- 17 Ağustos 2014
- 25
- 3
- 16
- 32
- Konu Sahibi yagmuryunus
-
Umarım alisirim..Hayırlı olsun 3-6 ay arası alıltığın düzeni özlersin. Sonra onada alılırsın
Mutlaka bakacağım ..F Felix_Felicis in burada bir konusu vardı, uzun süreli ilişkisi bitip sonra çok mutlu olanlar diye. onu oku, terapi gibi oluyor
Mutlaka bakacağım ..
Aslında ben de barışmak isterim pişman olup dönsün ama hic umudum yok heleki ben ayrıldım iyice kalmadı umudum ama bilmiyorum yasam enerjim kalmadı..Terapi gibi gerçekten.
Ve o acı sabit kalmiyor emin ol. Biz barışık ama barısmamıza yakın benim de acım hafiflemeye baslamıstı. Suan sadece acını yaşa olur mu, kendini kasma. Ama sürekli dram da yaratma kendine. Seni eglendirecek seyler izle, eglendirecek kisilerle ol mekanlara git.. Allah'a cok şükür hicbir acı baki değil, insan unutan bir varlık..
Şuan için bi başka birini bunyem kabul etmez içten içe pişman olsun istiyorum ama bunu düşünmemi bile haketmiyo o nolcak bilmiyorum4 yıldan sen de sıkılmışsındır. Yeni birini tanımanın flört etmenin heyecanını tekrar yaşicaksın ne güzel. Hiç takılma bence , süslen püslen gez toz , yakışıklılarla flört et hayatını yaşa derim.
Yok canım ne kusuru boyle yazman beni daha çok mutlu etti sen ayrıldım diye bile hesap sormadi, hakaret kotu söz bile söylemedi o kadar umrunda değilim..Canım benim 3-4 gün önce uzun zamanlı olmasa da ilişkim bitti. Nedeni senin söylediğin nedenlerden dolayı, ilgisizlik vs. Ben bitirdim. Sana tek tavsiyem, sen ayrılalım dediğinde gitme demeyen biri umrunda olmasın. Erkeklerin genel taktiği bu, seni ayrılmak için zorlarlar, kendileri ayrılmazlar. Gün gelir sırf pişman ol diye benden sen ayrıldın diye yüzüne vururlar. Aynısını yaşadım. Ben bitirdiğim için beni suçluyor beyfendi. Ben de dedim ki , ben bitirdim çünkü sen kalmam için hiçbir şey yapmadın. Bu konuda yaralıyım uzun yazdım kusura bakma
Ah canım aynısı başıma geldi işte.. Kendimi suçladım neden ayrıldım diye uzun süre. Sen de suçlayacaksın. Ama zaten bunun için o ayrılmadı senden. Çünkü cesareti yoktu benim yüzümden bitti demeye. Ben ve sen o cesareti gösterdik.. zaten seven insanın duygulari öyle bir ayrılmaya bitmez.. Benim eski sevgilim bana dedi ki, sen bana ayrılalım dediğin zaman ben senden soğudum yoksa gayet iyiydi ilişkimiz dedi. Ben de dedim ki , seven insanın öyle bir bitti demeye sevgisi aşkı bitmez. Cevap bile veremedi. Senin anlayacağın erkekler böyle hep karsıdakini suçlamaya çalışırlar. Kendileri bitiremezler ama bitirmen için her sebebi verirler.Yok canım ne kusuru boyle yazman beni daha çok mutlu etti sen ayrıldım diye bile hesap sormadi, hakaret kotu söz bile söylemedi o kadar umrunda değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?