aynen öyle
aslında dedikodu çok günah ama farkına mı varamıyorlar anlamadım
ben hiç ilgilenmem akrabam ya da yakın bir arakdaşım olmadıktan sonra kiminle nişanlanmış ne yapmış ne halde bilmeme ne
bahsetmedim zaten canım
cuma günü biraz rahatsızdım ben.soğuk davrandım ona sebepsiz yere.benimle ilgilensin neyin var diye sorsun istedim. o da bütün gün dersteydi. dersten çıktı işe gitti.baya yorulmuş yani. benim soğuk soğuk konuşmam kavga çıkardı. ben nerden bilebilirim rahatsız oldğunu.açıkca söylesene bütün gün öldüm zaten yorgunluktan hep kendini düşün bencilsin işte dedi. kavga ettik baya. ben kabul ediyorum bencillik ettim.anlayışlı olmam gerekiyordu.nerden bilsin ki benim hasta olduğumu. o günden beri sanki yabancı gibi konuşuyoruz
özür diledim suçumu kabul ettiğimi belli ettim. ama hala soğuk davranıyorGönlünü almak için bişiler yaptın mı ?
güle güle kullan cicileriniiiçok yorgunumm alışverişten geliyorum ve ayaklarım dolaşmaktan kara sular indi
ama gene de alışveriş yapmaya bayılıııyorumm
özür diledim suçumu kabul ettiğimi belli ettim. ama hala soğuk davranıyor
tamam ben bi hata yaptım ama bunu devam ettiren o. artık birşey yapmıyorum
konuşuyoruz arıyor mesaj atıyor ama nasılsın iyi misin o kadar.iki arkadaş gibiE özür dilemene rağmen soğuksa bırak kendi haline en güzel yöntem bu
Sen bi süre fazla muhabbete girmeyince kendi aramaya başlar zaten
güle güle kullan cicileriniii
mersi canım ama kendime değildi alışverişimiz yeni mutfağımızaydı annemle oraya aldık yeni ciciler
masa örtüsü,çöp kovası vs.
kendime aldığım tek şey çorap,askılı body ve mickey mouse lu ev terliği oldu
anammm bende de var kız o terliklerden. benimki fuşya kesin seninde öyledir
sizde tadilat var galiba dimi gülüm.
yok ya keşke pembe olsaydı ama siyah beyaz modeli vardı bir tek bir tane de kardeşime hediye aldım aynı model giyicez
evet ya çok fena bir tadilat hemde her yer inşaat gibi toz pislik oldu her yer beton kalıntıları falan var evi görsen kendimi kaybedeceğim yakında
Günaydın kızlaaar.
Aaay shanna bugün gidiyo. Hadi hayırlısı
Selam kızlar
ayy evet ya kaynanasıyla ilk kez görüşücek değil mi nasıl heyecanlıdır şimdi
RABBİM yardımcısı olsun İNŞALLAH ,ALLAH utandırmasın AMİN
Selam canım. Hoşgeldin.
Kıız kaynana neyse de kp ile de tanışıcakayy ben çok korkuyorum benim kp den
Gelse de anlatsa yaa. Gece girer inşallah
Selam canım. Hoşgeldin.
Kıız kaynana neyse de kp ile de tanışıcakayy ben çok korkuyorum benim kp den
Gelse de anlatsa yaa. Gece girer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?