Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

the beyindiğer merak etiiğin şeye cevap vermeyi unutmuşum
kafanın karışmasına gerek yok ayrıydık evet,ama kendi kendime adım attım barışma seromonisi yaptım,tam aramızı düzeltmiş de değiliz yani bilmem anlatabildim mi sana bunu
hem ne olursa olsun ayrılmış olsak bile sevdiğim insan olduğundan o hitafı kullandım yani

Anladımm ben tam olarak bilmiyodum ya ondan sordum umarım hakkınızda hayırlısı olur.:26:

seni anlayabiliyorum canım
çok heyecanlısındır eminim,ALLAH yardımcın olsun
fatihle başbaşa kalabilicek misniz ki hasret giderebilmek adına:23:

Evt heyecanlıyım kuzum yaaaa :))) Valla benimki çıkarız falan diyo ama anneni yalnız mı bırakıcaz falan dedi bende annem karışmaz bişey demez dedim..Bakalım artık :)

kızlar elbisenin sexsiliğine bakar mısınız:23::23::23:
evli olsam alırdım ben bunu ya çokk beğendim:30:
$pr_01_405_max.webp
$pr_01_407_max.webp

kızlar bugün moralim bozuk benim yavrucum şeker hastası olmuş ya,değerleri yüksek çıkmış üzüldüm
kesin stresten çıktı ya da ırsi bilemiyorum
resmen herşeyi unuttum bi an da üzülmesin diye
ama RABBİME buna şükür beterinden korusun
ama şimdi artık maskemi taktım şekeri yükselmesin diye bakalım ne kadar sabredicem bu hallerine çok kaprisli bişiler olmuş
lap lap istediğini söylüyor kalbimi çok kırıyor,konuşmak istemiyor gibi hissediyorum sanki zorla konuşuyormuş benimle gibi yani şimdi ben aradım ya belki de beni istemiyordu diye düşünüyorum
bu gece hıçkırıklara boğuldum resmen sinirimden sırf üzülmesin duymasın ağlayışımı diye teli kapadım
çok kafam ağrıyor ,kafaya taka taka:14::14::14:
ALLAHIM sabır ver bana:14:

Rabbim şifa versin tez zamanda hastalığından kurtarsın inaşallah canım
ayrılmışsanız sebebini bilmiyorum ama yinede yorum yapmak istedim haddimi aşarsam özür dilerim seni düşündüğüm için diyorum
her insan aynı değildir ama bizde ayrıydık barıştık sonra onun sağlık sorunu yoktu ama borçları vardı bana tavır trip almış başını gidiyordu
bende üzüldüm onun için yazıktır borçları var yanında ol moral ver diye şartlandırdım kendimi
hani iyi günde herşey güzelde kötü günde böyle yanında olmayıp üstüne gitmek olmaz dedim
ben yanındayım dedikçe ona daha türlü birşeyler oldu gün geçtikçe daha fazla tavır trip yapmaya başladı
bilmiyorum ben kavga etmeylim birde bizim yüzümüzden sorun çıkmasın üzülmesin bunada diye alttan aldıkça
sesimi çıkarmayınca tavrına değerim mi kalmadı ama çok abarttı üstüne benide suçlayınca daha yeter dedim
yanındayım dedikçe üstüme geldin yeter dedim üstüne birde kendisi ayrıldı seni üzmeye hakkım yok diye :)
sende dikkat et lütfen çok şükür ki ciddi bir hastalık değil hem ne olursa olsun insan sevdiği değer verdiği birine öyle kötü davranmaz

Rabbim şifa versin tez zamanda hastalığından kurtarsın inaşallah canım
ayrılmışsanız sebebini bilmiyorum ama yinede yorum yapmak istedim haddimi aşarsam özür dilerim seni düşündüğüm için diyorum
her insan aynı değildir ama bizde ayrıydık barıştık sonra onun sağlık sorunu yoktu ama borçları vardı bana tavır trip almış başını gidiyordu
bende üzüldüm onun için yazıktır borçları var yanında ol moral ver diye şartlandırdım kendimi
hani iyi günde herşey güzelde kötü günde böyle yanında olmayıp üstüne gitmek olmaz dedim
ben yanındayım dedikçe ona daha türlü birşeyler oldu gün geçtikçe daha fazla tavır trip yapmaya başladı
bilmiyorum ben kavga etmeylim birde bizim yüzümüzden sorun çıkmasın üzülmesin bunada diye alttan aldıkça
sesimi çıkarmayınca tavrına değerim mi kalmadı ama çok abarttı üstüne benide suçlayınca daha yeter dedim
yanındayım dedikçe üstüme geldin yeter dedim üstüne birde kendisi ayrıldı seni üzmeye hakkım yok diye :)
sende dikkat et lütfen çok şükür ki ciddi bir hastalık değil hem ne olursa olsun insan sevdiği değer verdiği birine öyle kötü davranmaz

yok şekerim ya haddi falan yorumlara açığım
bende anlamadım canım mesela ben normalde herkese yüz vermem öyle ,eğer biriyle ilgileniyorsam gerçekten seviyorum demektir ama bu kadar da ilgim sevgim duistimal edilmez ki ya edilmez yani
ben mesela onun benim yanımda olduğu günleri hiç unutmuyorum mesela bundan bir kaç yıl önce babamla sorunlarım vardı anlaşamıyorduk kavga ediyorduk falan onun karşısında ağlardım o beni öyle güzel motive eder ve moral verirdi ki hep yanımda oldu mesela ben o günleri hiç unutmadım kaç yıl geçti hala arada aklıma gelir bu çocuk benimle ağladı o günlerde beni güldürmeye çalıştı diye
ben onu düşündükce iyice tepiyor sanki
sabretmeye çalışıyorum çocuk gibi sen eskiden böyleydin sen şöyleydin saçma sapan ağlamamak için teli kapadım hıçkırıklara boğuldum mesela haberi yok ki zaten karşısında ağlasaydım ve ya bu söylediklerimi okusaydı da umursamaz dı biliyorum
benim stresimin sebebi sensin dedi resmen bana:14:
bunu duyunca koptum zaten ben vay be dedim ne için çabalıyorsun sen atractive diye sordum kendi kendime bak şuan bile gözlerim doldu:14:
bir de başka etmesini istemediğim sözler sarfetti sanki sen olmasanda ben yine böyle olurdum 3. şahıslara gibi bilmiyorum hakedecek naptım acaba düşünüyorum dünden beri
bir de ben ona o kadar kızgın dım ki kaç aylık birikimini unuttum resmen ama o kin öfke doluydu kırdı beni

bugün dedim ki sen benimle konuşmak istediğinde arıyacağım seni artık dedim bana haber ver konuşmak istediğinde beklicem dedim
beyefendi cevap bile vermedi resmen arama konuşmak istemiyorum gibi,öyle olsun dedim bende pes ettim

Özellikle lacivert rengine bayıldımmmmm!! Nerden buldun nekadar acaba fiyatıı :52:

bayıldım bende gerçekten zevkli hatunum ayol:)
diyorum ya evli olsaydım ben bunu alıp bir özel günümüzde giyerdim süper
canım gitti.... sitesinde buldum dolaşırken fiyatı da 60 tl gibi bişi

bende anlamadım canım mesela ben normalde herkese yüz vermem öyle ,eğer biriyle ilgileniyorsam gerçekten seviyorum demektir ama bu kadar da ilgim sevgim duistimal edilmez ki ya edilmez yani
ben mesela onun benim yanımda olduğu günleri hiç unutmuyorum mesela bundan bir kaç yıl önce babamla sorunlarım vardı anlaşamıyorduk kavga ediyorduk falan onun karşısında ağlardım o beni öyle güzel motive eder ve moral verirdi ki hep yanımda oldu mesela ben o günleri hiç unutmadım kaç yıl geçti hala arada aklıma gelir bu çocuk benimle ağladı o günlerde beni güldürmeye çalıştı diye
sabretmeye çalışıyorum çocuk gibi sen eskiden böyleydin sen şöyleydin saçma sapan ağlamamak için teli kapadım hıçkırıklara boğuldum mesela haberi yok ki zaten karşısında ağlasaydım ve ya bu söylediklerimi okusaydı da umursamaz dı biliyorum
bunu duyunca koptum zaten ben vay be dedim ne için çabalıyorsun sen atractive diye sordum kendi kendime bak şuan bile gözlerim doldu:14:
bir de başka etmesini istemediğim sözler sarfetti sanki sen olmasanda ben yine böyle olurdum 3. şahıslara gibi bilmiyorum hakedecek naptım acaba düşünüyorum dünden beri
bir de ben ona o kadar kızgın dım ki kaç aylık birikimini unuttum resmen ama o kin öfke doluydu kırdı beni

bugün dedim ki sen benimle konuşmak istediğinde arıyacağım seni artık dedim bana haber ver konuşmak istediğinde beklicem dedim
beyefendi cevap bile vermedi resmen arama konuşmak istemiyorum gibi,öyle olsun dedim bende pes ettim

Atroşum merak ettiğim bi kaç şey var bu çocuk hep mi böyleydi ? ilişkiniz hep mi böyleydi hani ne zaman aklına eserse arayan bi tip miydi yoksa sonradan mı böyle oldu :26:

canım sen insanlık etmişsin elinden geldiği kadar yanında olmaya çalışmışsın için rahat olsun ama bir insan anlamıyorsa zorla olacak şey değil
senin yanında olup destek olmaya çalıştığını anlamış olsa seninle kavga edip seni suçlamak yerine rahatlamak için konuşur içine döker sen yanındasın diye mutlu olurdu
ama yok stres topu olarak mı görüyorlar bilmiyorum sinirlerini bizden çıkarıyorlar sen istediğin kadar kabul et tavırlarını tripleri o istediği kadar yanında olabilirsin
anlamıyorsa bırak sen alttan aldıkça daha bir havalara girer çok üzer seni demek ki iyilik yaramıyor kaybeden senmisin tabi ki o
benim vicdanım içim o kadar rahat ki elimden geleni yaptım anlamadı Allah yüzüme baktı demek ki o beni hak etmiyor dedim yoluma bakıyorum şimdi
hiç üzülme seninde için rahat olsun kim olsa eskiden yaptıklarını unutmaz belkide iyi olmuş der giderdi sen onlar gibi yapmadın halen daha yanında olmaya destek olmaya çalışmışsın ee bırak daha anlamıyorsa bence çok yıpranır daha çok kırılırsın toparlanman da zor olur böylece

bayıldım bende gerçekten zevkli hatunum ayol:)
diyorum ya evli olsaydım ben bunu alıp bir özel günümüzde giyerdim süper
canım gitti.... sitesinde buldum dolaşırken fiyatı da 60 tl gibi bişi

İyiymiş fiyatıdaa ama şuan alamam kısmetse 1 ay sonra falan çalışmaya başlarsam ilk işim bu elbiseden almak olacak hala sitede olursa :))

Atroşum merak ettiğim bi kaç şey var bu çocuk hep mi böyleydi ? ilişkiniz hep mi böyleydi hani ne zaman aklına eserse arayan bi tip miydi yoksa sonradan mı böyle oldu :26:

son bir kaç aydır hep bu şekil
umursamıyor beni öyle düşünüyorum
belkide bu ayrılık sırasında başka birine aşık olmuştur beni unutmuştur o ihtimalde var yani şuan aklımda

genelde böyle tipler sonradan böyle olanlar ama bende bunu merak ettim :)
böyle insanlar hayatları boyunca mutlu olamazlar bence yazık yani benim konuştuğum şahısta böyle aynı hareketler
ya ölüm mü var sonunda şükretsene ne kadar şanslısınki bütün yaptıklarına rağmen yanında seni kendinden herkesten çok seven biri var yok ama anlamazlar :50:

belkide bu ayrılık sırasında başka birine aşık olmuştur beni unutmuştur o ihtimalde var yani şuan aklımda

Onu kendi haline bırak bence..Yaazık günah sana da haketmiyosun bu tavırları.Hey Allahım resmen karşı tarafı üzmekten zevk alanlar var :47:

ne kadar süre birlikteydiniz canım ne kadar oldu yani

canım sen insanlık etmişsin elinden geldiği kadar yanında olmaya çalışmışsın için rahat olsun ama bir insan anlamıyorsa zorla olacak şey değil
senin yanında olup destek olmaya çalıştığını anlamış olsa seninle kavga edip seni suçlamak yerine rahatlamak için konuşur içine döker sen yanındasın diye mutlu olurdu
ama yok stres topu olarak mı görüyorlar bilmiyorum sinirlerini bizden çıkarıyorlar sen istediğin kadar kabul et tavırlarını tripleri o istediği kadar yanında olabilirsin
anlamıyorsa bırak sen alttan aldıkça daha bir havalara girer çok üzer seni demek ki iyilik yaramıyor kaybeden senmisin tabi ki o
benim vicdanım içim o kadar rahat ki elimden geleni yaptım anlamadı Allah yüzüme baktı demek ki o beni hak etmiyor dedim yoluma bakıyorum şimdi
hiç üzülme seninde için rahat olsun kim olsa eskiden yaptıklarını unutmaz belkide iyi olmuş der giderdi sen onlar gibi yapmadın halen daha yanında olmaya destek olmaya çalışmışsın ee bırak daha anlamıyorsa bence çok yıpranır daha çok kırılırsın toparlanman da zor olur böylece

ben bu gidişle toparlanamayacağım zaten sanırım
içimde o kadar biriktirdim ki bana tavırlarını ,o kadar çok takıyorum ki var ya
neden benim karşıma değerimi bilen insanlar çıkmıyor bu benim sınavım mı acaba ya niye verdiğimi alamıyorum
niye ben ona karşı iyi olunca o bana karşı kötü oluyor illa bende onunla mı ilgilenmeyeyim hiç umursamayayım yani
bıktım artık aynı şeyleri yaşamaktan olduğumuz yerde dönmekten cidden bıktım ve sıkıldım
bak attığım msja bir tamam cevabı çok mu ALLAH aşkına söyleyin bana bir tamam diyebilirdi dimi bu kadar mı umursamıyorsun be adam bu kadar mı görmüyorsun çabaladığımı
bu kadar mı diyorum başka da bişi diyemiyorum
dedim ki gece arayıp;
benimle konuşmak istemiyo gibi hissediyorum tavrından dedim rahatsız oluyorsan kapatayım dedim
diyor ki;nerden çıkardın şimdi bunu(sinirli bir ses tonuyla)sen konuşmak istemediğin birinin telefonunu açar mısın diyor
ben istemesem açmam diyor bide pişkin pişkin
insan yumuşak bir ses tonuyla der ki;hayır konuşmak istiyorum ne sana bunu hissettirdi falan der dimi yokk

Back
X