En iyisi öyle yapmak yoksa ben Fatihide canından bezdiricem bu gidişleBak yavrum ya bakarsın hem sevdiğini hem kankanı bu illetten kurtarırsın
muhtemelen kanal da olur canm yaa kırık dişim ne zamandır ertelıyodum ama sankı agrı yapmaya baslıcak yarısı var yarısı yok dişin ortası oyuk orda bı yer var sadece felan garıp bişi
Aynen kanka bi araştırayım hayırlı işe vesile olurum
Telkin cd si varmış ama etkili ne kadar olur bilemiyorum yorumlarda yok hiç altında iğne fobisine özel yapılmış telkin cd si
Belki işe yarar ya belli mi olur bulabilir miyim ki bakayım bende bi netten falan indirilmez mi acaba :44:
Doğru söylüyosun tabi orası öyle ama işte şu illeti yaşamayan bilmiyor canım ya vallahi ömrümden ömür gitti bugün.Düşün daha işe alınacağım belli değil sadece başvuru ama öğrendim o meseleyi artık huzur yok
Netten indirileni bulursam haber veririm sana kanka şimdilik ücretli satılanı buldum 60 tl diyor
Netten indirileni bulursam haber veririm sana kanka şimdilik ücretli satılanı buldum 60 tl diyor
hadı yaaa telkın cd si lerı ne kadar pahalıymıs oyle yuhhh. ben sıze guzel telkınlerde bulunayım arkaya ınce bı muzıkle sıze telkınlerde bulunayım sesımı kaydedeyım beleşe yatmadan dınleyın
anlayabiliyorum seni
ben hiç korkmam iğneden normalde bende korkağımdır ,ama çocukken bademciklerim hep iltihaplanırdı sürekli antibiyotik iğnesi olurdum o yüzden iğne ola ola korkum kalmadı
mesela kan aldırıyorum kanı alırken hemşire öyle iğneye bakıyorum yani kanın şırıngaya çekilişini izliyorum
benim de korktuğum şey ilk gece ve normal doğum yapmak:18::18::18:
Hımmm çalışıyo olsam hiç düşünmez alırdımda işte :26:Sağol kanka bende bakıyorum yenmek için neler yapılmalı diye
Sen söyle canım bende müziği koyarım tanıdıklara beleş gerisine satış yaparız
hadı yaaa telkın cd si lerı ne kadar pahalıymıs oyle yuhhh. ben sıze guzel telkınlerde bulunayım arkaya ınce bı muzıkle sıze telkınlerde bulunayım sesımı kaydedeyım beleşe yatmadan dınleyın
heee aynen tıcaret yapalım bıraz
nette pek düzgün bişi yok kanka ya yenmek için klasik şeyleri söylemişler nefesi tut 10 a kadar say vs.
Bunların hiç biri işe yaramıyor bizde
Evet kank okudum işe yaramaz kesinlikle bizim gibiler için beyinde büyütmeyip başka şeyler düşünmek imkansız ne yazık kiNeyse artık haber verirsin gene bişey bulursan
Canlarım ben çıkıyorum annemle film falan izleriz yatarım sonra öptüm hepinizi iyi geceler
bende dizi izlemeyeceğim çıkıyorum bys
dizi izlemıcen film mı ızlıcen yawrum
opuldun bebişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?