Oooo gün varsa fena
Bende 2 hafta önce gittim komşular sardı dört bir yanımı böyle kala kaldım
Günlerden nefret ediyorum tüm gözler gelin adayının üstünde oluyor
Benim gittiğim akrabalar arasındaydı ama yinede geriliyorum ben
Normalde çağırırıdı hep kaytarırdım bi kaç kere gitmiştim sadece ama bugün köşeye sıkıştımda gittim yani :)
Zoraki
Aynen ya sanki sorguya çekiliyormuş hissiyatına kapılıyorsun
Çok ayıp hem de ayıp olduğunu bildikleri halde de sormaya devam ediyorlar
Herkesin dilinde klasik bi soru düğün ne zaman ?
Sana ne demek istiyorum ama olmuyor
Evet o soru sinir bozucu :)
Düğün olsa, yakında öyle bir düşünce olsa zaten haberleri olucak ama illa sorucaklar yoksa içleri rahat etmez:))
Eeee milletimiz işte gelin adayı görünce sorgu odası hazırlanır
Aynen öyle valla :)
Canım ben yatıyorum görüşürüz :)
Selam canım nasılsın napıyosun :)
iyiyim canım yeni geldim eve sen ne yapıyorsun :)
Nerelerdeydin bu saate kadar bakalım hesap verBende iyiyim canım anca örgü ördüm bu aksam kendime kazak başladım yaz geldi ama olsun
Olsun bi dahaki kışa giyersin :)
Sevgilimleydim:) işte olmadığı zaman her gece görüşüyoruz buna rağmen çok nadir erken gelirim eve :) Bu hafta gündüzcü vardiyada bütün gün onlayım :)
Oh oh ne güzellllNe güzel ailende akşamları çıkmana bişey demiyolar benimkiler izin vermiyolar yaaa sinir ediyolar beni :26:Hele anneannem gündüz bile nereye gidiyosun kime gidiyosun evine mi gideceksin dışarda mı görüşeceksınız arkadaşınla annenin haberi var mı sonra kızmasın diyo delirtiyor beni sanki çocuk var karşısında :26:
Oh oh ne güzellllNe güzel ailende akşamları çıkmana bişey demiyolar benimkiler izin vermiyolar yaaa sinir ediyolar beni :26:Hele anneannem gündüz bile nereye gidiyosun kime gidiyosun evine mi gideceksin dışarda mı görüşeceksınız arkadaşınla annenin haberi var mı sonra kızmasın diyo delirtiyor beni sanki çocuk var karşısında :26:
benim ailem de çok tutucudur o konu da canım
hadi şimdi artık fazla üstüme gelmiyorlar ama
eskiden arkadaşlarıma giderken yüz defa arardı noldu gittin mi yolda mısın diye bu kadar bunaltan bir kadın görmedim
ben artık cevap vermek zorunda kalıyordum hayır anne şuan daha yeni eve girdim,biraz gecikeyim nerde kaldın ne zaman döneceksin eve vıdıvıdıvıdı
benim ailem de çok tutucudur o konu da canım
hadi şimdi artık fazla üstüme gelmiyorlar ama
eskiden arkadaşlarıma giderken yüz defa arardı noldu gittin mi yolda mısın diye bu kadar bunaltan bir kadın görmedim
ben artık cevap vermek zorunda kalıyordum hayır anne şuan daha yeni eve girdim,biraz gecikeyim nerde kaldın ne zaman döneceksin eve vıdıvıdıvıdı
Ben o konuda rahatım canım sadece annemle yaşıyorum ama onun öncesindede anneannem ve dedemde vardı vefat ettiler onlar varkende rahattım çünkü benim nerde ve kimle olduğumu her zaman için bilirlerdi şimdide ne yapacağımı söylerim hep anneme. Sevgilimde kalıcaksam haber veririm gecikiceksem haber verirrim vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?