Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduumm :)
Nasılsınızzzzz bakalım :)
Hoş geldin gülüm napıyosunnn (çok kıroca mı oldu acaba )![]()
Neşeliyim ferooo
Cimbom aldı maçı![]()
Gülüm dedin ya çook eski bi şarkı vardı "ben sana güüülll diyemem gülün ömrü az olur" şarkı sözü geldi aklıma :)))
Biliyorum kuzum benimkide maçı izledi :)
Gerçi benimki fenerli :)
Hadi ya bilmiyorum o şarkıyı ben pek :) Nasılsın canımmm keyifler iyi mi![]()
Biz cimbom ailesi olarak sevinçliyiz
Ben evde izledim maçı sevgilimde gitti bi bjk li bi fenerli arkadaşıyla maçı izlemeye![]()
İyi valla canım gerçi yüzümde 2-3 tane sivilce çıktı ona sinirliyim biraz ama olsun :)
Ben maç izlemeyi hiç sevmiyorum ama fener maçlarını benimkiyle izliyorum bazen ama maç sevmediğim için sen arkadaşlarınla izle diyorum genelde![]()
Ben seviyorum ama her maçı izlemem işte
Kaliteli maç olacak
Hatta izleyince sevgilimden çok coşuyorum![]()
İyi valla canım gerçi yüzümde 2-3 tane sivilce çıktı ona sinirliyim biraz ama olsun :)
Ben maç izlemeyi hiç sevmiyorum ama fener maçlarını benimkiyle izliyorum bazen ama maç sevmediğim için sen arkadaşlarınla izle diyorum genelde![]()
Belki ilerde benimde hoşuma gider izlemek :)
Sivilce çıkıyor bu aralar tamamda birde izini bırakıp gidiyor sinir oluyorum üstüne birde inat gibi hep o çevrede toplanıyorlarAynen valla ne güzel hiç sivilcem kalmamıştı bugun bi uyandım yanağımda koca bi sivilcebenimkide fenerli bende fenerliyim ama maç izlemem
evlenince izlicez ama birlikte hatta maçlara gidicez inşallah
![]()
Belki de
Ben spor sevdiğim için maç izlemek hoşuma gidiyor.
Hentbol voleybol tenis motor yarışları f1 falan filan izlerim yani
İşte ama dediğim gibi kaliteli olanları takip ederim.
Sevgilimde sevince aman sabahlar olmasın bize![]()
Sivilce çıkıyor bu aralar tamamda birde izini bırakıp gidiyor sinir oluyorum üstüne birde inat gibi hep o çevrede toplanıyorlar
Ben sporu sevmiyorum çok üşengecim :)
Bana olcak film izleyim yarışma izleyimn vs :)
Sivilce çıkıyor bu aralar tamamda birde izini bırakıp gidiyor sinir oluyorum üstüne birde inat gibi hep o çevrede toplanıyorlar
Ben sporu sevmiyorum çok üşengecim :)
Bana olcak film izleyim yarışma izleyimn vs :)
Aaaa bak film dedin film izleyesim geldi![]()
Ne tür film izlicen:)
Aaaa bak film dedin film izleyesim geldi![]()
Aynen kanka bende film izlicem:13: çıkayım bi araştırma yapar izlerim bişeyler artıkkk iyi geceler herkesee![]()