- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
İnşallah shannamm senin nasıl durumun heyecan var mı kıyafete karar verdin mi ?![]()
Olmamı hiç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah shannamm senin nasıl durumun heyecan var mı kıyafete karar verdin mi ?![]()
öyle canım dediklerine katılıyorum
yok anlamaz o beni üzmeeye bayılır ,erkek dediğin mert olur sevdiğini üzmeye kıyamaz dimi
bu kendi dahi olsa üzemez yani üzülmesine izin vermez
senin sevgilin de mi böyleydi neler yapıyordu sana mesela örnek versene
ilk başlarda çok iyiydi o şahıs aşık oldum ona melek gibiydi başlardı
sevgimi belli etmezdim ben el üstünde tutuldum nasılki çok sevdiğimi belli ettim kavgalar başladı kural koymalar başladı
artık öyle bir hal aldıki ben kendi hayatımı değil onun istediği hayatı yaşar oldum
istemediği kişilerle konuşmam kesinlikle yasaktı numaramı değiştirtti bana sormadan kimseye vermeyeceksin dedi ailem bir iki arkadaştan başka kimseye vermemi istemedi
giyim konusunda çok karışırdı istemediği birşey giyineyim o gün burnumdan gelirdi artık öyle bir durumdaydıkki ne alacağımı ilk ona gösteriyordum öyle alıyordum
çok beğendiğim şeyler oluyordu ama ben ilk o acaba kızarmı onun kızmayacağı bir şey almam lazım diyip ona göre şeyler alırdım
bir ara saçımı boyatmaya karar verdim rengi kendisi seçti şu 2 renkten başka renk olmaz ya bunlara boyayacaksın yada boyamayacaksın dedi
kendi beğendiğim rengi göstermek için kozmetikçiye götürmüştüm bunu
ikide bir ayrılmasından anlayamadım bizden olamayacağını çok seviyordum çünkü gözlerim kör olmuştu
önceden ayrıldığında çok yalvardığım olmuştu kıyma bize yapamam sensiz diye
attığım her adımda haber vermek zorundaydım evden çıktım durağa geldim arabaya bindim arabadan indim şuranın önünden geçiyorum diye
nete girmemi hiç istemezdi netteyim dediğimde o gün benimle konuşmazdı kavga ederdik konuştuğumuzdada
üni tercihlerime çok karıştı yazın o dediki beni dediğim şehri yaz benimki kesinlikle orası gelecek beraber okuyalım benim ailemde izin vermedi haklı olarak
oturduğumuz şehire puanım tutarken aynı bölümü neden dışarda okuyayım ki çok sorun çıkardı istediği yeri yazmadım diye
kendi sonucu açıklandıki ora değil hiç bir yer gelmemiş buna yani dediğini yazsam hem kendisi bıraktı beni hemde boşu boşuna ailemden uzakta kalacaktım
biz 1 yıl konuştuk ama son 6 ayında belki 50 kere bu ayrıldı gitti geldi geri ben affettim gelmediği zamanlar hep ben yapma etme dedim
sonunda borç yüzünden üstümden geldi yanındayım dedikçe bana patladı derdin verdiği stresi üstüne yine o ayrılınca bendede tamamen bitti
içim rahatmı rahat ben elimden gelen herşeyi yaptım şimdide tek duam Allahım karşıma çıkarma onu :)
9 dersi de vermişim ya![]()
Vayyy sevindim canımm :) ff olandan kalmış oluyosun dmi eğer öyleyse bende 1 tane var ff![]()
Ay canım bu ne böyle ben okurken fena oldumResmen saygısızlktır bu nasıl dayandın..Aman aman bitmiş kurtulmuşsunnn
Ff yi hiç bilmiyorum ki canım sanırım kalınıyor
Bende yeni öğreniyorum
Benim en düşük bc var ondan da bişi olmuyor sanırım
bölümün ne canım
ff i en iyi ben bilirim![]()
evet ff de kalınıyor büte ingilizcem ff di benimde
hoşgeldin canım nasılsın![]()
Ben bölümü sorduysan işletme 3. sınıf![]()
Hoşbulduk Canım, çok kötüydüm iyi oldum az önce. Sevdicekle çok kötü kavga ettik, en son geçen sene böyle bi kavga geçmişti aramızda, 2 saattir ağlıyodum, ama düzeldi çok şükür
![]()
evet benimde sosyoloji 1.sınıf keşke 3 olaymış benimde![]()
siz ayrı değilmiydiniz canım ben öyle biliyordum :26:
üzülme ağlama ya düzelir niye düzelmesin kendini yıpratma böyle ağlama bu kadar
Yok ondan bişey olmuyo canım :) Bende bi matematik var başımın belası :))Ff yi hiç bilmiyorum ki canım sanırım kalınıyor
Bende yeni öğreniyorum
Benim en düşük bc var ondan da bişi olmuyor sanırım
Yok ondan bişey olmuyo canım :) Bende bi matematik var başımın belası :))
Yok Canım geçenlerde ayrı olduğumuz dönemden bahsetmiştim, boş bişey yüzünden bu kadar büyük olay çıkınca kendimi çok kötü hissettim, elimde değil tartışınca çok kötü oluyorum ben, 1 gün küs kalmışlığımız yoktur dayanamıyorum o yüzden. Ama konuştuk bişey olmamış gibi konuştu, güldü filan. İyiyim şimdiSen nasılsın?