Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Ben geldimmmmmmmmm

Aaa kanka görmedim seni online
İyiyim kankam tırnak bakımı yaptım oje sürdüm geldim
Sen napıyosun

Benimde ojeleri değiştirmem gerek aslında ama zor geliyor çok yaa İyiyim valla kanka bugün arkadaşın yanına gittim mali müşavirin yanında çalışıyo muhasebede eleman aranırsa ilk senin adını vericez dediler mutlu oldum bakalım inşallah

Söz konusu oje olunca değiştirmeye hiç üşenmem ben kanka
Hayırlı haber olur inşallah bende pazartesi yine iş başvurusu yapmaya gideceğim bakalım gerçi ümidim de yok
Haziran atamalarına kadar böyle kös kös beklicem sanırım

İnşallah kank bakalım..Ne zormuş iş bulmak ya arkan olmadan iyi bi iş bulmak imkansız yani çok sinir bozucu..Eğer muhasebeye girebilirsem kan aldırmak yok Allam yareppim inşallah olur dinimiz amin fıratın duası aklıma geldi

İş bulmak zor değil artık imkansız gibi yani
Arka falan da hikaye çoğu zaman sana tanıdıklarımı söylesem bunları tanıyıpta nasıl iş bulamadın dersin ama işte olmuyor yani
Ucuza köle gibi çalıştırmalık elemanlar arıyor her yer

Haklısın kanka benim muhasebede çalışan arkadaşım 500 tl alıyo düşün yani gerçi işi iyi ama genede az

Haklısın kanka benim muhasebede çalışan arkadaşım 500 tl alıyo düşün yani gerçi işi iyi ama genede az

Genelde öyle zaten 500-600 civarı veriyorlar
Bir de derler asgari ücretin altına inmek yasak hani nerde asgari ücret
Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz derler de e böyle de nereye kadar yani
Benim kapasitem diğer çalışandan daha yüksek olacak ama aynı maaşı alacağız
Şaka gibi bi sistem var ülkede

Evet yasak ama asgari ücret veren yer çok az..Kiralar en ucuzu 400-500 ken insanlar nasıl geçinecek bunu düşünen yok asgari ücret bile çok çok az en az 1000-1500 tl olmalı bence.780 tl ne ki kira ver fatura öde e hani doğal gaz bitti bütün para :26:

Ahhhh kanka ahhh ülke işlerine başladık mı konuşmaya konuşuruz tüm gün
Bi bakan çıktı dedi ki ekmeğin zeytinin fiyatı belli asgari maaşa çok rahat geçinilir.
Ama tabi söylemek kolay kendi alıyor 20bin tl maaş üstüne yemek ulaşım parası da yok aldıkları maaş cukka banka hesabına
Ekmek elden su gölden yaşıyorlar arada bir mecliste kavga edip aksiyon çıkarıyorlar öyle yani...
Derin mevzular bunlar aslında derin de değil de işte insan konuşmaya bile çekinir hale geldi

Onlara ayrı bi gıcığım zaten Neyse siyaset konuşmak yasak olmasa çok güzel lafları hakediyolarda...Moralimizi bozmayalım kanka yarında diğer arkadaşıma gidicem kaç gündür çağırıp duruyo gitmedim

Gez kanka bol bol
Ya bugün hava çok kötüydü burada yağmurlu sürekli ve soğuktu
Yarın güzel olursa bizde dolaşmaya çıkarız umarım yağışlı olmaz

Gez kanka bol bol
Ya bugün hava çok kötüydü burada yağmurlu sürekli ve soğuktu
Yarın güzel olursa bizde dolaşmaya çıkarız umarım yağışlı olmaz

Evet burasıda öyleydi kanka valla yarında yağmurluymuş galiba inşallah yağmazz bende rahatla giderim arkadaşa :26:Sana bişey danışıcam canım teyzemle sorunlarımı az çok hatırlıyosundur.Bizim aileler tanıştı ya anlatmaya çalıştım teyzeme daha ilk lafımda 'bende tanıştım kızımın kaynanasıyla'dedi ve asla bana nasıl geçti , babası nasıl oldu vb sorular sormadı.Yedi kat el bile sordu yani sencede tuhaf değil mi

Canım meşhur lafı bilirsin akraba- akrep ilişkisi...
Bu üstünlük taslanacak bi konu değil ama teyzen bunu bile yarış haline getirmiş.
Fesatlık seziyorum ileride düğünde sana 5 i bi yerde takılsa kendi kızına 10 u bi yerde isteyecek gibi duruyor.
Halbuki teyze ana yarısı derler ama işte insanın içi fesat olmaya görsün.
Benimde var böyle akrabalarım ve iletişimi kopardım tamamen onlarla
Teyzenin içinde merak deli gibi olmuştur ama sırf üstünlük taslayacak ya sormamıştır kesin öyledir

Haklısın kuzum o her konuda yarış yapar zaten kendince..En sevmediğim şey.Valla düşünüyorum dediğin gibi bana ne yapılsa on katını ister olmazsada fesatlıktan ne yapar bilmem Ben iletişimi koparamıyorum ki teyzem gelip gidiyo ben pek gitmiyorum çok nadir

Peki teyzen böyle de kızı da böyle mi ?

Peki teyzen böyle de kızı da böyle mi ?

Yok o pek öyle değil seviyorum onu gerçi artık okuldan buraya gelse de adam akıllı görüşemiyoruz hep arkadaşlarıyla eski günlerimizi çok özlüyorum onunla kardeş gibiydik

Yok o pek öyle değil seviyorum onu gerçi artık okuldan buraya gelse de adam akıllı görüşemiyoruz hep arkadaşlarıyla eski günlerimizi çok özlüyorum onunla kardeş gibiydik

Şundan dolayı sordum hani aranız iyi değilse annesine seni kötülüyor mu acaba da teyzen ondan mı böyle dedim :44:
Ama o da değil
O zaman teyzenin geçmişte annenle sorunları var ve acısını senden de çıkartıyor olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…