Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Hoşbuldum canım birazdan eve gidicem dışarıdayım daha
Gezip tozuyorum
Sende ne var ne yok

Hastayım sanırım pek bi limoniyim :)
duştan çıktım az önce bakım kısmını geçtim şimdide oje sürüyordum bende:)))

Hoşgeldin canım bende yeni geldim
Yoğun ve koşuşturmalı bigündü nasıl akşam oldu anlayamadım
Benim herifin beynine oksijen gitmiyo yine kavga çıkardı Sinirlerim bozuk
Sen nasılsın bakalıımmm
patlat bi tane kendine gelsinn
iyiyim bende saçlarıma bakım yaptım epilasyon yaptım oturuyorum. duşa gircem. bakıma aldım kendimi bugün

niçin öcü gibi bakıyorlar herkes özgür bu dünya hepimizin ve kimseye kalmaz kimseyi yargılamak ALLAH'A vericek herkes öbür dünyada hesabını
hem ne varmış baş örtüsünde bak ben açığım ama hiç öyle bakmam öyle kapalı kızlara yani hatta bazen görüyorum böyle çok şık ve uyumlu giyinmişler eşarpları kıyafeetleri çok şık özeniyorum şahsen
herkes özgür bebeğim kulak asma sen müslüman bir insan bir insanı dılş görünüşü için yargılayamaz
ne mutlu sana ki genç yaşda farkındasın herşeyin ALLAH rızası için yapıyorsun
RABBİMİN izniyle bizde bir gün kapanırız elbet

niçin kız off aman bu erkekleri anlamak zor yaa gerçekten
birde kızları derler zor anlaşılmaz diye
bizde bir sorunlarımızı halledemedik pek bi rahat beyimiz

Hastayım sanırım pek bi limoniyim :)
duştan çıktım az önce bakım kısmını geçtim şimdide oje sürüyordum bende:)))

geçmiş olsun canım

Benim arkadaşlarımın çoğu açık canım ben hiç bir zaman demedim kapanın arkadaşlar diye.
Bu insanın içinden gelmeli öyle bir anda olacak bişey değil .
Rabbim hepimizi hakkıyla kapananlardan eylesin inşaAllah.
Yobaz olarak adlandırılıyoruz bazı yerlerde . .
İçime çok batıyo müslüman bir ülkede yobaz olarak adlandırılmak .

geçmiş olsun canım
Ah ablam ben anlayamıyorum derdi nedir benimle.
Çok seven insan bunu yapamaz zannetmiyorum
Zaten rahatlıkları yokmu çileden çıkarıyo . .

yok dağıtmana gerek yok
söyle kafasına okkalı birtane patlat.beyin damarları açılsın

Bu sinirle linç etsem

kızlaaaaar ben geldımmmm nabersınız havadıs var mı bikaç gun gıremedım.shanna gıttı mı ?
kızlar hanı gecen konuu gectıya bacak bandının ben gıttım carsıya bi kaç malzeme aldım ve bacak bandımı kendım dıkıcem
çamaşırcılarda bulamadım cunku netten sıparıs vermeye de cesaret edemedım

bakın lastıgın ustune dantelı dıkıcem kenarlarına da fır fırı al sana bacak bantı

geçmiş olsun canım

Sağol canım.
Bu erkekleri anlamak gerçekten çook zor benimkininde öküzlüğü tuttu

herkes için geçerli değil o beni güzelim herkes öyle görmez benim bütün ailem sülalem neredeyse kapalı yani kuzenlerimin de hepsi kapalı diyorum ya annem babam da muhafazakardır ama bana hiç karışmazlar diyorum ya bu işler öyle sıkmayla yapılmaz yani belki beni sıksalardı kapanacaksın,makyaj yapmayacaksın,oje sürmeyeceksin süslenmeyeceksin diye bende eevlenince ilk bulduğumda açılacaktım ne malum o yüzden
öncelikle içinden gelmesi lazım ALLAH hepimizin içine versin kapanmayı
kınamanın alemi yok kimseyi dini için ırkı için milleti için hepimiz kardeşiz zaten

hamaratım beceriklim benim
süperrr fikirr bacıııı
kız bana da diksene evlenirken ben

Çok tatlısın canım zekicee
Bende küçük tospamın doğum günüsü için tütü etek yaptım kızlaarr , nasıl güzel olduu .
Aaaa kığmısıı mı yaptıınn dediii

hamaratım beceriklim benim
süperrr fikirr bacıııı
kız bana da diksene evlenirken ben
yafrrrummm ayıp ettın her rengınden dıkerım sana hedıyem olsun yanına da bonus seksıı seksııı ciciler alırım sen seversın yawrum dikiş nakış boyle seylere bayılırım zate:)
Çok tatlısın canım zekicee
Bende küçük tospamın doğum günüsü için tütü etek yaptım kızlaarr , nasıl güzel olduu .
Aaaa kığmısıı mı yaptıınn dediii

demı canım zekıce ne farkı var işte, ewet boyle cicili bicili şeyleri ufaklıklarada yapmak lazım etek uçlarına felan çok tatlı olur

Ah ablam ben anlayamıyorum derdi nedir benimle.
Çok seven insan bunu yapamaz zannetmiyorum
Zaten rahatlıkları yokmu çileden çıkarıyo . .

Bu sinirle linç etsem

bende geçen gece aradım beyimizi sonra tavırlarına sinir oldum o bana söyledi ben ona o bana ben ona derken teli kapadık
sonra duşa girdim çıkdım saçımla başımla uğraşırken düşündüm dedim kendi kendime
off atractive bu en böyle kavga kavga nereye kadar seviyorsun noluyor size silkelen ve kendine gel dedim
sonra aradım gene benimkini gayet yumuşaktım kendime bile şaştım gayet güzel konuşup kapadık teli
neden sakindim acaba
ama beyimize bir adım gidince ben geri kaçıyor

kızlar kına gecemı de dıktırıcem kumaş aldım nasıl sızce pembe istıyodum zaten bılıyosunuz

renk bıraz daha toz pembe aptal telefonum ıyı cekemıo

yafrrrummm ayıp ettın her rengınden dıkerım sana hedıyem olsun yanına da bonus seksıı seksııı ciciler alırım sen seversın yawrum dikiş nakış boyle seylere bayılırım zate:)

ama bak söz verdin bunu söz olarak kabul ediyorum bak ha söz bu artık dikeceksin
eniştene giyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…