Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Hoşbulduk tanışmadık biz dimi :44:
Tatil çok iyi geliyor ya bütün stresi bi kenara atıyorsun harika bişi
Niye zor olsun ki kendine insan istedikten sonra kendine fırsat yarattıktan sonra herşey olur

Yok canım tanışmadık , ben leblebi 21 yaşındayım
İş güç kenara bırakılmıyo ki canım , kendi işin olunca izninde olmuyo maalesef.
Ama bakalım yaza kaçamak yapabilirmiyiz.
Stresi sıkıntıyı kenara bırakmaya uzaklaşmaya çok ihtiyacım var

Memnun oldum bende bir adet sedulu 24 yaşındayım hala öğrenciyim
Doğru kendi işin olunca zor tabi tatil ama hiç yoktan da yıllık izin diye bişi var senede bi kere de olsa tatile çıkılmalı

Kız senin ban süresi bugün mü bitti
Uzak yerlere gitmedik ya yine körfez tarafında takıldık

Dün bitti :) çok uzun sürdü ya
Oh ne güzel uzak yakın farketmez kuzum önemli olan başbaşa birlikte herkesden uzak zaman geçirmek :)
Benimde şöyle kafa dinlemeye ihtiyacım var ama benimkinin izni yok iş yerinden

Evet baya uzun sürdü bu defa
Bizde işte şimdiki zamanların kıymetini bilelim diye bol bol geziyoruz.
İşe girince zor olacak çünkü gerçi işe girince evlilik telaşı alacak bizi ama olsun bu zamanların değeri bambaşka

Memnun oldum bende bir adet sedulu 24 yaşındayım hala öğrenciyim
Doğru kendi işin olunca zor tabi tatil ama hiç yoktan da yıllık izin diye bişi var senede bi kere de olsa tatile çıkılmalı

Bende memnun oldum canım
Maalesef pazarım dahi yok , yıllık iznimde yok
İşletme sahibiyiz kapatıp gitmemiz zor
Belki bir ihtimal işte ama zor görünüyor

Her gününüzün kıymetini bilin valla :)

Geçmişi okuyamadım bugün sebep ne peki ?
bahsetmedim zaten canım
cuma günü biraz rahatsızdım ben.soğuk davrandım ona sebepsiz yere.benimle ilgilensin neyin var diye sorsun istedim. o da bütün gün dersteydi. dersten çıktı işe gitti.baya yorulmuş yani. benim soğuk soğuk konuşmam kavga çıkardı. ben nerden bilebilirim rahatsız oldğunu.açıkca söylesene bütün gün öldüm zaten yorgunluktan hep kendini düşün bencilsin işte dedi. kavga ettik baya. ben kabul ediyorum bencillik ettim.anlayışlı olmam gerekiyordu.nerden bilsin ki benim hasta olduğumu. o günden beri sanki yabancı gibi konuşuyoruz

aynen öyle
aslında dedikodu çok günah ama farkına mı varamıyorlar anlamadım
ben hiç ilgilenmem akrabam ya da yakın bir arakdaşım olmadıktan sonra kiminle nişanlanmış ne yapmış ne halde bilmeme ne

canım benim dediğim bizim gibiler değil ama
bende öyleyim senin dediğin gibi
ama kimisi kokoşluk abidesi oluyor yani makyajsız markete gitmeyenler var
böyle mini etkeler çok fazla bakımlı oluyorlar kaşlar dövme,full concealerlı bir makyaj,mini etkeler daracık kıyafetler bilmem ne vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…