herkes için geçerli değil o beni güzelim herkes öyle görmez benim bütün ailem sülalem neredeyse kapalı yani kuzenlerimin de hepsi kapalı diyorum ya annem babam da muhafazakardır ama bana hiç karışmazlar diyorum ya bu işler öyle sıkmayla yapılmaz yani belki beni sıksalardı kapanacaksın,makyaj yapmayacaksın,oje sürmeyeceksin süslenmeyeceksin diye bende eevlenince ilk bulduğumda açılacaktım ne malum o yüzden
öncelikle içinden gelmesi lazım ALLAH hepimizin içine versin kapanmayı
kınamanın alemi yok kimseyi dini için ırkı için milleti için hepimiz kardeşiz zaten
bende geçen gece aradım beyimizi sonra tavırlarına sinir oldum o bana söyledi ben ona o bana ben ona derken teli kapadık
sonra duşa girdim çıkdım saçımla başımla uğraşırken düşündüm dedim kendi kendime
off atractive bu en böyle kavga kavga nereye kadar seviyorsun noluyor size silkelen ve kendine gel dedim
sonra aradım gene benimkini gayet yumuşaktım kendime bile şaştım gayet güzel konuşup kapadık teli
neden sakindim acaba
ama beyimize bir adım gidince ben geri kaçıyor
kızlar kına gecemı de dıktırıcem kumaş aldım nasıl sızce pembe istıyodum zaten bılıyosunuz
Eki Görüntüle 650874
renk bıraz daha toz pembe aptal telefonum ıyı cekemıo
bende geçen gece aradım beyimizi sonra tavırlarına sinir oldum o bana söyledi ben ona o bana ben ona derken teli kapadık
sonra duşa girdim çıkdım saçımla başımla uğraşırken düşündüm dedim kendi kendime
off atractive bu en böyle kavga kavga nereye kadar seviyorsun noluyor size silkelen ve kendine gel dedim
sonra aradım gene benimkini gayet yumuşaktım kendime bile şaştım gayet güzel konuşup kapadık teli
neden sakindim acaba
ama beyimize bir adım gidince ben geri kaçıyor
yafrrrummm ayıp ettın her rengınden dıkerım sana hedıyem olsun yanına da bonus seksıı seksııı ciciler alırım sen seversınyawrum dikiş nakış boyle seylere bayılırım zate:)
demı canım zekıce ne farkı var işte, ewet boyle cicili bicili şeyleri ufaklıklarada yapmak lazım etek uçlarına felan çok tatlı olur
yawrum o bende de var bırden nevrım dönüo sonra düşünüyorum sevıyosun işte yapma dıyorum, aklım sureklı gelıp gıdıo bı oyle bı boyleyım ama bu iyi bi şey deıl kendımıze hakım olmalıyız
yawrum su kumaştan aynı su model olacak altı tül olacak o yuzden tül aldım ustude fransız dantelı altındakı astarda saten.model şu
Eki Görüntüle 650875
yawrum su kumaştan aynı su model olacak altı tül olacak o yuzden tül aldım ustude fransız dantelı altındakı astarda saten.model şu
Eki Görüntüle 650875
demı yaaa senın mesajın ne kadar sıcak karısılıgı ıyım sen napıosun bu ne yaaa işte atmıcaksın boylelerıne mesaj felanaynen canım ben asalında hakimimdir kendime ama kendim haklı olduğumda
kendimi haksız buldum nedense bu sefer
bak dün gece de noldu biliyo musun napıyosun pamuk şekerim dedim
tam bir saat bak abartmıyorum tam bir saat sonra iyiyim sen napıyosun çalışıyorum diye msja cevap yazmış
be öküzzz ben sana orda pamuk şekerim diyorum sırnaşıyorum bu ne soğuk tavır ne sanıyorsun kendini
zaten yoğunum yoğunum anca işleriyle ilgileniyor aman iyi bir web dizayner sın haa benden çok işleriyle meşgul insan bi msj atar ya
benim en sinir olduğum şeey yaaa
sana bir adım geliyorsam kaçmayacaksın işte direk soğuma sebebi bu benim için
demı canm bende begenerek aldım darısı basına ınsallah nden hiç olamayacakmış canım allah allah pozıtıf ol tatlım boyle yaparsan hayatına olumsuzlukları cekersınAldığın kumaşlara bayıldım canım bitmiş halini gösterirsin artık.
Bende istiyorum yaa
Ama daha çok var çok .
Belkide hiç olamayacak :26:
demı yaaa senın mesajın ne kadar sıcak karısılıgı ıyım sen napıosun bu ne yaaa işte atmıcaksın boylelerıne mesaj felan
demı canm bende begenerek aldım darısı basına ınsallah nden hiç olamayacakmış canım allah allah pozıtıf ol tatlım boyle yaparsan hayatına olumsuzlukları cekersın
Tilda kız sen dikiş dikebiliyormusun :)
Bende çok istiyorum dikeyim ama hiç denemedim :)
amın canım Rabbım korusunEvet canım çok beğendim , kıskananlar çatır çatır çatlasın kem gözlerden ırak
Hayırlısıysa olsun canım ama insanın umudu kırılıyor işte bazen
Tilda kız sen dikiş dikebiliyormusun :)
Bende çok istiyorum dikeyim ama hiç denemedim :)
Aldığın kumaşlara bayıldım canım bitmiş halini gösterirsin artık.
Bende istiyorum yaa
Ama daha çok var çok .
Belkide hiç olamayacak :26:
böyle kötü düşünme ki kötü olmasın canım pozitif bak ve RABBİMİZDEN iste
hayırlısıyla günü zamanı gelince seninde olucak tabi ki düğünün
amın canım Rabbım korusun
sen gonlunu ferah tut Rabbıne bırak hayırlısını yazsın
bılıyom yawrum azbucuk zorlandıgım yrde annemden yardım ısterım annem super dıker, canım kursada gıdebılırsın aslında ben ıstıyorum
Tabi ablam her bitli baklanın bi kör alıcısı vardır
Beni de alan bulunur zahir
Herşeyin hayırlısı. .
amın canım Rabbım korusun
sen gonlunu ferah tut Rabbıne bırak hayırlısını yazsın
bılıyom yawrum azbucuk zorlandıgım yrde annemden yardım ısterım annem super dıker, canım kursada gıdebılırsın aslında ben ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?