- 20 Ağustos 2011
- 7.054
- 839
- 173
Yok kız ne havası
Telaş içindeyim uyandığımdan beri totom anca yer yüzü gördü![]()
Şaka yapıyorum kii afiyetle için kahvenizi kurabiyede yapsaydın iyi gidiyo kahveyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız ne havası
Telaş içindeyim uyandığımdan beri totom anca yer yüzü gördü![]()
Şaka yapıyorum kii afiyetle için kahvenizi kurabiyede yapsaydın iyi gidiyo kahveyle![]()
fıstıklarım bende geldımmm haftasoınu şehır dısındaydım gıremedım hıc özledım sızlerı...ne var ne yok.... kızlaaaarrr yerı tuttuk tarıh bellı Allahın ıznıyle evlenıyoruuuuuuuuummm resmennn:))))
fıstıklarım bende geldımmm haftasoınu şehır dısındaydım gıremedım hıc özledım sızlerı...ne var ne yok.... kızlaaaarrr yerı tuttuk tarıh bellı Allahın ıznıyle evlenıyoruuuuuuuuummm resmennn:))))
Kurabiye için daha erken kalkmam gerekirdi
Neyse ben ona lokum alırım kahve yanına
Bugün üzerimde bi huzursuzluk bi huysuzluk var benim yeea balkona çıkıp imdaat diye bağırasım geliiyoo![]()
Balkona çıkınca iyi gelmez ormana git orda bağır denenmiş onaylanmıştır isveç bilim adamları tarafından![]()
Bi de Norveçli balıkçılara sormalı deniz de iyi gelebilir![]()
Norveçli balıkçıların elleri kuru oluyor![]()
Tam ben dün soğuktan kurudu hep ellerim kırmızı kırmızı oldum.
Biri okusa şu konusmamızı hiç bi şey anlamaz her konuya adapteyiz maşallah![]()
Haahahaha şifreli yazışıyoruz eller kuru deyince başka anlam çıkıyor![]()
Ben şimdilik çıkıyorum gece gelirim yazışmalarımız için yeni şifreler bulacağım![]()
Hayırlı olsun canım tarih ne zaman yaz gelini mi oluyorsun
Ne güzell tarih ne acaba merak ettim:44:![]()