• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Seduluu evli yazıyo ya senin bilgilerde yeni farkediyorum ne oluyo ki orda neler olii :30::9:

fıstıklarım bende geldımmm haftasoınu şehır dısındaydım gıremedım hıc özledım sızlerı...ne var ne yok.... kızlaaaarrr yerı tuttuk tarıh bellı Allahın ıznıyle evlenıyoruuuuuuuuummm resmennn:))))

fıstıklarım bende geldımmm haftasoınu şehır dısındaydım gıremedım hıc özledım sızlerı...ne var ne yok.... kızlaaaarrr yerı tuttuk tarıh bellı Allahın ıznıyle evlenıyoruuuuuuuuummm resmennn:))))

Hayırlı olsun canım tarih ne zaman yaz gelini mi oluyorsun

Ne güzell tarih ne acaba merak ettim:44::1:

Kurabiye için daha erken kalkmam gerekirdi :31:
Neyse ben ona lokum alırım kahve yanına

Bugün üzerimde bi huzursuzluk bi huysuzluk var benim yeea balkona çıkıp imdaat diye bağırasım geliiyoo:1:

Bugün üzerimde bi huzursuzluk bi huysuzluk var benim yeea balkona çıkıp imdaat diye bağırasım geliiyoo:1:

Balkona çıkınca iyi gelmez ormana git orda bağır denenmiş onaylanmıştır isveç bilim adamları tarafından :27:

Norveçli balıkçıların elleri kuru oluyor :27::27:

Tam ben dün soğuktan kurudu hep ellerim kırmızı kırmızı oldum.
Biri okusa şu konusmamızı hiç bi şey anlamaz her konuya adapteyiz maşallah :nazar::1:

Tam ben dün soğuktan kurudu hep ellerim kırmızı kırmızı oldum.
Biri okusa şu konusmamızı hiç bi şey anlamaz her konuya adapteyiz maşallah :nazar::1:

Haahahaha şifreli yazışıyoruz eller kuru deyince başka anlam çıkıyor :27::27::27:

Ben şimdilik çıkıyorum gece gelirim yazışmalarımız için yeni şifreler bulacağım :27::27:

Canlarım sizinle vedalaşmaya geldimm :43: Malum Ygs'ye 1 ay kaldı ve ben bu aralar nete çok takılıyorum, annemde az önce 'bu sene iyi bi yer çıkarmazsan hakkımı helal etmicem' dedi. Annemden beklemezdim ama dedi. O da haklı 3. yılım ve ben daha iyi bi yer için tercih vermedim, çalışmam gerekirken son aralar Pc'de çok oturdum. Hepinizi çok özlicem ama gelicem 15 gün sonra filan. Kendinize çoook iyi bakın, öpüyorum hepinizi :16:

Son düzenleme:

Aaaaa çok sevindimmmmm Allah hayırlısıyla nasip etsin o güzel günü ikinize :))) Bundan sonra sık sık burdasın anlamam bak özlettin kendini :20::1:

Back
X