- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
2 yıl odu canım. aynen innırmısın bende senin gibiyim sanki hataymış gibi geliyor bazense onunla en tepeye çıkıyorum tam olarak sistem oturmuş değil yani ..
bu cümle o kadar uyuyor ki bana![]()
ben de 4-5 yıllık sandım.
2 yıllık ilişki bana göre uzun değil kararında. artık birbirinizi kabullendiğiniz, ilişkideki fırtınalı anlaşmazlık günlerini atlattığınız zamanları yaşıyorsunuz.
eşimle evlenmeye karar verdiğimizde neredeyse 6.5 yıldır sevgiliydik.
ve onunla her tel. de konuştuğumda, her mesaj geldiğinde, onu her gördüğümde aynı heyecanı hissettim. O da öyle. evlendikten sonra aynı evde yaşamaya başladığımızda da her gün aynı heyecanla uyandım.
Bence sen karşındakini kanıksamışsın ve kaybetme korkunu yitirmişsin.
Mesela çiçek aldığında, ne de olsa beni düşünüyor, seviyor alması normal diye düşünüyorsan ve önemsemiyorsan bir yerlerde yanlış var bence. onun yerine benim ne kadar mutlu olacağımı hayal ederek kalkmış benim duygularımı düşüncelerimi göz önüne alarak, yüzümü güldürmek için bana bir buket çiçek almış. diye düşünürdüm ben olsam.
değişik heyecanlar deneyin. bir insan asla başka bir insanın her yönünü öğrenemez, keşfedilecek çok fazla şey var daha. Belki bir ömür bile yetmez. Aradaki aşk olduğu sürece heyecanlar geri getirilebilir. Her zaman yükselen bir ivme ile devam etmez ki ilişkide heyecan. Bazen düşer bazen yükselir. Yükseldiği dönemlerde aynı kişiye yine, yeni, yeniden aşık olursun zaten