• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Bende hiç çürük yok tüm dişlerim sağlam :nazar: ama mesela diş eti çekilmesi oldu önceden o yüzden diş etlerim çekik aşağı doğru Allahtan durdu çekilme yoksa dişlerimi kaybedebilirdim :26:

Diş çekilmeside çok kötü geçmesi iyi olmuş yoksa çok sıkıntılı yani..

Ben geldim kızlarr bu ara çok yoğunum dün gece onikide geldim nöbetten uyudum sonra kalkıp sekizde tekrar gittim ama yarın izinliyim . Nasılsınız nasıl gidiyo :)

Selam hoş geldin:)
Konusu nasıl filmin:)

hoşbuldum canım.
konusunu kopyalıyorum
ski bir tarih öğretmeni olan Pat Salitano (Bradley Cooper), yaşamında değer verdiği her şeyi bir günde yitirmiş bir adamdır. yaşadığı ciddi bir travma sonrası patlar ve ardından mahkeme kararı ile 8 ay rehabilitasyon merkezinde tedavi görür. Çıktıktan sonra hayatını düzene koymak şartıyla ailesinin evine geri yerleşen Pat'in yegane amacı düzgün bir adam olup, işini geri almak ve karısı Vicky'yi bu sayede geri kazanmaktır.
Fakat durum Pat için sandığından daha zor olacaktır. Bir yemekte, aile dostu Tiffany ile karşılaşan Pat, genç kadınla eski eşine ulaşmak amacıyla yakınlaşır. Bir 'iyilik' karşılığı Pat'e yardım teklif eden Tiffany, her ikisi içinde umut ışığı olacak yeni bir kapı açacaktır...

benim çok hoşuma gitti.

İyi canım sen nasılsın :) Onuda izleyeyim bi ara canım sıkılıyo zaten :31:

iyiyim canım. çok şükür.
izle canım güzel film tavsiye ederim.

hoşbuldum canım.
konusunu kopyalıyorum
ski bir tarih öğretmeni olan Pat Salitano (Bradley Cooper), yaşamında değer verdiği her şeyi bir günde yitirmiş bir adamdır. yaşadığı ciddi bir travma sonrası patlar ve ardından mahkeme kararı ile 8 ay rehabilitasyon merkezinde tedavi görür. Çıktıktan sonra hayatını düzene koymak şartıyla ailesinin evine geri yerleşen Pat'in yegane amacı düzgün bir adam olup, işini geri almak ve karısı Vicky'yi bu sayede geri kazanmaktır.
Fakat durum Pat için sandığından daha zor olacaktır. Bir yemekte, aile dostu Tiffany ile karşılaşan Pat, genç kadınla eski eşine ulaşmak amacıyla yakınlaşır. Bir 'iyilik' karşılığı Pat'e yardım teklif eden Tiffany, her ikisi içinde umut ışığı olacak yeni bir kapı açacaktır...

benim çok hoşuma gitti.

iyiyim canım. çok şükür.
izle canım güzel film tavsiye ederim.

Sağol canım bi ara bende izlerim :)

Ben geldim kızlarr bu ara çok yoğunum dün gece onikide geldim nöbetten uyudum sonra kalkıp sekizde tekrar gittim ama yarın izinliyim . Nasılsınız nasıl gidiyo :)

Canım sana hep geç kalıyorum yaaa ben yazdığını gördüğümde geç oluyo :( Çalışan insan öyle oluyo ya yoruluyosundurda baya geçen yıl bende çalışıyodum vakti kalmıyor nette takılacak insanın..Ben iyiyim kuzum bildiğin gibi iş arıyorum bi başlasam çalışmaya ne iyi olacak :31:

Stokçu seniii:1:
Eski ben gibisin :)
Ama artık o huyumu attım üstümden:)
Yoksa merak edip kullanmak istediğim hiç bir şeyi alamıyordum elimdekileri bitirmeden :)
Allahtan artık öyle yapmıyorum son 8-9 aydır :)

Bu arada yine alışveriş yaptım netten :) Kızlar john frieda ürünlerini kullanıyorsanız markafonide indirimde haberiniz olsun :)
Saç maskem :1: spreyim bitmek üzereydi bende hemen kaptım birer tane :)
Kozmetik adına artık bitmiş ve bitmeye çok az kalmış ürünler alıyorum :)
aynen ya aynı stok yapıyorum sanki tek bişi alamıyorum enden acaba illa bişiyi beğendiysem 2-3-5 artık ne kadar alabilirsem alıyorum
içimden bişi şöyle diyor mesela çok beğendiğim memnun kaldığım bir ürün dimi onu alırken içimden atractive ya üretimden kalkarsa 2-3 tane al stok yap diyorlar sanki
o yüzden çift alıyorum endense ama ben hep öyleyim ya kıyafette de öyleyim ya da iç çamaşır ve çorap alışverişlerimi hiç görme bir defada 10 çift çorap aldığımı biliyorum kilotlu parlak çoraplarla falan bu sayı 15 çıkabilliyor:9:
bu arada ben kabak lifini selülit için almıştım ama aktardan değil hani şu ıvır zıvır ev için herşey satılan yerlerden aldım özellikle dükkanda banyo gereçleri satılıydı onun klozet takımı,duş lifleri,bornozlar vs. satan bir yerdi silindir şeklinde iki adet aldım

kızlar dün akşam çocukluğuma gittim sanki ya ,akşam markete alışverişe gitmiştim sonra bir baktım ki raflarda çocukluğumda ki şu inekli pınar süt ambalajı sınırlı sayıda nostalji ambalaj çıkarmışlar:30: hani daha yeni gördüğüme inanamıyorum süt sevmememe rağmen sırf ambalajı için aldım reyonun önünde dikilip kaldım duygulandım çocukluğum o masum yıllarım geldi aklıma:5:
bakın resmini de koyayım ay çok cici ambalaj yaa,sütün yanında çok sevdiğim jelibonumda çıkmış yalnız:9:
$SL740323.webp

:55:ahh çocukluğum ne güzeldi o yıllar ne aşk acısı ne bişi hayatı tanımadığım sadece oyuncaklarımı,çizgi filmlerimi düşündüğüm hayat gailesini bilemediğim yıllar ne masumdunuz :55:

Son düzenleme:
Selam kızlar var mı birileri sohbet edelim azıcık :ssz:

İyiyim canım sen nasılsın
Düğün hazırlıklarına tam gaz devam mı

dewam dewam kuzum, yatak aldık:) oyle işte.. bugn cok sıkıcı yaaa yuruyusede cıkamadım usendım oyle nette takılıyorum..senınkıyle nasıl gıdıyor

dewam dewam kuzum, yatak aldık:) oyle işte.. bugn cok sıkıcı yaaa yuruyusede cıkamadım usendım oyle nette takılıyorum..senınkıyle nasıl gıdıyor

En önemli eşyayı almışsınız :27::27: Hayırlı uğurlu olsun :23:
Bugün hava pek bi güzeldi dışarı çıktık dolaştık bizde terziye pantolon vermiştim daraltılacak onu da almış oldum gezme bahanesiyle
Yarın manitamın doğum günü bakalım sürpriz bişiler hazırlayayım diyorum hediye dışında

En önemli eşyayı almışsınız :27::27: Hayırlı uğurlu olsun :23:
Bugün hava pek bi güzeldi dışarı çıktık dolaştık bizde terziye pantolon vermiştim daraltılacak onu da almış oldum gezme bahanesiyle
Yarın manitamın doğum günü bakalım sürpriz bişiler hazırlayayım diyorum hediye dışında

hmmm hedıye aldın mı pekıı, canm senınkı çalısmıyor mu

Kızçeler napıyosunuzz ben çok hastayımm her tarafım ağrıyo :59: size bi bakayım dedim :)

Kızçeler napıyosunuzz ben çok hastayımm her tarafım ağrıyo :59: size bi bakayım dedim :)

aa geçmiş olsun canım c vıtamını al, ya bende oyle bı tıka basa yemısım kı acayıp rahatsız edıcı bı şişlık var ewde de soda yok:ssz:

hmmm hedıye aldın mı pekıı, canm senınkı çalısmıyor mu

Hediye olarak takımının kupasını ve tshirt aldım ama az geldi gözüme başka bişilerde yapayım diyorum.
Askerden geldi işte iş başvuruları yapıyor canım

Back
X