Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Oooo gün varsa fena
Bende 2 hafta önce gittim komşular sardı dört bir yanımı böyle kala kaldım

Günlerden nefret ediyorum tüm gözler gelin adayının üstünde oluyor
Benim gittiğim akrabalar arasındaydı ama yinede geriliyorum ben
Normalde çağırırıdı hep kaytarırdım bi kaç kere gitmiştim sadece ama bugün köşeye sıkıştımda gittim yani :)
Zoraki

Aynen ya sanki sorguya çekiliyormuş hissiyatına kapılıyorsun
Çok ayıp hem de ayıp olduğunu bildikleri halde de sormaya devam ediyorlar
Herkesin dilinde klasik bi soru düğün ne zaman ?
Sana ne demek istiyorum ama olmuyor

Evet o soru sinir bozucu :)
Düğün olsa, yakında öyle bir düşünce olsa zaten haberleri olucak ama illa sorucaklar yoksa içleri rahat etmez:))

Evet o soru sinir bozucu :)
Düğün olsa, yakında öyle bir düşünce olsa zaten haberleri olucak ama illa sorucaklar yoksa içleri rahat etmez:))

Eeee milletimiz işte gelin adayı görünce sorgu odası hazırlanır

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim napıyosunuz

iyiyim canım yeni geldim eve sen ne yapıyorsun :)

Nerelerdeydin bu saate kadar bakalım hesap ver Bende iyiyim canım anca örgü ördüm bu aksam kendime kazak başladım yaz geldi ama olsun

Nerelerdeydin bu saate kadar bakalım hesap ver Bende iyiyim canım anca örgü ördüm bu aksam kendime kazak başladım yaz geldi ama olsun

Olsun bi dahaki kışa giyersin :)
Sevgilimleydim:) işte olmadığı zaman her gece görüşüyoruz buna rağmen çok nadir erken gelirim eve :) Bu hafta gündüzcü vardiyada bütün gün onlayım :)

Olsun bi dahaki kışa giyersin :)
Sevgilimleydim:) işte olmadığı zaman her gece görüşüyoruz buna rağmen çok nadir erken gelirim eve :) Bu hafta gündüzcü vardiyada bütün gün onlayım :)

Oh oh ne güzellll Ne güzel ailende akşamları çıkmana bişey demiyolar benimkiler izin vermiyolar yaaa sinir ediyolar beni :26:Hele anneannem gündüz bile nereye gidiyosun kime gidiyosun evine mi gideceksin dışarda mı görüşeceksınız arkadaşınla annenin haberi var mı sonra kızmasın diyo delirtiyor beni sanki çocuk var karşısında :26:

benim ailem de çok tutucudur o konu da canım
hadi şimdi artık fazla üstüme gelmiyorlar ama
eskiden arkadaşlarıma giderken yüz defa arardı noldu gittin mi yolda mısın diye bu kadar bunaltan bir kadın görmedim
ben artık cevap vermek zorunda kalıyordum hayır anne şuan daha yeni eve girdim,biraz gecikeyim nerde kaldın ne zaman döneceksin eve vıdıvıdıvıdı

Ben o konuda rahatım canım sadece annemle yaşıyorum ama onun öncesindede anneannem ve dedemde vardı vefat ettiler onlar varkende rahattım çünkü benim nerde ve kimle olduğumu her zaman için bilirlerdi şimdide ne yapacağımı söylerim hep anneme. Sevgilimde kalıcaksam haber veririm gecikiceksem haber verirrim vs..

Benimkiler aramıyolar yolda falan annem okadar yapmıyor anneannem çok fazla.Hiç unutmam bi kere arkadaşıma gidecektim gitme diye ağlamıştı bütün gün kavga etmiştik.Teyzemi aramış bu kız beni dinlemiyor diye ama nasıl ağlıyo duyan dayak atıyorum eziyet edıyorum sanar :26:İnadıma gitmiştim çok inatçıyımdır çünkü elinde ciddi bi sebep yok yollamaması için mantıklı bişey dese tmm dicem.Yolda teyzem aradı dön diyo bana anneannen ağlıyo gitme diyo bende senin kızın heryere gidiyo akşam sabah geziyo sen gitme diyo musun dedim sonra susmuştu....

Bi insana ne kadar baskı yaparsan o kadar çok yapmak istemediklerini yapmaya yöneliyor..
Bi anne baba evladına güvenebilmeli bence...
Sonuçta sen arkadaşıma deyipte başka yerede gidebilirsin bunu nerden bilicek...Bi çok kez araması doğruyu söylediğin anlamına gelmez.. İşte önemli olan çocuğa güvenmek ve onu bunaltıcak derecede kontrol etmemek çünkü ben çevrede çok görüyorum çocuğa sürekli baskı halindeler sürekli kontrol halinde ( kontrol ettiklerini zannediyorlar) ama çocuk sürekli yalan söylüyor...

Peki baban nerede canım ayrı falanmılar :26:Ben bukadar hesap vermek istemiyorum kaç yaşındayım çocukluk dönemimi geçtim.18 yaşındaki kuzenim akşam falan rahat rahat geziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…