Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
uzun süreli ilişkileri ilk günkü heycanına döndürmek???
ufak buyuk kucuk süprizler yapabılırsın tatlım ...bunlar ılsıkıyı canlandırır dıye dusunuyorum..ozel bırgun olmasını bekleme o yapmıyor bende yapmam falan da diye dusunupte yapmamazlık yapma dusundukce yap tatlım ben oyle yapıyorum
ufak buyuk kucuk süprizler yapabılırsın tatlım ...bunlar ılsıkıyı canlandırır dıye dusunuyorum..ozel bırgun olmasını bekleme o yapmıyor bende yapmam falan da diye dusunupte yapmamazlık yapma dusundukce yap tatlım ben oyle yapıyorum
ilk günler nasılsa öyle davran ama onun bundan haberi olmasın. onu o zaman nasıl etkilediysen şimdide aynı şekilde etkilemeye çalış. hatta şimdi işin daha kolay nasıl etkilendiğini biliyorsun
Yani henüz evliliğimin 3.yılındayım...Çok rutinleşen birşey yok,ee çocukta yok...İlerde ne olur nasıl olur ne yapmam gerekir diye düşünecek olursam,bakımlı olmanın yanında,güler yüz,tatlı dil ve cilveninde önemli olduğunu düşünüyorum. :)))
Mümkün değil.Neden dersen tek kelimeyle "alışkanlık ". Esrarını kaybetti her şey.şarkının dediği gibi You can shoot down the moon but some things never change.