıs gıbısın. Tartısmalar varsa 1 kac hafta kendınıze zaman verın en mantıklısı.

tatlım 1 senede anca o ınsanın takımını ailesinin adını ogrenebılırsin yada genel itibari ile hobilerini.. yuvarlak hesap 6 senelik ilşkisi bitiren kişi soyluo sana bunu

oyuzden 1 senede bunları soyluosan bıtır ılıskını güzelim.. ne onun ne kendinin bu güzel yaslarınızın zamanını calma.. sonra alıskanlıkla gelen dost arkadslık gelır hıc ayrılamazsın, benden soylemesı :34:

edit: ha eger cocuk sevdıgı ıcın uzerine titriosa senı pamuklara sardıgı ıcın boyle ıkılemlere dusup bende eskiden daldan dala konardım eskiyi özluorum diosan; hıc kusura bakma rahat batıo cnm sana oyuzden yıne ayrıl cocugun zamanından calma..

Son düzenleme:
anlayabiliyorum seni....
aslında bunun bir çok nedeni vardır....
taa aile yapın anne baba ilişkin bile önemli bence bunda....
en kesin sonuc uzun süreli ilişkiye hazır olmadıgından, karsındakinin dogru ınsan olup olmadıgını anlayamıyorsun....bocalıyorsun....
buda bana göre normal....
ama merak etme emin olduğun biri olsa böyle düşünmez bu konuyuda yazmazdın....
doğru insanla uzun süreli ilişkiler dilerim....

Aslında ona çok güveniyorum gerçekten çok iyi bi insan Allah var bi kötülüğünü görmedim şu zamana kadar. İlk aşkım çok yanlış bi insandı, yalalar falan herşey vardı. O zamandan beri erkeklere karşı bi güvensizlik var içten içe, ne kadar da tanısam etsem bi korku oluyo istem dışı. Belki de o yüzden böyle oluyor

Evlendikten sonra eşindendemi sıkılacaksın en ufak sorun olunca.ona bakarsan bütün erkekler sıkıcı. önemli olan senin onu nasıl görmek istediğin.ayrıl iki sonra başkasını bul emin ol ondanda sıkılacaksın bu böyle devam edip gidecek..

dur arkada$im sakin ol:)
konu sahibinin yazisini ciddi bulmadim bende gayri ciddi cevap verdim
ben 6 yillik evli iki çocuk annesiyim :32:

yaa kusura bakma arkadasım. :) bende gercek sandım yorumu hanı vardırya boyle tıpler 1 gun onla dıger gun bunla :) oyle bısey zannettım ne bıleyım ben :) aşk sevgi bambaşka bişeydir. Erkek arkadaşımı 5 sene geçti hala ilk günkü aşkla seviyorummm.

yaa kusura bakma arkadasım. :) bende gercek sandım yorumu hanı vardırya boyle tıpler 1 gun onla dıger gun bunla :) oyle bısey zannettım ne bıleyım ben :) aşk sevgi bambaşka bişeydir. Erkek arkadaşımı 5 sene geçti hala ilk günkü aşkla seviyorummm.

yok est benimki gibi ayziya bende tepki verrim, ilk mesaja da ondan boyle tepki verdim
galiba unlem i$aretlerini unutmu$um :1:

Evlendikten sonra eşindendemi sıkılacaksın en ufak sorun olunca.ona bakarsan bütün erkekler sıkıcı. önemli olan senin onu nasıl görmek istediğin.ayrıl iki sonra başkasını bul emin ol ondanda sıkılacaksın bu böyle devam edip gidecek..

Evlilik bambaşka bişey. Herşey birikince bu hale geldik tek bir tartışmayla olan birşey değil bu. Yoksa ufacık bişeyde neden ayrılayım aylardır hayatımda mutluydum ama bazen patlayacak duruma geliyor insan.

Siz her an ayrılığa hazırsanız zaten sevmiyorsunuz demektir.
Sırf karşı taraf panik yapıyor diye ayrılmadım diyorsunuz. Oyun gibi anlatmışsınız.
Uzun süreli ilişki sevmiyorsanız karşınızdakini de oyalamayın boşuna. :19:

Evlilik bambaşka bişey. Herşey birikince bu hale geldik tek bir tartışmayla olan birşey değil bu. Yoksa ufacık bişeyde neden ayrılayım aylardır hayatımda mutluydum ama bazen patlayacak duruma geliyor insan.

ozaman ayrılmalısın sıkılmıyacağın birini bulana kadar farklı adaylarla devam.

Son düzenleme:
Siz her an ayrılığa hazırsanız zaten sevmiyorsunuz demektir.
Sırf karşı taraf panik yapıyor diye ayrılmadım diyorsunuz. Oyun gibi anlatmışsınız.
Uzun süreli ilişki sevmiyorsanız karşınızdakini de oyalamayın boşuna. :19:

Her an ayrılığa hazır olsam şu zamana kadar zaten bitirirdim ilişkimi. Panik yapıyor diye ayrılmıyorum demedim konuşunca düzeliyo 2-3 gün sonra herşey aynı oluyor dedim. ESKİDEN uzun süreli ilişkiler bana göre değildi demek istemiştim.

Back
X