Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Gülüm dedin ya çook eski bi şarkı vardı "ben sana güüülll diyemem gülün ömrü az olur" şarkı sözü geldi aklıma :)))

Hadi ya bilmiyorum o şarkıyı ben pek :) Nasılsın canımmm keyifler iyi mi :8:

Hadi ya bilmiyorum o şarkıyı ben pek :) Nasılsın canımmm keyifler iyi mi :8:

İyi valla canım gerçi yüzümde 2-3 tane sivilce çıktı ona sinirliyim biraz ama olsun :)

Biz cimbom ailesi olarak sevinçliyiz :27::27:
Ben evde izledim maçı sevgilimde gitti bi bjk li bi fenerli arkadaşıyla maçı izlemeye :27:

Ben maç izlemeyi hiç sevmiyorum ama fener maçlarını benimkiyle izliyorum bazen ama maç sevmediğim için sen arkadaşlarınla izle diyorum genelde:D

İyi valla canım gerçi yüzümde 2-3 tane sivilce çıktı ona sinirliyim biraz ama olsun :)

Ben maç izlemeyi hiç sevmiyorum ama fener maçlarını benimkiyle izliyorum bazen ama maç sevmediğim için sen arkadaşlarınla izle diyorum genelde:D

Ben seviyorum ama her maçı izlemem işte
Kaliteli maç olacak :27:
Hatta izleyince sevgilimden çok coşuyorum :1:

Aynen valla ne güzel hiç sivilcem kalmamıştı bugun bi uyandım yanağımda koca bi sivilce :25:benimkide fenerli bende fenerliyim ama maç izlemem :D evlenince izlicez ama birlikte hatta maçlara gidicez inşallah :7:

Belki ilerde benimde hoşuma gider izlemek :)

Belki de :16:
Ben spor sevdiğim için maç izlemek hoşuma gidiyor.
Hentbol voleybol tenis motor yarışları f1 falan filan izlerim yani :27:
İşte ama dediğim gibi kaliteli olanları takip ederim.
Sevgilimde sevince aman sabahlar olmasın bize :27::27:

Aynen valla ne güzel hiç sivilcem kalmamıştı bugun bi uyandım yanağımda koca bi sivilce :25:benimkide fenerli bende fenerliyim ama maç izlemem :D evlenince izlicez ama birlikte hatta maçlara gidicez inşallah :7:
Sivilce çıkıyor bu aralar tamamda birde izini bırakıp gidiyor sinir oluyorum üstüne birde inat gibi hep o çevrede toplanıyorlar:(
Belki de :16:
Ben spor sevdiğim için maç izlemek hoşuma gidiyor.
Hentbol voleybol tenis motor yarışları f1 falan filan izlerim yani :27:
İşte ama dediğim gibi kaliteli olanları takip ederim.
Sevgilimde sevince aman sabahlar olmasın bize :27::27:

Ben sporu sevmiyorum çok üşengecim :)
Bana olcak film izleyim yarışma izleyimn vs :)

Sivilce çıkıyor bu aralar tamamda birde izini bırakıp gidiyor sinir oluyorum üstüne birde inat gibi hep o çevrede toplanıyorlar:(

Aaaa bak film dedin film izleyesim geldi :27:

Aynen valla benimde öyle hepsi sağ yanağımın elmacık kemiğinin üstünde toplanmışş o kocaman olanda orda :19:

Back
X