• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Uzun sureli ilişkisi bitenler"

yagmuryunus

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
25
3
16
32
Arkadaşlar 4 yıllık bi ilişkin vardı ve bitti artık ilgisizliğinden umursamazlığı ondan kabaligindan düşüncesiz liginden dolayı sabredemedim asla bu ilişkiyi ben bitiremem dediğim halde artık dayanamadım ve bitirdim. Hani derler ya "ben o gemiyi limanla beraber yaktım belki içinde bende yandım ama yaktım." şuan çok taze olduğu için hala açın coook fazla ama mutlu olmak hayata yeniden bağlanıp alışmak ve unutmak istiyorum benim durumunda olanlar varsa yaşadıkları varsa yardımlarıni alabiliriz fikir ve düşünceleriniz benim için çok önemli..

Mutlaka bakacağım ..

Terapi gibi gerçekten.

Ve o acı sabit kalmiyor emin ol. Biz barışık ama barısmamıza yakın benim de acım hafiflemeye baslamıstı. Suan sadece acını yaşa olur mu, kendini kasma. Ama sürekli dram da yaratma kendine. Seni eglendirecek seyler izle, eglendirecek kisilerle ol mekanlara git.. Allah'a cok şükür hicbir acı baki değil, insan unutan bir varlık..

Terapi gibi gerçekten.

Ve o acı sabit kalmiyor emin ol. Biz barışık ama barısmamıza yakın benim de acım hafiflemeye baslamıstı. Suan sadece acını yaşa olur mu, kendini kasma. Ama sürekli dram da yaratma kendine. Seni eglendirecek seyler izle, eglendirecek kisilerle ol mekanlara git.. Allah'a cok şükür hicbir acı baki değil, insan unutan bir varlık..
Aslında ben de barışmak isterim pişman olup dönsün ama hic umudum yok heleki ben ayrıldım iyice kalmadı umudum ama bilmiyorum yasam enerjim kalmadı..

4 yıldan sen de sıkılmışsındır. Yeni birini tanımanın flört etmenin heyecanını tekrar yaşicaksın ne güzel. Hiç takılma bence , süslen püslen gez toz , yakışıklılarla flört et hayatını yaşa derim.

4 yıldan sen de sıkılmışsındır. Yeni birini tanımanın flört etmenin heyecanını tekrar yaşicaksın ne güzel. Hiç takılma bence , süslen püslen gez toz , yakışıklılarla flört et hayatını yaşa derim.
Şuan için bi başka birini bunyem kabul etmez içten içe pişman olsun istiyorum ama bunu düşünmemi bile haketmiyo o nolcak bilmiyorum

Canım benim 3-4 gün önce uzun zamanlı olmasa da ilişkim bitti. Nedeni senin söylediğin nedenlerden dolayı, ilgisizlik vs. Ben bitirdim. Sana tek tavsiyem, sen ayrılalım dediğinde gitme demeyen biri umrunda olmasın. Erkeklerin genel taktiği bu, seni ayrılmak için zorlarlar, kendileri ayrılmazlar. Gün gelir sırf pişman ol diye benden sen ayrıldın diye yüzüne vururlar. Aynısını yaşadım. Ben bitirdiğim için beni suçluyor beyfendi. Ben de dedim ki , ben bitirdim çünkü sen kalmam için hiçbir şey yapmadın. Bu konuda yaralıyım uzun yazdım kusura bakma

Canım benim 3-4 gün önce uzun zamanlı olmasa da ilişkim bitti. Nedeni senin söylediğin nedenlerden dolayı, ilgisizlik vs. Ben bitirdim. Sana tek tavsiyem, sen ayrılalım dediğinde gitme demeyen biri umrunda olmasın. Erkeklerin genel taktiği bu, seni ayrılmak için zorlarlar, kendileri ayrılmazlar. Gün gelir sırf pişman ol diye benden sen ayrıldın diye yüzüne vururlar. Aynısını yaşadım. Ben bitirdiğim için beni suçluyor beyfendi. Ben de dedim ki , ben bitirdim çünkü sen kalmam için hiçbir şey yapmadın. Bu konuda yaralıyım uzun yazdım kusura bakma
Yok canım ne kusuru boyle yazman beni daha çok mutlu etti sen ayrıldım diye bile hesap sormadi, hakaret kotu söz bile söylemedi o kadar umrunda değilim..

Yok canım ne kusuru boyle yazman beni daha çok mutlu etti sen ayrıldım diye bile hesap sormadi, hakaret kotu söz bile söylemedi o kadar umrunda değilim..
Ah canım aynısı başıma geldi işte.. Kendimi suçladım neden ayrıldım diye uzun süre. Sen de suçlayacaksın. Ama zaten bunun için o ayrılmadı senden. Çünkü cesareti yoktu benim yüzümden bitti demeye. Ben ve sen o cesareti gösterdik.. zaten seven insanın duygulari öyle bir ayrılmaya bitmez.. Benim eski sevgilim bana dedi ki, sen bana ayrılalım dediğin zaman ben senden soğudum yoksa gayet iyiydi ilişkimiz dedi. Ben de dedim ki , seven insanın öyle bir bitti demeye sevgisi aşkı bitmez. Cevap bile veremedi. Senin anlayacağın erkekler böyle hep karsıdakini suçlamaya çalışırlar. Kendileri bitiremezler ama bitirmen için her sebebi verirler.

Benimde 1 bucuk senelik ilişkim 1 hafta önce bitti şu an seni cok iyi anlıyorum. Bide bende ilgisizlikten yalnız bırakılmaktan şikayetci olsam da bi türlü ayrılamamıstım o bitirdi. Şu an igrenc bi kafadayım sabah benden nasıl vazgecer dye uyanıyorum gece bu kadar kolay mıydı dye yatıyorum öyle yani.

Şu kısacık ömürde çokta şeyetmemek gerek :) tabiki kalbin kırık, gönlün yaralı, emek verdiğim, ilkim, sevdiğim olsaydı hayat arkadaşım, eşim 4 sene emek verdiğim birlikte büyüdüğüm olsaydı- diyosundur, uzun süreli ilişkisi olup bitenlerin yandığı şey budur çoğu zaman, ama mutsuzsan neylemişim ben o birlikte büyüdüğünü? Sen şu zamana kadar tedirginliklerle evlenip mutlu olan duydun mu? Hayat sana karşındakinin sinyalini verir, ne mutlu ki görüp kendin ayrılabilmişsin, ayrılamayanlardan olmamışsın. Evlenip, çocuğun olduktan sonra pişman olsaydın, işin içinden hiç çıkamazdın. Sonra başlardı -ben böyle hayal etmedim, düzelir sandım, seneler geçirdik birlikte- vs. ama olmuyor, biten boşa bitmiyor. Kal bile dememiş, sen ki ne kadar değerli bir insansın, eşsizsin, lütfedip sevmişsin, emek verip enerji harcamışsın, yapman gerekeni yapmışsın. Önüne bak, okul hayatın varsa onda uzmanlaşmaya git, iş hayatındaysan yeni işlere atıl, yaptığın şeyin en iyisini yapmaya çalış. Hayatta meşgale çok, vicdanın rahat, alnın ak. Sen yürü dosdoğru, Allah o sana layık olan çiçekli yolu sana gösterecektir. :)

Tabii ki üzüleceksin yeri gelecek en dibi göreceksin ama ilerde bu ruh halinden sıkılıp yeniden seveceksin. Su akar yolunu bulur sen hiç merak etme.

Benimde 4 buçuk yıllık ilişkim bir ay oldu biteli. Seni anliyorum insan özlüyor arada.. Gündüzleri iyi de karanlık çöktü mu bir hüzün bir hüzün..
Şimdi baska bir insana hayatini baştan anlatmak mevzusu bilmiyorum bana da zor geliyor.
Ama geçecek eminim güçlü olalim yeter.

Back
X