• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkisinde ilk adımı atanlar ve atmaya hazırlananların topiği :))

Peki baban nerede canım ayrı falanmılar :26:Ben bukadar hesap vermek istemiyorum kaç yaşındayım çocukluk dönemimi geçtim.18 yaşındaki kuzenim akşam falan rahat rahat geziyo :31:

Canım benim babam vefat etti ben daha bebekken.. o yüzden biz anneannem ve dedemle yaşadık

Canım benim babam vefat etti ben daha bebekken.. o yüzden biz anneannem ve dedemle yaşadık

Hımm bilmiyodum canım afedersin hatırlatıp üzmek istemezdim :( Benimde dedem 2 yıl önce öldü.Evde 3 bekar kaldık :)

Hımm bilmiyodum canım afedersin hatırlatıp üzmek istemezdim :( Benimde dedem 2 yıl önce öldü.Evde 3 bekar kaldık :)

Önemli değil canım çok uzun zaman oldu ben babamı hatırlamıyorum bile ,üzüntüden çok boşluk oluyor sadece.
Senin başın sağolsun.
Senin anneanne eli maşalı galiba :)

Önemli değil canım çok uzun zaman oldu ben babamı hatırlamıyorum bile ,üzüntüden çok boşluk oluyor sadece.
Senin başın sağolsun.
Senin anneanne eli maşalı galiba :)

O boşluğu çok iyi bilirim :/ Sağol canım seninde başın sağolsun.Babam ölmedi ama fark yok emin ol sonuç olarak ne konuşuyorum ne görebiliyorum..Evet hemde nasıll çarşıya falan gidiyo evde yalnız kalıyorum bi kaç saat kapıyı kimseye açma,yalnız kalabilecek misin korkarsan, bişey olursa diyo bende yakında evlendireceksin kendi evim olacak kocam çalışacak mecbur yalnız kalıcam diyorum ne evliliği boşver evlenip napcan diyo yaaa resmen ona göre kız kurusu kalayım hiç evlenmeden :27:

O boşluğu çok iyi bilirim :/ Sağol canım seninde başın sağolsun.Babam ölmedi ama fark yok emin ol sonuç olarak ne konuşuyorum ne görebiliyorum..Evet hemde nasıll çarşıya falan gidiyo evde yalnız kalıyorum bi kaç saat kapıyı kimseye açma,yalnız kalabilecek misin korkarsan, bişey olursa diyo bende yakında evlendireceksin kendi evim olacak kocam çalışacak mecbur yalnız kalıcam diyorum ne evliliği boşver evlenip napcan diyo yaaa resmen ona göre kız kurusu kalayım hiç evlenmeden :27:

İşin zor canım :)
Ama ne yapıcan yaşlı insan idare etmek lazım :)
Evlenince gezemediklerinin acısını kocanla çıkarırsın :)

İşin zor canım :)
Ama ne yapıcan yaşlı insan idare etmek lazım :)
Evlenince gezemediklerinin acısını kocanla çıkarırsın :)

Aynen benimki pek gezmiyor ev iş arası mekik dokuyo ama bakalım evlenince gezer mi:1: Kuzum ben film izleyeyim sonra yatarım tekrar görüşürüz öptüm :54:

Bi insana ne kadar baskı yaparsan o kadar çok yapmak istemediklerini yapmaya yöneliyor..
Bi anne baba evladına güvenebilmeli bence...
Sonuçta sen arkadaşıma deyipte başka yerede gidebilirsin bunu nerden bilicek...Bi çok kez araması doğruyu söylediğin anlamına gelmez.. İşte önemli olan çocuğa güvenmek ve onu bunaltıcak derecede kontrol etmemek çünkü ben çevrede çok görüyorum çocuğa sürekli baskı halindeler sürekli kontrol halinde ( kontrol ettiklerini zannediyorlar) ama çocuk sürekli yalan söylüyor...

öyle zaten ki
özellikle annem eskiden çok bunaltırdı şimdi rahatım güveniyorlar sanırım ee bir de yaş kemale erdi yani:9:karışamıyorlar fazla
ama annem yine de gözü üzerim de başka bir şehire evlensem ne yapacak çok merak ediyorum yani
benim de babam çok otoriter yahu her şeyden kıskanıyor beni :25:
mesela odama üzerimi değiştirmeye giriceğim zaman yüz defa tembihliyor atractive perdeleri kapat giyinirken karşı da ki evlerden dışarıdan falan gözetlerler görürler seni dikkatli ol diyor off tam yaa anladım yüz defa söylüyorsun diyorum yok adam anlamıyor:25::25::25:

Son düzenleme:
öyle zaten ki
özellikle annem eskiden çok bunaltırdı şimdi rahatım güveniyorlar sanırım ee bir de yaş kemale erdi yani:9:karışamıyorlar fazla
ama annem yine de gözü üzerim de başka bir şehire evlensem ne yapacak çok merak ediyorum yani
benim de babam çok otoriter yahu her şeyden kıskanıyor beni :25:
mesela odama üzerimi değiştirmeye giriceğim zaman yüz defa tembihliyor atractive perdeleri kapat giyinirken karşı da ki evlerden dışarıdan falan gözetlerler görürler seni dikkatli ol diyor off tam yaa anladım yüz defa söylüyorsun diyorum yok adam anlamıyor:25::25::25:
Benim sevgilim aynı baban gibi canım eve gideyim hemen tembihler perdelere dikkat et açık olmasın görmesin kimse diye...
Ama o kendi evindede öyle içeri girdiği gibi üstünü değiştireceği zaman hemen perdelere bakar benide annesini de hep uyarır perdelere bakın perdelere bakın diye :44: perdeyle bozuyor kafayı :44:
ahh canım başın sağolsun ALLAH annene ve sana sabır versin yar ve yardımcınız olsun İNŞALLAH

sağol canım rabbim dostlarımızı korusun...

canım benim her baba olan babalığını yapabilse keşke ama işte İNŞALLAH senin evlatların babalarıyla mutlu huzurlu bir hayat geçirirler AMİN
feronia cım sende İNŞALLAH hayırlı bir insanla evlenirsinde ,evlatların ve kocan uzun ömürlü olur çocukların babaları ve anneleriyle mutlu huzurlu yaşarlar bir ömür AMİN

benim annem de var ya çok aynen senin ananen gibi gece evde yalnız kalayım mesela
yüz defa tembihler kapıyı kimseye açma sakın,"kim ooo"demeden açma hatta bakmadan açma:9:
duşa gircek olayım mesela biz evde yokken girme duşa nolur nolmaz,ışıkları söndürüp oturma vıdvıdıvıdıvıdı:53:

canım benim her baba olan babalığını yapabilse keşke ama işte İNŞALLAH senin evlatların babalarıyla mutlu huzurlu bir hayat geçirirler AMİN
feronia cım sende İNŞALLAH hayırlı bir insanla evlenirsinde ,evlatların ve kocan uzun ömürlü olur çocukların babaları ve anneleriyle mutlu huzurlu yaşarlar bir ömür AMİN

benim annem de var ya çok aynen senin ananen gibi gece evde yalnız kalayım mesela
yüz defa tembihler kapıyı kimseye açma sakın,"kim ooo"demeden açma hatta bakmadan açma:9:
duşa gircek olayım mesela biz evde yokken girme duşa nolur nolmaz,ışıkları söndürüp oturma vıdvıdıvıdıvıdı:53:

Sağol canım amin bu güzel dileklerin için,inşallah hepimiz çok mutlu huzurlu ve hayırlı evlilikler yaşarız ..Amin :)

Ben geldimmmmmmm kimler buralarda napıyosunuzz :ssz:

Hoş geldin kankam napıyosunn dün akşam yoktun enişteyle mişsin anlamıştım ama :1:

Evet kanka ya onunla olunca net başında durmuyorum.
Bir de dün akşam arkadaşlarla buluştuk gece 12.30 falandı eve girdik bende baktım o ara ama fazla duramadım pc başında
Sen ne yapıyorsun başladın mı kazağa

Evet kanka ya onunla olunca net başında durmuyorum.
Bir de dün akşam arkadaşlarla buluştuk gece 12.30 falandı eve girdik bende baktım o ara ama fazla duramadım pc başında
Sen ne yapıyorsun başladın mı kazağa

Evet dün başladım kuzum açık gri simli aldım ipi :) Bugünde dayımın fransadan arkadaşı geldi adamda ne çene varyaaa başım ağrıdı aslen türk ama fransada yaşıyomuş çok konuşan insana hiç gelemiyorum :25:

Evet dün başladım kuzum açık gri simli aldım ipi :) Bugünde dayımın fransadan arkadaşı geldi adamda ne çene varyaaa başım ağrıdı aslen türk ama fransada yaşıyomuş çok konuşan insana hiç gelemiyorum :25:

Açık renk alarak iyi yaptın kanka
Çok konuşan insan ayrı boş konuşan ayrı :1:
Bu hangi cinse giriyor :1::1:
Bende dün gratisten oje aldım hemen bugün sürdüm tırnaklarıma hoşuma gitti parlak bi rengi var.
Fotoğraf koyacaktım ama gece gece iyi çekmedi sabaha eklerim dedim.

Açık renk alarak iyi yaptın kanka
Çok konuşan insan ayrı boş konuşan ayrı :1:
Bu hangi cinse giriyor :1::1:
Bende dün gratisten oje aldım hemen bugün sürdüm tırnaklarıma hoşuma gitti parlak bi rengi var.
Fotoğraf koyacaktım ama gece gece iyi çekmedi sabaha eklerim dedim.

Boş konuşuyo ya bide en nefret ettiğim şey ben bi konuda danışmadığım halde akıl verilmesidir bide tanımam etmem yani bana diyo okulunu bitir evliliği sonra düşün vs vs vs hani kollarını bağlarsın ya bana diyo öyle durma kısmetlerini kapatırsın o duruş negatif enerji verir etrafa.Sanane yani dmi :/

Son düzenleme:
Boş konuşuyo ya bide en nefret ettiğim şey ben bi konuda danışmadığım halde akıl verilmesidir bide tanımam etmem yani bana diyo okulunu bitir evliliği sonra düşün vs vs vs hani kollarını bağlarsın ya bana diyo öyle durma kısmetlerini kapatırsın o duruş negatif enerji verir etrafa.Sanane yani dmi

Fena bi durum ya
Bende hiç sevmem bilip bilmeden akıl vermeye çalışanı
Benim ailem dururken sana mı kalır okulum ya da evliliğim :19:
Ama işte illa ki oluyor böyle dengesiz insanlar

Back
X