• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

aa geçmiş olsun canım c vıtamını al, ya bende oyle bı tıka basa yemısım kı acayıp rahatsız edıcı bı şişlık var ewde de soda yok:ssz:

Sağol canım az önce meyve dedim ilaçta aldım popom bile oturunca acıyo ya nasıl bişey anlamadım :2:

Kızçeler napıyosunuzz ben çok hastayımm her tarafım ağrıyo :59: size bi bakayım dedim :)

Geçmiş olsun kanka nazara mı geldin ne oldun.
Adaçayı, papaty çayı, kısaca tüm bitki çaylarını tüket vitamin depola

Geçmiş olsun kanka nazara mı geldin ne oldun.
Adaçayı, papaty çayı, kısaca tüm bitki çaylarını tüket vitamin depola

Sağol kankam bi kaç gün öncede annem hastaydı ondan bulaştı heralde :( Aaa evet bitki çayı aklıma gelmemişti evde var yapıp içeyim bari :31: Bugün iş başvurusunda bulundum yine labaratuar için ama işe alınırken hastanede kan aldırıyomuşsun şimdiden ona taktım kafayı :26:

Sağol kankam bi kaç gün öncede annem hastaydı ondan bulaştı heralde :( Aaa evet bitki çayı aklıma gelmemişti evde var yapıp içeyim bari :31: Bugün iş başvurusunda bulundum yine labaratuar için ama işe alınırken hastanede kan aldırıyomuşsun şimdiden ona taktım kafayı :26:

En kısa zamanda toparlanırsın inşallah kanka
Hayırlı olsun bende iş başvuruları yapıp duruyorum artık gezerken bile ilanlara bakıyorum eleman ihtiyacı var mı diye kafayı yedim :ssz:
Kan testi illa ki olur ya işe alınırken mecbur yani
Ama işte nasıl aldıracaksın iğne fobisi fena sevgilimden biliyorum çok zor ölecek gibi hissediyor kendini iğne olacağını duyunca

En kısa zamanda toparlanırsın inşallah kanka
Hayırlı olsun bende iş başvuruları yapıp duruyorum artık gezerken bile ilanlara bakıyorum eleman ihtiyacı var mı diye kafayı yedim :ssz:
Kan testi illa ki olur ya işe alınırken mecbur yani
Ama işte nasıl aldıracaksın iğne fobisi fena sevgilimden biliyorum çok zor ölecek gibi hissediyor kendini iğne olacağını duyunca

Hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah gönlümüze göre iş buluruz..Off sorma kanka ya fenalardayım moralim sıfır sırf o yüzden.Annemde kızıyo ne var onda diye ama işte sen sevgilinden biliyosun ne kadar zor olduğunu :43:Yenmemde gerekiyor bu durumu yarın öbürgün daha ne iğneler olucam doğumdur vs :50:

Hediye olarak takımının kupasını ve tshirt aldım ama az geldi gözüme başka bişilerde yapayım diyorum.
Askerden geldi işte iş başvuruları yapıyor canım
yok yawrum yaa sız yenı sewgılı deılsınız kı bır sey almasan bıle olur nıye az gelsın kı yabancı deıl ya bırlıkte olun yeter
Sağol canım az önce meyve dedim ilaçta aldım popom bile oturunca acıyo ya nasıl bişey anlamadım :2:
ay evet ınsanın poposu bıle acıyor demı hasta olunca:1:
Hayırlısı olsun ikimiz içinde inşallah gönlümüze göre iş buluruz..Off sorma kanka ya fenalardayım moralim sıfır sırf o yüzden.Annemde kızıyo ne var onda diye ama işte sen sevgilinden biliyosun ne kadar zor olduğunu :43:Yenmemde gerekiyor bu durumu yarın öbürgün daha ne iğneler olucam doğumdur vs :50:
ay ıgneden bende tırsarım yaa, ne işine basvurdun canım laboratuvar derken hastanede mı

yok yawrum yaa sız yenı sewgılı deılsınız kı bır sey almasan bıle olur nıye az gelsın kı yabancı deıl ya bırlıkte olun yeter

ay ıgneden bende tırsarım yaa, ne işine basvurdun canım laboratuvar derken hastanede mı

Yok canım ya fabrikaya başvurdum ..Evlenirkende kan aldırıyosun :1:

Amin kanka
Yenmek gerek ama nasıl ben aradım taradım doğru düzgün bişi bulamadım eft teknikleri mi ne öyle bişi vardı ama uzun iş gibi geldi bana gerçi tam incelemedim de.
Hasta olmasın diye dua ediyorum sürekli iğne kadar onu ürküten bişi yoktur heralde
kadınlar için daha zor tabi iğne fobisi

Aman ne bileyim canım ya gözüme az geliyor herşey :1:
Önce midesini doyurayım benimkinin sonra hediyesini veririm :1:

Amin kanka
Yenmek gerek ama nasıl ben aradım taradım doğru düzgün bişi bulamadım eft teknikleri mi ne öyle bişi vardı ama uzun iş gibi geldi bana gerçi tam incelemedim de.
Hasta olmasın diye dua ediyorum sürekli iğne kadar onu ürküten bişi yoktur heralde
kadınlar için daha zor tabi iğne fobisi

Ben pek hastaneye gitmem aile doktorumuz Allahtan çok anlayışlı iğne yazmam gerek ama korkuyosun yazmayayım diyo :1: Benim eskilerde yaşamam gerekirmiş kanka ozamanlar doğum evde oluyo ne iğne ne serum :1:

demı yaa evlenırken de saglık testlerı yapıolar:18:
off dişime de dolgu yaptırmam lazım sigortamda yok len :P

Eğer kanal tedavisi olmayacaksa dolguda bişey yok ama olacaksa baya fena :31:

Ben pek hastaneye gitmem aile doktorumuz Allahtan çok anlayışlı iğne yazmam gerek ama korkuyosun yazmayayım diyo :1: Benim eskilerde yaşamam gerekirmiş kanka ozamanlar doğum evde oluyo ne iğne ne serum :1:

Bizim aile doktoru da öyle ya manitayla aile doktoru aynı :1:
Çağır köy ebesini kanka doğur evde :1:
Ya hakikaten bi güzelce araştırayım ben bu fobi işini bakalım bi oluru var mı

evet ama şimdi ki normal doğumlarda lokal olarak vajinayı uğuşturup kesi atıyorlar doğum kolay oluyor sonra ki dikişleri de lokal yapıyorlar hissetmiyorsun
eskiden yaşasaydın evde doğum yapsaydın hiç bir uyuşturma olmadan vajinayı ebe doğurtacaktı canlı canlı ayrıca hem bebek ve senin sağlığın için çok sakıncalı olacaktı bir ters bişi olsa müdahele edilemicekti üstelik enfeksiyon kapma riskide var çok şükür ki RABBİME tıp ilerledi:34:

Son düzenleme:
Eğer kanal tedavisi olmayacaksa dolguda bişey yok ama olacaksa baya fena :31:

muhtemelen kanal da olur canm yaa kırık dişim ne zamandır ertelıyodum ama sankı agrı yapmaya baslıcak yarısı var yarısı yok dişin ortası oyuk orda bı yer var sadece felan garıp bişi:27:

Bizim aile doktoru da öyle ya manitayla aile doktoru aynı :1:
Çağır köy ebesini kanka doğur evde :1:
Ya hakikaten bi güzelce araştırayım ben bu fobi işini bakalım bi oluru var mı

En iyisi öyle yapmak yoksa ben Fatihide canından bezdiricem bu gidişle :1: Bak yavrum ya bakarsın hem sevdiğini hem kankanı bu illetten kurtarırsın :59:

evet ama şimdi ki normal doğumlarda lokal olarak vajinayı uğuşturup kesi atıyorlar doğum kolay oluyor sonra ki dikişleri de lokal yapıyorlar hissetmiyorsun
eskiden yaşasaydın evde doğum yapsaydın hiç bir uyuşturma olmadan vajinayı ebe doğurtacaktı canlı canlı ayrıca hem bebek ve senin sağlığın için çok sakıncalı olacaktı bir ters bişi olsa müdahele edilemicekti üstelik enfeksiyon kapma riskide var çok şükür ki RABBİME tıp ilerledi:34:

Doğru söylüyosun tabi orası öyle ama işte şu illeti yaşamayan bilmiyor canım ya vallahi ömrümden ömür gitti bugün.Düşün daha işe alınacağım belli değil sadece başvuru ama öğrendim o meseleyi artık huzur yok :50:

Back
X