Uzun süreli ilişkili olup da.. ? Kızlar bakın bir.

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
kafam allak bullak bunlar biranlık düşünceler değil uzun zamandır vay beynimde.
Uzunu süreli ilişkisi olupda kendini su sorularda bulan varmı ?
Artık sevmiyormuyum sevgi aşk bitti mi ? Nerde o eski heyecanlar kalp atışlarım ?
Sıkıldım mı evet sıkıldım.. sende biliyorsun bunu
İlişkimiz sanki arkadaş gibi cok sıradan artık.. bu gibi sorular tanıdık geliyormu size .. :50::50:
Hemen bir örnek veriyim dün erkek arkadaşım bana çiçek almış ama hiç sevinmedim cok sıradan geldi ne biliyim. sunuda söyleyim.
Birlikte olduğumuz zamanlar güzel vakit geçiyor onu zaman zaman sevdiğimi anlıyorum yanında iken ama bu sorulardan da kendimi alı koyamıyorum. Şimdi bazılarınız diyecek uzun üreli ilişkilerde olur takma kafana diye ama bu sorularla boğuşmak cok kötü bunun kurtuluşu yok mu bu sorular 7 aydır kafamda dönüyor dile kolay. Bazen kafamı duvarlara vurasım geliyo:25::25: Bazen hatta beynim beni ayrılmaya bile zorluyor ayrılmayı bile düşünüdüğüm oluyor. Bi bakıyorum bunları düşünüyorum işte kızlar napsam ben bilemedim..

günaydın ,

ilişkin kaç yıllık ?

benimde aklımda sürekli bu düşünceler oluyor ki daha benim 2 yıllık bazen yaptığı hareketlere söylediği şeylere bile tahammül edemiyor gibiyim .

sanki hataymış gibi geliyor bazense onunla en tepeye çıkıyorum tam olarak sistem oturmuş değil yani ..

düşüncelerim sürekli beni yoruyor ama üstesinden gelemeye çalışıyorum aslında önemli olan ilişkileri çok uzatmadan evliliğe dönüştürmek galiba..

Canim ilişki uzun surmemeli eger ciddi iseniz adini bence koymalisiniz yoksa boyle düşünceler hep aklinda olur

fazla değer veriyo heralde...böyle tuhafız işte....biri ağzımıza tükürür köpek gibi peşinden koşarız..diğeri gider çiçek alır, minnete yaramaz...

insan sevdiğinin kıymetini en iyi kaybedince anlıyor biraz ara vermeyi teklif edin ve kendinizi tartın bu sürede

Uzun süreli ilişkilerde duygular beklentilerle orantılı, bunca zamandır beraberiz hala evli değiliz psikolojisi ile yaklaşıyorsanız karşınızdaki erkeğin hiç bir jesti size sevimli gelmeyebilir.

Ancak hayatı paylaşmak amacındaysanız zaman içinde biraz hareketlendirmek gerekebilir ilişkileri. Önemsemek, heyecan katmak, asker arkadaşı moduna dönmemek biraz bizim elimizde. Gezmek,tozmak gibi aktivitelerden bahsetmiyorum, konuşmaktan bahsediyorum. Yeni evimde bilgisayar ve televizyon yok, müzik yok, dışarıyla iletişim yok =)) Çok güzel şeyler fark ettik, konuşmayı, muhabbeti, birlikte yemek yapmayı, birbirimizi önemsemeyi ihmal ettiğimizi fark ettik. Artık konuşuyoruz, günlük yaşamın koşturmasında birbirimizi anlamayı es geçtiğimizi anladık. Yıllardır elimize kağıt kalem alıp mektup yazmadığımızı fark ettik, teknolojinin bizi ne kadar ezdiğini görünce dehşete düştük. Bunlar benim deneyimlerim, belki size de yardımcı olur, yalın sadece insandan başlamak gerekiyor.

kafam allak bullak bunlar biranlık düşünceler değil uzun zamandır vay beynimde.
Uzunu süreli ilişkisi olupda kendini su sorularda bulan varmı ?
Artık sevmiyormuyum sevgi aşk bitti mi ? Nerde o eski heyecanlar kalp atışlarım ?
Sıkıldım mı evet sıkıldım.. sende biliyorsun bunu
İlişkimiz sanki arkadaş gibi cok sıradan artık.. bu gibi sorular tanıdık geliyormu size .. :50::50:
Hemen bir örnek veriyim dün erkek arkadaşım bana çiçek almış ama hiç sevinmedim cok sıradan geldi ne biliyim. sunuda söyleyim.
Birlikte olduğumuz zamanlar güzel vakit geçiyor onu zaman zaman sevdiğimi anlıyorum yanında iken ama bu sorulardan da kendimi alı koyamıyorum. Şimdi bazılarınız diyecek uzun üreli ilişkilerde olur takma kafana diye ama bu sorularla boğuşmak cok kötü bunun kurtuluşu yok mu bu sorular 7 aydır kafamda dönüyor dile kolay. Bazen kafamı duvarlara vurasım geliyo:25::25: Bazen hatta beynim beni ayrılmaya bile zorluyor ayrılmayı bile düşünüdüğüm oluyor. Bi bakıyorum bunları düşünüyorum işte kızlar napsam ben bilemedim..

Kaybetme korkun yok galiba ondandır , kaybetme korkusunu bir yaşasan anlarsın ne kadar sevdiğini ya da arada mesafeler olsa... Yaşa demiyorum da kendine bunu takıntı haline getirme herşey güzel gittiği için öyle geliyordur.

bende uzun süreli bir ilişkinin sonunda eşimle evlendim.
yasadıklarınız belki tartısmalarınız sizi sogutmus gibi düşündürebilir.
paylasımlar azaldıkcada ilişkiler monotonlastıkcada bu gibi düşünceler gelip beynine yerleşir.
ilişkini gözden gecirip beklentilerinle kıyaslama yapabilirisin.
ama bundan önce sevgilinin karakterini iyi düşün derim ben.
her zorlukta birbirinizin yanında olmaktır önemli olan.
sonunda ahlanıp vahlanmazsın

günaydın ,

ilişkin kaç yıllık ?

benimde aklımda sürekli bu düşünceler oluyor ki daha benim 2 yıllık bazen yaptığı hareketlere söylediği şeylere bile tahammül edemiyor gibiyim .

sanki hataymış gibi geliyor bazense onunla en tepeye çıkıyorum tam olarak sistem oturmuş değil yani ..

düşüncelerim sürekli beni yoruyor ama üstesinden gelemeye çalışıyorum aslında önemli olan ilişkileri çok uzatmadan evliliğe dönüştürmek galiba..

2 yıl odu canım. aynen innırmısın bende senin gibiyim sanki hataymış gibi geliyor bazense onunla en tepeye çıkıyorum tam olarak sistem oturmuş değil yani ..
bu cümle o kadar uyuyor ki bana:25::25:

Kaybetme korkun yok galiba ondandır , kaybetme korkusunu bir yaşasan anlarsın ne kadar sevdiğini ya da arada mesafeler olsa... Yaşa demiyorum da kendine bunu takıntı haline getirme herşey güzel gittiği için öyle geliyordur.

canım benim o kadar doğru söylüyorsunki :25::25::25: aynen hemde öyle bir anlarım ki herşey güzel gidiyor rahat batıyor galiba rahat:25::25::25: nankörüm ben. takıntı haline geldi cok geç su düşncelerimi parçalamak istiyorum:14::14:

bizde bir sorun var aynı yerde oturduğumuz için ve aramızda mesafe olmadığı için biz birde hergün görüşüyoruz ..

sürekli beraberiz ama bende mantonlaştığımızı gördüğümden beri yeni yeni kurallar getirdim ilişkimizi artık engel koyup sık görüşmeyi engelliycez

daha askerliği var 15 ay belki bu süreçte uzaklaşırım bu düşüncelerden diye düşünüyorum bir süre sonra naparsa yapsın gibi oluyor çünkü :/

sende böyle şeyler yapabilirsin mesela araya uzun özlemlerde koyabilirsin ..

bazen onu özlemeyi bile özlüyorum çünkü :(

bizde bir sorun var aynı yerde oturduğumuz için ve aramızda mesafe olmadığı için biz birde hergün görüşüyoruz ..

sürekli beraberiz ama bende mantonlaştığımızı gördüğümden beri yeni yeni kurallar getirdim ilişkimizi artık engel koyup sık görüşmeyi engelliycez

daha askerliği var 15 ay belki bu süreçte uzaklaşırım bu düşüncelerden diye düşünüyorum bir süre sonra naparsa yapsın gibi oluyor çünkü :/

sende böyle şeyler yapabilirsin mesela araya uzun özlemlerde koyabilirsin ..

bazen onu özlemeyi bile özlüyorum çünkü :(

canım benim ya yaşaıklarımız nasılda benziyor benimkide askere gidecek bu sene bende senin gibi düşünüyorum inanırmısın biz zaten cok görüşmüyoruz çalışıyoruz ikimizde .. of of bu düşünceler o kadar agır geliyoki susmuyorlar işte.. bi bakıyorum aşkım sevgim tepede bi bakıyorum yerlerde ayrılık aklıma geliyo bunlar geliyo ya böyle olur mu

Benımde 5 yıllık ılıskım var. Uzaktan yurutuyoruz. Bende son 1 senedır aynı duygulardaydım. Hem her an arasın sorsun ısterdım hemde aradıgında sıkılırdım. Sonra sevgılımın yanıma geldı yanımdayken o kadar mutlu oldum kı anlatamam :) zaten o gorusmeden sonra ıs cıddılesıp resmıyete bındı. Aılelere anlattık. Suankı heyecanlar bambaska bısey. :) bence sende de resmıyet eksık gıbı gelıyo.

bizde ki entrikada ne zzaman gidiceği hala hala hala belli ve net değil adam gelmiş 25 yaşına kararsız :):) bunlar soğutuyor bende mesela .. :(

yapman gereken tek şey bu düşünceler olduğu zaman hemen fotograflarınıza bakmak en güzel günleri aklından geçirmek te tedavisi bu yoksa karşısına geçip ben senden sıkıldım bitti diyebiliriz bu şekilde giderse sevsek dahi sonra pişman olup geri dönmeye çabalarız :)

dediğim yaparsan geldiği zaman bu kötü duygulardan kurtulabilirsin canım :) Az da olsa ...

Sevgilin fazla iyi ve seni seviyor bunu biliyorsun,azıcık ilgilenmese seninle,bir kaç tartışma çıksa mesela ilgin artar diye düşünüyorum..kendine sorduğun soruların cevaplarını da merak ettim..

bizde ki entrikada ne zzaman gidiceği hala hala hala belli ve net değil adam gelmiş 25 yaşına kararsız :):) bunlar soğutuyor bende mesela .. :(

yapman gereken tek şey bu düşünceler olduğu zaman hemen fotograflarınıza bakmak en güzel günleri aklından geçirmek te tedavisi bu yoksa karşısına geçip ben senden sıkıldım bitti diyebiliriz bu şekilde giderse sevsek dahi sonra pişman olup geri dönmeye çabalarız :)

dediğim yaparsan geldiği zaman bu kötü duygulardan kurtulabilirsin canım :) Az da olsa ...

ben neler yapmıyorum ki be tatlım kriz gibi geliyorlar:47::47:

Sevgilin fazla iyi ve seni seviyor bunu biliyorsun,azıcık ilgilenmese seninle,bir kaç tartışma çıksa mesela ilgin artar diye düşünüyorum..kendine sorduğun soruların cevaplarını da merak ettim..

aynn öyle canım aynenn:25::25::25: biz insan oğlu neden böyleyiz ki:25::25:
cevapları yok:50::50:

Günaydın canımm.
Uzun zamandır forumda rastlamıyordum sana böyle bir konuylada rastlamak istemezdim inan..
Ah canım ya.. Benimde 3 senelik bir ilişkim var bir kısmını ayrılıkla geçirdiğim ve şimdi yine sonlanıyor olan..
Bu adam beni haketmeyen bir adam ama yinede onun hakkında olumsuz konuşmayacağım.Sırf sevgimin büyüklüğünden.
Başlarda paylaşımlarınız daha çokken bir anda insana ne oluyor ya dedirtiyor bu paylaşımsızlık.
Sebebi ne mi? Bence teknoloji. Etrafındaki insanları gözlemle kafede,metroda,yolda.
Güya beraber zaman geçirecekler ama sürekli bi facebooklar,twitterlar,durum güncellemeleri,kafa kalkmıyor o gereksiz şeyin üzerinden.
Evde desen şekil A'da görüldüğü üzere internetin,telefonun,televizyonun peşindeyiz.
Bi bıraksak şu meretleri.Ah öyle mutlu olacağız ki. Gerektiği şekilde gerektiği ölçüde kullansak.
Yemin ediyorum beyni alınmış insanlara döndük artık,düşünme yetimizi kaybetmek üzereyiz.
Şuan üniversite okuyorum ama lise ve ortaokulda daha güzel konuşabilen,daha paylaşımcı bir insandım. Günümü kitap okumakla geçirirdim.Şimdi onun yarısı kadarda internetle uğraşabiliyorum. Bence bu bir etken canım.
Oturun paylaşmayı,düşünmeyi,iletişim kurmayı ögrenın sevdiğinle.İnan bu dünyada paylaşılacak iyi kötü o kadar çok şey var ki.
Zira bir gün hayatıma yeniden biri girerse benim için onunla iletişim kurabileceğim ve bu sayede sevgimi sorgulamaya dahi teşebbüs edemeyeceğim biri çıkacak.
İnşallah musmutlu ol şekerim :16:

Back
X